| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 5245  [Dalších 4905 >>]
Lassiesevrací 134328
1.1.2020 18:06:31
Stáňo, ano, to vím. Zakladatelka taky nemusí mít jinde místo. Ale třeba by to pro ní byla možnost, pořídit sušičku, která může stát jinde.
Půlka psa 24064
1.1.2020 17:45:08
Naši to tak mají přes dvacet let. My to tak taky dlouho měli a ani mě nenapadlo, že by o mělo něčemu vadit.
darinaa 155453
1.1.2020 17:38:09
Jak by sušička mohla způsobit explozi kotle? To by mne tedy zajímalo.
Zřejmě se jedná pouze o manipulační prostor kolem kotle, tj. aby byl přístupný odpovídajícím způsobem.
Stáňa * 7932
1.1.2020 16:57:41
Lassie, záleží na typu sušičky.
Pokud musí být připojená na odpad, tak ji asi těžko dá do většiny chodeb.
My mám kondenzační právě proto, abychom ji nemuseli mít v koupelně.
Lassiesevrací 134328
1.1.2020 16:46:28
To nevím, ale sušička nemusí být v koupelně. My jí máme v chodbě.
HanaT 86917
1.1.2020 16:12:21
Překvapilo mě zjištění že by sušička neměla být v místnosti s kotlem, z důvodu možného výbuchu.(uváděno v diskuzích pod výrobkem prodávajícich) Nebo existuje bezpečná vzdálenost v jaké muze být sušička od kotle umístěna? Máme v koupelně zavěšený kotel, sušička by byla asi 60 cm. Máte zkušenost či přesnější informací? Děkuji. Na sušičku se hrozně těšim ale z tohoto mám obavu.
monam 158013
28.12.2019 22:44:39
že by AEG dělala takový shity? tak té se příště vyhnu ~l~

Federiko, já bych se do té Elektroluxky nedostala, kdybych neočistila filtr, vytáhla bych prádlo ven a na něm by byl ten prach. Tak jsem byla naučená jedním pohybem smést prach z vnitřku dvířek, druhým z filtr, 20 vteřin, ne více. Vůbec nejdéle jsem měla pračku 15 let, nic moc značka, tuším Zanussi, integrovaná se sušičkou. Nechala jsem ji komusi ještě funkční za odvoz, třeba mu ještě chvíli sloužila.
Gábi_Smolíková 48713
28.12.2019 22:03:50
dryjádo, ač neporadím, jdu tě podpořit.
Taky mám AEG, asi čtvrtým rokem, je to moje první sušička. A taky čistím tři filtry po každém sušení, přesto se zanáší. Po dvou letech už prádlo fakt smrdělo, blbě sušilo, bylo třeba pozvat opraváře (vytáhnout ji na dvorek a zezadu proplachovat hadicí nepomáhalo). Ten si ji odvezl, rozebral, vyčistil nečistoty, co se usazují vevnitř a jsouce stále mokré smrdí a naúčtoval si asi 2,5 tisíce. A prý je to u téhle sušičky normální. Takže filtry pilně čistíme, občas luxujeme kam dosáhneme a doufáme, že to ještě vydrží.
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
Federika 14090
28.12.2019 13:18:11
Monam,
to bys asi musela mít nějakej starší spotřebič:-)
My máme sušičku Siemens, 21 let. A mrcha jede a jede, řekla bych, že určitě víc než třikrát denně, používám ji i na projetí prádla zmuchlanýho, co vytáhnu z kufrů a tak. je už docela ošklivá, má naraženej roh kvůli stěhování, ale prostě jede a jede. Dokonce ani filtr nijak nečistím,sem tam...
monam 158013
27.12.2019 22:38:17
dryjádo, zrovna sušičku, co nám odešla první po 6 letech používání, jsem opravovat chtěla. Pozvala jsem opraváře, tuším že netopila a tedy nesušila. Výměna ovládacího panelu (nic co by bylo možné rozmontování a smontováním opravit) stál pět tisíc. Fungovala asi dva týdny, odešlo jakési čidlo. další dva tisíce. PO pár dalších týdnech se přestala točit.... to není o tom, že rozložení na součástky a následné promazání z ní udělají nový spotřebič. To fungovalo tak možná kdysi u škodovek. Dneska ale máme hyunday a elektroniku kam se podíváš.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 5245  [Dalších 4905 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.