| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 5245  [Dalších 5035 >>]
A. Andrs 157190
13.1.2021 11:23:18
zipy zapinam, ono pak nemaji tendenci se vytahnout odlisne nebo scvrknout odlisne, hlavne prave na cejchach
A. Andrs 157190
13.1.2021 11:22:07
jinak jsem ted od te doby co mam susicku v koupelne a ne ve sklepe zacla delat to, ze rucnik po pouziti neperu hned, ale dam do susicky vyfoukat - pak peru az po nejakem dalsim pouziti
Janinka a dvě princezny 132403
13.1.2021 11:19:22
za dva měsíce budeš vrnět blahem a nadávat si proč sis ji nepořídila dřív a pevnost tvého přesvědčení, že již nikdy bez ní bude tvrdší než skála ~x~

já aviváž roky nepoužívám - mám osypávací děti ~:-D míčky, ubrousky ani nic jiného nevlastním a nikdy jsem nevyzkoušela
sušičku mám 11 let (tu stejnou) a nedávám do ní pouze termoprádlo a drahé funkční věci
bundy a vše ostatní ano, právě na bundy (a jiné věci jichž má člověk 1-2 kusy) je to super - dítě ti přijde v 6 odpoledne totálně zprasený ve školní bundě, vypereš, dáš do sušičky a ráno může běžet, jinak bys řešila v čem půjde, neboť bunda do rána neuschne
sušička trošku sráží - zejména ponožky a jiné balvněné věci jako pyžama a trička. Já už s tím počítám a ponožky holkám kupuju větší, i chlapovi, stejně tak trička, ale i tak to za to stojí

jo a postřeh sousedky, která si sušičku koupila loni a první pokus byly cejchy - musíš je před sušením zapnout/zavázat, jinak ti udělají jeden cumel do jedné cejchy a neusuší se
A. Andrs 157190
13.1.2021 11:16:58
ja rifle obracim naruby, mam na nich zipy a ruzne jine, tak za prve aby to necinkalo o buben te susicky a za druhe se ty kovove veci tak neomlati
tricka s koralkama dceriny obracim taky naruby

podprsenky nedavam, to se bojim
Analfabeta 141613
13.1.2021 11:11:15
Sušička je super výrobek, taky už to k nám dorazilo. Sušíme všechno, co máme. Ono totiž i sušičku lze nastavit na různé teploty a různé délky sušení. Ubrousky a míčky nepoužíváme. Ber to tak, že to je vlastně velký fen a voda se buď sráží a teče do nádoby k tomu určené, nebo rovnou do odpadu, podle typu sušičky. Oceňuju toho, kdo to vymyslel. Už netřeba tolik oblečení, když to k večeru frkneš do pračky a posléze do sušičky, ráno oblečeš čisté a suché a odkráčíš do pracovního procesu. Šetří to hodně času, nemáš všude rozestavěné sušáky, nemusíš to dávat na radiátory, nemáš na tom pruhy od žeber těch radiátorů. Navíc doma není taková vlhkost vzduchu a můžeš i míň topit.
Fern 155759
13.1.2021 11:07:06
Mam to tak s myckou-co nesmi ci nesnnese mycku,to nechci v domacnosti.

Vyjimku bohuzel ma el.mlynek na maso,jehoz pajsl,nevim proc,furt vyrabej z hmoty,ktera nesnese myckovou chemii~o~
libik 142094
13.1.2021 10:44:16
Do sušičky smí všechno kromě pravé vlny, ale je třeba nepropadat panice "jé, to jsem ztloustla", protože sráží (obvykle se to zase vytáhne).

Jo, nesuším trička s originálním polepem, dcera veganka má kultovní triko se zachráněným kohoutem, to by byl megaprůser, kdyby se "hnul".~:-D

Jinak gratulace, nikdy jsem tomu nevěřila, ale sušička hodně zlepší život~R^
Gajka + 2 13976
13.1.2021 10:23:22
Také se přidám...dávám skoro vše kromě triček s jakoby "nalepenými" obrázky...takové ty, co se k sobě mohou i slepit, když se to v místě obrázku přeloží...ty totiž, když jsou zahřáté, tak se právě mi občas stalo, že se k sobě v té sušičce slepily. (mají jen děti, ale pár jich prostě máme). Pak tam nedávám některé rifle...nevím proč se "muchlají" více než jiné rifle...takže si je při přendávání z pračky vyndám a dám vedle usušit na ramínku. Když zapomenu, tak je pak holt musím žehlit. Jinak některé věci se nám opravdu malinko zmenšují, mám vypozorováno, že ty z hodně kvalitní bavlny a některé ponožky také. Takové ty z levnějších materiálů, co jsou taky "bavlna" ale není to ta hutná a hodně pevná, tak ty drží perfektně. Vše sportovní/funkční suším na sportovní program - má nižší teplotu a je kratší. Nedávám tam batohy, tašky a boty. Míčky jsem zkusila, ale dělaly hrozný rámus. Ubrousky tam občas vrazím, dobře vychytají zbylé chlupy od zvířat a jemňounké chmýří, co se usazuje třeba u té gumy nebo filtru, použiji je klidně na více sušení. Aviváž nepoužívám, tak to nevím.
Sedací soupravy od českých ověřených obchodů na Favi.cz
magrata1 95172
13.1.2021 10:11:51
Já dávám i flitry, suším na nejvyšší výkon a nic se nezničilo.
Rifle začnu vyndávat dřív.
Kleia 38593
13.1.2021 10:04:21
Do sušičky dávám skoro všechno, cedulky nesleduji. Nedávám tam trička s flitry a vlněné věci.
Míčky nevlastním. Ubrousky jsem v prvotní euforii koupila, ale nezaujaly. Aviváž nepoužívám už dlouhé roky, dávno před sušičkou.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 5245  [Dalších 5035 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.