Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| monam | 158013 |
|
27.12.2019 22:32:00
to by mě taky zajímalo, kam to mizí. Nemusí to být propojené s odpadem?
|
| monam | 158013 |
|
27.12.2019 22:31:31
taky bych chtěla mít spotřebiče na dlouho, u nás je průměr 7 let všechno a úplně si nemyslím, že to lze ovlivnit (první odešla sušička, co sušila elektroluxka nejméně jednu várku denně, pak docela drahá myčka boschka používaná 1x denně, rok po ní pračka elektroluxka co zvládala tři várky denně).
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
27.12.2019 20:08:09
Samočistící sušičku má sousedka a je nrvózní z toho, že neví, kam ten bordel, který ze staré vyndávala, mizí.
Já má 10 let AEG a stejně jako ostatní zde, čistím sítko ve dveřích od chloupků, setřu sítko u bubnu a jednou za čas propláchnu kondenzátor. To je celé. Moje máma má sišičku AEG 13 let a taky ji nerozebírá. Čistí jako já. |
| Len | 108740 |
|
|
27.12.2019 18:14:40
Dryjado, ja sama psala jen jednu recenzi na samocistici, nenechala jsem si ji pote, co jsem si precetla pokyny od AEG (delala jsem jen AEG susicky, kdyz menili vyrobni rady asi pred tremi lety), kde bylo, ze doporucuji kazde tri roky prave to rozebrani a vycisteni odbornikem, protoze samocistici filtr funguje jen omezene. To cisteni bylo hrozne drahe, neco se tam behem toho rozebrani menilo, soucastka toho cisticiho zarizeni, proste to stalo trojnasobek opravy/vycisteni nesamocistici susicky. Takze jsem si nechala jednu, kde se ten dolni filtr cisti rucne, zatim tuk tuk tuk, bez problemu.
V pripade susicky bych investovala do Miele. Ja mela pred temi peti lety dost omezeny rozpocet, Miele stala o 2/3 vic nez AEG, kterou jsem koupila (napsala recenzi a pak me kontaktovala AEG a posilali mi dalsi susicky za recenze, nechala jsem si jednu ze sedmickove rady). Miele podle vseho vydrzi opravdu hodne a alespon u nas je i pozarucni servis cenove privetivy, lepsi nez u konkurence. Vzhledem k tomu, jak casto susicku pouzivas, bych opravdu pocitala s tim, ze nejaka oprava treba bude, Miele ma casto i 10 let zaruku a nedelaji problemy. |
| Kimi. | 39426 |
|
|
27.12.2019 18:09:09
Zřejmě od nákupu vaší sušičky ušel vývoj sušiček značný kus cesty.
Máme tuto, s tepelným čerpadlem: https://www.aeg.cz/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/t8dbe48sc/ Ve dvířkách je filtr, z kterého po sušení vyndám vlákna a hotovo. Vyšla kolem 12000 tisíc, má prodlouženou záruku. Doufám tedy, že žádnou rozborku s sborku manžel nebude muset provádět, i když nepochybuju o tom, že by toho byl schopen. Můžeš hodit odkaz na tu bezúdržbovou? Ráda s rozšířím obzory. |
| kachna_ | 144932 |
|
27.12.2019 17:58:53
Dryjádo, já tedy chápu potřebu rozebrat sušičku na nanočinitele. Máme takovou, no ne špatnou, ale ani žádný zázrak a taky jsem jí letos rozebrala a vyčistila (byť z jiného důvodu).
Jinak ti neporadím, to jen, že nejste sami, kdo dělá zborku a rozborku. |
| Eudo | 146355 |
|
|
27.12.2019 16:49:37
"Je to typ sušičky s filtrem, 1x za 3 roky musel manžel udělat kompletní rozborku a vyčistit jí."
Coz je mozne chapat tak, ze na vycisteni ji musel rozebrat. Normalne se cisti nadrzky urcene na shromazdovani chloupku + vody po kazdem pouziti, a ty jsou lehko pristupne. K tomu neni potreba nic rozebirat a cistit (=zachranovat). |
| Eudo | 146355 |
|
|
27.12.2019 15:57:49
Tyhle vselijaky pristroje jsou "vypocitane na vydrz" priblizne 10 let.
Zadny z nich se nerozebira na cisteni. Eventuelne na nejake technicke poruchy, kdy se musi vymenit nejaka soucastka. U nas jela nekolikrat denne, cili vydrzela kazda z nich extra dlouho. Zadne rozebirani a zadne poruchy. Tu prvni jsme vymenovali pri rekonstrukci. |
| Eudo | 146355 |
|
|
27.12.2019 15:52:03
Pichybuju, ze starsi bylo zapotrebi rozebirat na sroubky. Mou prvni susicku jsem mela tak pred 35 lety, vydrzela 14 let a nic se nerozebiralo.
|
| Eudo | 146355 |
|
|
27.12.2019 15:51:01
Ja mam behem drhnych let uz x-tou susicku ruznych znacek - ani jedna nikdy nebyla zapotrebi nejak rozebirat. Z posledni vyleju vodu, vycistim jednoduse od chloupku a hotovo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.