| Velšice | 92803 |
|
|
17.12.2013 20:13:33
Hele, když jsme u těch aviváží, fakt chce tolik lidí vonět aviváží? Není lepší jen vyprat v prášku, nechat prádlo vonět "čistě" a pak se navonět parfémem, tedy osobitou vůní?
Jinak, já sušičku mám a nedám na ni dopustit. Jen se jednou za čas "zblázní" a muchlá prádlo, ale to jí vždy vydrží max týden a zase funguje tak, jak má |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
17.12.2013 19:57:02
Maximin, a co zkusit používat místo octa Máchadlo od Missivy? Já už v tom jejich programu peru a máchám 10 let, není to klasická aviváž, je to jemné nejen působením, ale i vůní.
http://www.missiva.cz/produkty/praci-program/permon-m-machaci-slozka teď nově jsem začala brát tu výraznější vůni Tai-Chi, a i po sušičce prádlo mírně voní, i když samozřejmě méně, než když je to pověšené venku. Jinak bohužel není sušička jako sušička, a vypadá to, že ta Tvá bude patřit mezi ty "sušičky". ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.12.2013 19:55:31
Veveu, to byval White knight, moje prvni susicka pred 20 lety. Naprosto jednoduche uvnitr, akorat regulace tepla temer nemozna, cidlo na vysuseni neexistovalo,tocilo se to jenom jednim smerem, melo to jen otaceci kolecko jak u minutky. No, i tak to byl pro mne tehdy zazrak i kdyz v porovnani sdneskem to byl kram silenej.
Maximin - promin, ale fakt moc nechapu, proc resis vuni pradla. Pokud ti ze susicky nevoni /mne zas vylozene smrdi pradlo susene venku a to i v lete/, davej si vuni do satniku, jak uz tu i nekdo psal. |
| babiki | 4116 |
|
|
17.12.2013 19:49:56
Maxi tak to je fakt stara... Zkus naplnit do pulky.
|
| Delete | 8214 |
|
|
17.12.2013 19:46:15
Po té, co mi ta mrcha srážela prádlo i na ten nejjemnější program (a to jsem tam cpala jen to, co mělo povoleno na cedulce), tak jsem ji začala ignorovat, zejména v zimě, když se topí, a v létě, když jde všechno sušit venku
.Ale nedám dopustit na sušení povlečení, na to ji využívám ráda, zejména když delší dobu prší nebo se tu střídají návštěvy nebo se tu střídají bionehody (u nás teď nejčastěji krev z nosu, ale jsou i ty méně příjemné, že....). Takže já ji skoro nepoužívám, ale kvůli tomu povlečení jsem ráda, že tu je.... |
| maximin | 12576 |
|
|
17.12.2013 19:44:14
Veve, no tohle je Indesitka, takze zadny "no name", ale bazmek to je
![]() |
| maximin | 12576 |
|
|
17.12.2013 19:43:16
No to ti verim. Ja ja sem stastna, ze ji mam zase postavenou hned vedle drezu! I kdyz v dobe, kdy jsme mela dve to taky melo jiste vyhody, hehe.
|
| babiki | 4116 |
|
|
17.12.2013 19:41:39
No tak to se neda nic delat, kdyz neni misto... Ja byvala tak blba, v prvnim londynskem dome byla susicka i mycka a ja nepouzivala ani jedno
Co bych ted dala za mycku... |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
17.12.2013 19:39:12
Takovou jsem měla taky, teď mě napadá, že to byl nějakej britskej model, rytíř něco... Úplně jednoduchá, levná. No, sušilo to, což bylo dost podstatný. Bohužel to taky žralo dost proudu, ale nejvíc lituju toho, že to nakonec zdechlo.
|
| maximin | 12576 |
|
|
17.12.2013 19:36:42
Holky, diky za prispevky!
Ta potvora nema zadne programy!! Ma jen otocne kolecko s casovacem a pak ma tlacitko na studene nebo teple suseni. Tot cely zazrak ![]() Jinak je na 8kg pradla a moje pracka na 6kg pradla a nikdy nemam pracku plnou, takze preplnovana by byt nemela. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.