| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
13.1.2021 13:39:24
Tak jsem asi jediná, ale já tam teda opravdu nedávám vše. Sušička opravdu SRÁŽÍ oblečení! Hlavně na délku, pokud máš doma někoho vyššího, pozná i 1-2 cm kratší oblečení. Většina lidí to ale asi nepozná, tak si nevšimnou a jsou se sušičkou v pohodě. Ale na délku fakt sráží podle mé zkušenosti vždy.
Nicméně i tak je super. Dávám tam ručníky, ložní prádlo. Pak veškeré prádlo dětí včetně softshellových bund aj., neřeším materiál ani nic, na nejvyšší teplotu (prostě eko bavlna program) a vše v pohodě, akorát různé flitry, kamínky ozdobné atd. to někdy nepřežijou (to je kus od kusu, na něčem to přežije kolik cyklů v pohodě, na něčem vůbec). Nedávám tam žádné oblečení moje a manželovo kromě spodního prádla a pyžam, ale nijak mě neomezuje těch pár kusů pověsit. Svoje oblečení mám (jakkoliv naprosto obyčejné) ráda a mrzel by mě každý kousek, který by se zničil. Pak je pravda to, co tu někdo psal o plastových obrázcích na dětských tričkách - slepí se k sobě nebo se odlupují, jak u čeho (opět, u něčeho vůbec, u něčeho úplně). |
| Fern | 155759 |
|
13.1.2021 13:29:09
Ted ji klidne taky koupit muge - tu kytku,kvetinarstci jsou pro svou nepostradatelnost otevrena
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
13.1.2021 12:53:14
A to my zase jo, ja ho odmenim.
![]() On ale asi prozrel, kdyz nam letos v zime ze zvysene vlhkosti zplesnivel jeden roh. A taky zvazujeme rekonstrukci, okukujeme cizi realizace a v tech videl, ze se susicka proste vejde, kdyz se to promysli. A ze ji uzijou i domacnosti i s mensim poctem deti... No proste asi dozral cas... ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
13.1.2021 12:48:37
kdyby byl manžel ženská koupila bych mu cestou domu kytku (teď teda asi ne), ale i tak bych ho chtěla nějak odměnit, tohle si to zaslouží
![]() nebo ji společně zkoulaudujte ![]() ![]() ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
13.1.2021 12:42:18
Jeej, to je dotaz jako na zavolanou. Manzel - leta odpurce susicky, dnes napsal, ze dostal od kolegy v praci starsi susicku z rusene domacnosti. Rozebral ji, vycistil, tim se ztisila a slape krasne dal. Nechapu, co se mu stalo.
![]() ![]() |
| Analfabeta | 141613 |
|
13.1.2021 12:38:16
Cíchy zapínám i před praním. Kdyby byly otevřené, zachuntá se to a třeba najdu všechno prádlo nasoukané do cejchy. Zapínám i polštáře a třeba i bundy se zipem, tam aby ten zip nepotrhal ostatní kusy.
|
| Analfabeta | 141613 |
|
13.1.2021 12:35:21
Já u bund zipy zapínám. Ne kvůli sušičce, ale i kvůli pračce, nepoškodí to pak ostatní kusy. někdy se i v pračce stane, že se suchý zip přilepí, kam nemá, a dělá to paseku. Třeba se k suchým zipům moc rády lepí ponožky
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
13.1.2021 12:07:56
Aviváž nepoužívám (ze zásady) a suším skoro všechno, kromě pár mých lepších halenek a podprsenek.
Za cca 5 let, co ji máme, poničila manželovu zimní bundu, protože se v ní ta výplň sesunula k jedné straně. Mám ji odloženou stranou, budu ji muset rozpárat a tu výplň nějak upravit. Co musím žehlit, jsou flanelové košile a košile ze 100 % bavlny (např. Lidl). Ty jsou ze sušičky rozžvýkané. Možná by se daly sušit na jiný program, ale dávám jen k jinému bavlněnému prádlu a pak holt přejedu žehličkou - jednou za týden a za chviličku to je hotové. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
13.1.2021 11:38:54
Sušička mi nic vyloženě nezničila, ale mám vypozorováno, že se oblečení více opotřebovává, takže některé své lepší kousky, které chci, aby dlouho vydržely, dám raději na radiátor. Rodině suším všechno, ani na ty cedulky nekoukám.
|
| A. Andrs | 157190 |
|
|
13.1.2021 11:25:52
taky nepouzivam zadnou avivaz, zadne obrousky, proste nic, ale peru jenom v arielu tabletach, pradlo voni
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.