| Pole levandulové | 23006 |
|
|
18.12.2013 10:00:55
Tino, kazda jsme holt jina. Ja koupila puvodne susicku domu, protoze jsem nemela balkon a vadi mi porad nekde zakopavat o susaky s pradlem. Ted bych sice mela kde veset, ale nevidim duvod, nemam to proste rada a je to pracne. Dokonce jsem susicku koupila i na chalupu, protoze jsem zvykla prat jednou ci dvakrat v tydnu a vyprat postupne behem odpoledne vse a rovnou uklidit. To cekani na ususeni mi hrozne stresovalo, porad jsem musela premyslet, co mam vyprat kdyz si chci dalsi den vzit to ci ono /protoze na chalupu nestehuju cely satnik pro celou rodinu/.
|
| anemon | 100064 |
|
|
18.12.2013 7:32:24
Tino - tohle tvrdí kolegyně, pomuchlaná není, nevím, čím to je. Já si toto mohu dovolit jen v létě na balkoně. (a po programu snadné žehlení). Jinak to suška jistí.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
17.12.2013 23:43:41
Pole - já sušičku nemám a ani mi nechybí...prádlo suším normálně v bytě, většinou je do druhého dne suché, nežehlím nic, jen hned ze sušáku pečlivě skládám a dávám do skříně, aviváž nepoužívám....o sušičce bych uvažovala jen pokud bych právě neměla vůbec místo na sušení...
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
17.12.2013 23:35:23
Zrovna dáváme naši první sušičku pryč, protože se po 12ti letech rozbila a už máme objednanou novou. Neumím si bez ní už představit život. Používala jsem ji téměř denně, žehlila tak jednou týdně pár mačkavých kousků...prádlo bylo voňavé a měkkounké.
Doufám, že ta nová bude taky fungovat tak skvěle. Nemáš nějakou divnou sušičku? |
| Inka |
| • |
17.12.2013 22:43:15
Radu jak se sžít nemám, ale myslím si, že máš nějaký starý model. Moderní by se ti možná líbila.
|
| NovákováM | 120401 |
|
17.12.2013 22:39:13
a ten odkaz
http://www.datart.cz/vyhledavani/index$20321.html?queryANDWords=do+su%C5%A1i%C4%8Dky&fulltextRole= ty hvězdičky vydrží hromadu sušení. Ubrousky moc neznám, ale nedávno je úžasně používali v "máte doma uklizeno" na provonění starých knížek :-D |
| NovákováM | 120401 |
|
17.12.2013 22:38:33
Pravda je, že jsem srazila pár kusů oblečení (než jsem se s ní naučila zacházet) a že se prádlo rychleji opotřebovává (to ve filtru není jen prach, ale také to, co vytloukla z vláken).. ale jsem bez ní nešťastná.
Zvláště v zimě, kdy mám omezený prostor na jiné sušení. Ručníky, froté povlečení, krepové - já ji miluju. Je fakt, že hlídám trička, bundy a teploty na sušení (i při jemném programu nekvalitní triko nebo s visačkou nesušit - prostě neriskuji). Ale ty haldy spodního prádla, ponožek, právě ručníky, utěrky, ložní prádlo... ty suším tam. Mně ze sušičky prádlo tedy voní a protože používám jemnější sušení, tak nebývá ani zmačkané, ale používám vonné hvězdičky nebo ubrousky (nemá se avivážovat).. , třeba zde, ale prodávají i jinde. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
17.12.2013 22:21:21
No holt máš starou sušičku, novější model by tě asi překvapil. Já tu svou miluju, kam se na ni hrabe myčka. Dávám sušit vždy jen půlku vypraného prádla a většinu kousků před strčením do sušičky potřepu, pak to není sežvejkané. Z nenáviděné činnosti věšení, čekání až to uschne a otravného žehlení je činnost oblíbená.
|
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
17.12.2013 20:28:18
Je to zvláštní, mám sušičku cca 14 dní, nikdy jsem po ní netoužila, ale přestěhovali jsme se a nešlo to jinak. Prádlo z ní je nadýchané, měkoučké a nádherně voní. Když jsem to sušila klasicky, tak nikdy po sesbírání ze šňůry nevonělo. Aviváže nepoužívám.
|
| tussi |
| • |
17.12.2013 20:17:56
Sezvykane pradlo jsem mela jednou, kdyz jsem do susicky narvala vic, nez se ji evidentne libilo. Ale kdyz dam program ""dziny"" , mam krasne pradlo i ve vetsim mnozstvi (ne preplnenou susicku). Skladam, kdyz mam cas.
Avivaz nepouzivam, peru v Persilu a pradlo voni po Persilu.... Susicka je bajecny vynalez, jeste kdyby se to pradlo samo ukladalo do skrini...:D |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.