Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
10.1.2020 13:46:19
To může být jen ucpaná ta tenká trubička, kterou se to odvádí do šuplíku, nebo nějaké těsnění. Pokud teče voda, oprava by nemusela být nereálná, za předpokladu, že něco podobného ten výrobce stále vyrábí. Horší je elektronika, tam se to opravovat nevyplatí, ale vyteklá voda bude nejspíš drobnost.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
10.1.2020 10:41:39
právě, že je tady hodně ženských, který jí mají taky doma a třeba se stalo někomu něco podobného a rád se podělí o to, co tomu bylo a kolik to stálo
|
|
|
10.1.2020 10:40:30
že se tady všechno bere tak doslova
prostě mám svou sušičku fakt oblíbenou no, ty taková bystrá ženská by si mohla poznat, že je to nadsázka ne ![]() |
| Monika | 123907 |
|
10.1.2020 10:35:21
No, určitě bych se poradila s někým, kdo tomu technicky víc rozumí (uvidíme, jestli se najde tady), třeba stačí vyměnit nějakou jednu hadičku nebo tak něco a bude to O.K. Jestli jsem tedy pochopila dobře, že sušička normálně bez potíží suší (tj. základní funkce O.K.) a "jenom" ta voda pak teče jinam, než má ...
|
| Fern | 155759 |
|
10.1.2020 10:29:06
Nejdriv psichiayra pro tebe - pry milacek
![]() |
|
|
10.1.2020 10:00:01
Tak můj neoblíbenější spotřebič mě už asi nemiluje jako já jeho, včera mi komplet při programu vytekla všechna voda na zem místo do nádržky.
Párkrát v minulosti se už stalo, že bylo třeba trošku vody na zemi, ale když jsem se trošku víc pohrabala v částech, kde se dají odstranit chloupky (sbírátko a těleso dole) tak zas ok, včera to ale bylo hodně, vlastně všechno. Zkušenosti? Rady? Opravář nebo nový miláček? Je cca 9 let stará |
| Kaliope X | 157897 |
|
6.1.2020 9:59:23
Mě odešla sušička po 11 letech a vybrala jsem samočistící Bosch, zatím ji mám druhým rokem, takže nevím, jestli promývání filtru ji udrží déle naživu nebo ne. Filtry u dveří musím samozřejmě čistit i já a ten prach, co vymývá z toho dalšího filtru je ve vodě v nádržce. Byla jsem zvyklá používat vodu na kytky, tak jsem ji nechávala vychladnout, tak jsme zjistila, že prach je ve vodě a ve studené se usadil na dně nádržky, takže už nenechávám vystydnout a vylévám hned.
|
| Majoranka | 80827 |
|
|
2.1.2020 10:47:30
My máme sušičku těsně vedle kondenzačního kotle. Každý rok si necháváme dělat revizi kotle a nikdy nikdo nic neříkal.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
2.1.2020 10:12:44
Mam v jedne mistnosti susicku s tepelnym cerpadlem i plynovy kotel. Nikdo nic nerikal, vcetne tech, co schvalovali projekty a revizaku.
|
| HanaT | 86917 |
|
|
1.1.2020 19:14:45
Děkuji za poznatky, uvažuji o sušičce bez připojení na odpad, ale bohužel jiné vhodné místo v bytě není. Prodejce uvádí že sušičky obsahuji tekave chladivo R290 které ve spojeni s plyn kotlem může způsobit při shodě nešťastných náhod výbuch. Ale asi mam zbytecně přehnané obavy.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.