Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
3.12.2019 11:05:01
Joj, to mi připomnělo mužovu babičku, ta si roztápěla v kamnech tak, že zapálila sirkou plynovej hořák na sporáku a od něj připalovala papír a roští v kamnech štěpinkou. Že jako aby nespotřebovala moc sirek. To se vyplatí
|
| Stará Misule | 82389 |
|
|
3.12.2019 8:12:15
Nojo, stará škola, využívali, co bylo po ruce
![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
3.12.2019 8:08:31
Tak tyč od koštěte mě dostala...Ale zase je to docela energeticky nenáročný způsob!
![]() |
| Stará Misule | 82389 |
|
|
3.12.2019 8:04:06
Promiň, moc jsem nepomohla s radou
![]() |
| Stará Misule | 82389 |
|
|
3.12.2019 8:02:16
Mamka to dělá stejně, je ji 75, plná skříň věcí, ručníků, povlečení, a stejně premachne, to co ráda používá. Má garsonku v paneláku , a když jsme ji koupili takový malý sušák na topení, má ho uklizeny, dá si dvě židle, na to tyč od koštěte a suší.
Takže záleží, jak má maminka velký byt, a jak je nakloněna novotam. |
| rišulka | 117642 |
|
|
2.12.2019 22:36:16
Prosím vaše zkušenosti a doporučení na elektrický sušák na prádlo. Nějak se v tom ztrácím..
Jsou takové ty žebra na zeď nebo stojací, pak normální rozkládací sušáky se šňůrou do zásuvky a pak jsem viděla jakýsi vak, snad asi jako sušička. Má to být pro mamku. Pere dost málo, spíš ložní a ručníky, které stejně peru já a sušim na balkoně. Ona má plnou skříň věcí, ale stejně co druhý den přemachne trička a prádlo v umyvadle, bo v koši by to smrdelo, bo je oblíbené a bo to tak dělá odjakživa.. Máte to někdo, hodí se do bytu bez balkonu, nápad je to dobrý /blbý? |
| Kimi. | 39426 |
|
|
16.11.2019 9:09:34
Máme sušičku cca rok, AEG, a žádný velký hluk nedělá. Koupelna sousedí stěnou s obývákem a vůbec ji není slyšet, musím se chodit dívat, jestli už je usušeno. V předsíni, odkud se do koupelny vchází, to trochu slyšet je, ale nic hrozného, žádné metro, jak tu někdo psal. Nic neřve, nerezonuje, netřese se. Prostě to tlumeně hučí. Prádlo na sušení netřídím, jen obsah pračky přendám do sušičky. Vyndám teda věci u nichž mám obavu, že by jim sušička neudělala dobře. Po počátečním nadšení a testování všech programů už používám prakticky jen bavlna do skříně.
|
| NovákováM | 120401 |
|
14.11.2019 21:59:37
To je ale docela hodně času.
Já mám AEG Lavatherm... no stará je.. bydlíme tu 10 let, takže tak 9 jí bude. Program za 2 hodiny dává než mi dopere pračka, takže 1,5 hodiny max - suché do skříně - jemný program, protože se bojím, že zase něco srazím (no párkrát se povedlo :-D) |
| Kivík | 99966 |
|
|
14.11.2019 21:48:46
Beko byla myčka v pronajatém bytě, v garsonce. To teda bylo jako když startuje raketoplán. Takže když jsem vybírala sušičku, v recenzích jsem si dost všímala stížností na hlučnost a zejména kvůli tomu jsem pořídila nakonec electrolux. Taky trochu hlučná je, je to jedna z těch levnějších, ale dá se. Mít ji v koupelně, bylo by to ok (bohužel máme v obytném prostoru). Progtamy má i krátké ale předpokládám, že s vyšší teplotou a to se bojím, že se oblečení srazí. Takže trpím a peru 3 hodiny a další 3 hodiny sušim
![]() |
| NovákováM | 120401 |
|
14.11.2019 20:53:30
Nesuším v noci. Sousedé jsou ob barák, ale my bychom se nevyspali.
Extra hlučná není, ale prostě hučí a mně to vadí. Navíc - jako ostatní zde, většinou usušené skládám rovnou. Nesuším vše, hlavně ložní, ponožky, ručníky, - svetry a trika na sušáku, ráda žehlím a mám ráda tu vůni vypraného prádla. a p.s. sušičku mám volně postavenou na pračce. Ten vehikl, co se do něho uchycuje, máme 7 let postavený vedle pračky. Nejsou lidi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.