Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lassiesevrací | 134328 |
|
1.1.2020 18:06:31
Stáňo, ano, to vím. Zakladatelka taky nemusí mít jinde místo. Ale třeba by to pro ní byla možnost, pořídit sušičku, která může stát jinde.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
1.1.2020 17:45:08
Naši to tak mají přes dvacet let. My to tak taky dlouho měli a ani mě nenapadlo, že by o mělo něčemu vadit.
|
| darinaa | 155453 |
|
1.1.2020 17:38:09
Jak by sušička mohla způsobit explozi kotle? To by mne tedy zajímalo.
Zřejmě se jedná pouze o manipulační prostor kolem kotle, tj. aby byl přístupný odpovídajícím způsobem. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
1.1.2020 16:57:41
Lassie, záleží na typu sušičky.
Pokud musí být připojená na odpad, tak ji asi těžko dá do většiny chodeb. My mám kondenzační právě proto, abychom ji nemuseli mít v koupelně. |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
1.1.2020 16:46:28
To nevím, ale sušička nemusí být v koupelně. My jí máme v chodbě.
|
| HanaT | 86917 |
|
|
1.1.2020 16:12:21
Překvapilo mě zjištění že by sušička neměla být v místnosti s kotlem, z důvodu možného výbuchu.(uváděno v diskuzích pod výrobkem prodávajícich) Nebo existuje bezpečná vzdálenost v jaké muze být sušička od kotle umístěna? Máme v koupelně zavěšený kotel, sušička by byla asi 60 cm. Máte zkušenost či přesnější informací? Děkuji. Na sušičku se hrozně těšim ale z tohoto mám obavu.
|
| monam | 158013 |
|
28.12.2019 22:44:39
že by AEG dělala takový shity? tak té se příště vyhnu
![]() Federiko, já bych se do té Elektroluxky nedostala, kdybych neočistila filtr, vytáhla bych prádlo ven a na něm by byl ten prach. Tak jsem byla naučená jedním pohybem smést prach z vnitřku dvířek, druhým z filtr, 20 vteřin, ne více. Vůbec nejdéle jsem měla pračku 15 let, nic moc značka, tuším Zanussi, integrovaná se sušičkou. Nechala jsem ji komusi ještě funkční za odvoz, třeba mu ještě chvíli sloužila. |
| Gábi_Smolíková | 48713 |
|
|
28.12.2019 22:03:50
dryjádo, ač neporadím, jdu tě podpořit.
Taky mám AEG, asi čtvrtým rokem, je to moje první sušička. A taky čistím tři filtry po každém sušení, přesto se zanáší. Po dvou letech už prádlo fakt smrdělo, blbě sušilo, bylo třeba pozvat opraváře (vytáhnout ji na dvorek a zezadu proplachovat hadicí nepomáhalo). Ten si ji odvezl, rozebral, vyčistil nečistoty, co se usazují vevnitř a jsouce stále mokré smrdí a naúčtoval si asi 2,5 tisíce. A prý je to u téhle sušičky normální. Takže filtry pilně čistíme, občas luxujeme kam dosáhneme a doufáme, že to ještě vydrží. |
| Federika | 14090 |
|
|
28.12.2019 13:18:11
Monam,
to bys asi musela mít nějakej starší spotřebič ![]() My máme sušičku Siemens, 21 let. A mrcha jede a jede, řekla bych, že určitě víc než třikrát denně, používám ji i na projetí prádla zmuchlanýho, co vytáhnu z kufrů a tak. je už docela ošklivá, má naraženej roh kvůli stěhování, ale prostě jede a jede. Dokonce ani filtr nijak nečistím,sem tam... |
| monam | 158013 |
|
27.12.2019 22:38:17
dryjádo, zrovna sušičku, co nám odešla první po 6 letech používání, jsem opravovat chtěla. Pozvala jsem opraváře, tuším že netopila a tedy nesušila. Výměna ovládacího panelu (nic co by bylo možné rozmontování a smontováním opravit) stál pět tisíc. Fungovala asi dva týdny, odešlo jakési čidlo. další dva tisíce. PO pár dalších týdnech se přestala točit.... to není o tom, že rozložení na součástky a následné promazání z ní udělají nový spotřebič. To fungovalo tak možná kdysi u škodovek. Dneska ale máme hyunday a elektroniku kam se podíváš.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.