Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
10.1.2020 16:20:11
Eudo, i v době před 15 lety se dala koupit normální kondenzační sušička, která měla dle tehdejších pravidel spotřebu v C, a zároveň první sušička s tepelným čerpadlem, která měla spotřebu poloviční a byla v kategorii A, obojí od AEG. Vím to, protože jsem měnila jednu za druhou, hned jakmile se ta s tepelným čerpadlem objevila na trhu. A od té doby už mám zase další, ale kupuji už jen s tím tepelným čerpadlem a díky tomu, že jsem chtěla zkombinovat výhody obou přístrojů, tak vím, že to tak nefunguje a není možné mít vyndavací "radiátor" a zároveň tepelné čerpadlo. Bohužel je sušička nejméně trvanlivý spotřebič v naší domácnosti, většinou nepřežila záruku /ale je fakt, že jí nešetřím, běží často/.
|
| -Velšice- | 152842 |
|
|
10.1.2020 15:46:56
Ha, Pole, ja uvnitr jeste nikdy nic nevymejvala.
|
| Eudo | 146355 |
|
|
10.1.2020 15:44:33
"spotřeba je výrazně nižší"
spotreba je nizsi u cehokoli "modernejsiho". |
| Eudo | 146355 |
|
|
10.1.2020 15:43:12
Pokud mas manual k jakekoli susicce, je tam i popsany, jak se co cisti.
|
|
|
10.1.2020 15:24:44
Eudo, to, co popisujes je klasická kondenzační sušička, kde je dole takové "šuple", co vypadá po vytažení jako radiátor a lze ho takhle dobře osprchovat. Dneska už se většinou prodávají sušičky s tepelným čerpadlem, protože jejich spotřeba je výrazně nižší, ale tam bohužel to tebou popisované vymytí sprchou nelze, neb není co vytahovat. Po otevření toho skrytého filtru je vidět jen přední strana toho "radiátoru" a vyndat nejde nic, musí se vysavačem a kartáčkem čistit, co to dá, ale bohužel to nejde zdaleka tak dobře, jako u toho vytahovacího. Někdy je tam před tím ještě menší filtr, něco jako pěnovka z molitanu, která se vypere, ale ty novější už nemají ani to.
|
| Eudo | 146355 |
|
|
10.1.2020 15:09:47
Jo, a ten prostor kolem a vzadu taky vytrit poradne hadrem a shromazdit ty prilepene castice.
|
| Eudo | 146355 |
|
|
10.1.2020 15:07:47
Mas k tomu manual? Znovu si ho procti a zacni nastavenim od zacatku. Uvidis, jestli se to nejak nepozornosti "neposunulo".
|
| Eudo | 146355 |
|
|
10.1.2020 15:06:23
Mas k tomu nejaky manual?
Ja mam Cylindu. Pri instalaci pred 10 lety mi kluci ukazali, co vsecko se ma vyprazdnovat/cistit a jak casto, posleze v manualu, kdybych to zapomnela. Napsala jsem si to primo na ta mista na susicku jako "upozorneni". Krome vylejvani vody z nadobky po kazdem suseni + cisteni jednoho filtru po kazdem suseni, je dole dalsi vetsi "sbirac" chlupu/prachu, ktery se da zepredu lehce otevrit a vyndat. V manualu stoji, ze ten se ma sprchovat = cistit nejmene jednou mesicne. Tam se shromazduji dalsi mensi castice, ktere proletnou kolem toho prvniho. Kdyz peres castejc, musis to sprchovat casteji. Mne jednou po delsi navsteve rodiny takhle protekala voda kolem. Ten sbirac byl zanesen daleko driv. Prolila jsem ho nekolikrat venku prudkym proudem hadici, aby mi to zas nezaneslo odpad ve sprse. Bylo zapotrebi ho "namocit" na par hodin do vetsiho kyblu s nejakym cisticim prostredkem, aby se ty zaschle castice odlepily a daly prolit proudem hadice. Nebylo zapotrebi nikoho volat. Ale podivej se do sveho manualu, jestli je to podobna konstrukce a neco se z toho LEHCE=bez sroubovani da vyndat a vycistit. |
|
|
10.1.2020 14:59:28
Čistíš jí dostatečně? Tohle mi dělá, když jen stahnu chloupky ze síta, ale neumeju ho jarem po cca 7-10 cyklech. Nevím, jaký typ máš, tak jen odhaduju, ale projela bych filtry.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
10.1.2020 14:09:22
neporadím, ale předpokládám, že se sem podívají majitelky sušiček, tak se taky zeptám
mám sušičku novou, mimochodem jsem se do ní zamilovala ještě dřív, než jsme si ji přivezli první týden, možná dva, fungovala úžasně, ale pak začala nějak zlobit, prádlo není úplně suché, dřív na stejný program a množství suché bylo, displej ukazuje konec za pár minut, přijdu za půl hodiny a ukazuje konec za hodinu a půl, asi se znovu zapíná, přitom to není suché v závadách jsem to nikde nenašla, fakt ji nechci posílat z domu ☹️ nemáte někdo podobnou zkušenost a hlavně řešení? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.