Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| sally | 3140 |
|
|
13.11.2019 21:04:52
sušičku v noci nepouštím, jak psaly holky, je potřeba prádlo hned vyndat a poskládat, aby nebylo zmačkané.
Suším 40 -60 minut, víc fakt ne. Ale sušička by měla být plná maximálně do poloviny (spíš třetiny), aby se to prosušilo. Prádlo dělím už do pračky - ponožky, spodní prádlo, povlečení, ručníky atd. peru na vyšší teplotu (a suším na vyšší teplotu) než trička a podobně. Úplně umělinové věci (leginy, gymnastické dresy, punčocháče) do sušičky nedávám. Nedávám tam ani jemné prádlo (krajky, podprsenky) a nedávám tam vlněné věci. Hluk jsem nikdy neřešila, protože jí máme v garáži... ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
13.11.2019 18:33:40
Máme Beko a hlučná není. Předtím jsme měli whirlpool a zanussi a hlučné byly snad všechny stejně.
|
| Balbína | 99798 |
|
|
13.11.2019 18:30:09
Chtela jsem susicku. Letos na dovolene byla v apartmanovem dome k dispozici susicka BEKO. Sokoval me ten hluk, fakt hodne hlucne. Vyptavala jsem se pak znamych, jak to maji doma se susickou. Pry tak moc nehluci. Takze tipuji, ze BEKO je proste hlucna.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
13.11.2019 15:59:04
Já v sušičce občas suším vyprané tenisky. Je to rámus, že pak na tu hodinu musíme opustit domov. Není slyšet vlastního slova.
![]() |
| Olga.P. | 30536 |
|
|
13.11.2019 13:42:48
Košile jsou v pohodě, velké knoflíky třeba u svetrů zapínám a obracím na ruby a totéž u zipů. Někdy stačí "hlučné prádlo" naskládat doprostřed a obalit "tichým" tj. bez zipů a knoflíků.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
13.11.2019 13:07:25
My máme určitě pračku při ždímání hlučnější než sušičku. Kromě ždímání není přes dveře slyšet ani jedno. O patro niž sušička slyšet není vůbec. Běžně ji pouštím na noc, a ani když je doma klid, tak pod sušičkou je úplný klid a ani nic nerezonuje, a to ji máme postavenou na zemi na dlažbě.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
13.11.2019 13:03:04
já mám Whirlpool, už min. 8 let. Je třeba ji vyrovnat pomocí nožiček dole, prostě naférovku s vodováhou a řádně upevnit. Pokud byste jí dávali na pračku pak stejně musíte koupit spojovací díl a ten ji snad zklidní.
Programy mám na svojí taky dost dlouhé, standard je 1,5 hodiny a nechávám to tam i dýl protože těsně po skončení programu, kdy pípá jako že suchý je prádlo podle mě vlhké a takhle ho do skříně nechci, bojuju doma celkově s vlhostí, po skončení programu mi profoukává ještě hooodně dlouho. Neumím si představit, že běží sušička nebo pračka když jdeme spát. Máme barák, ale nevyspal by se nikdo, na tohle jsme hejsaví. Být tvoje sousedka tak mě miluješ ![]() |
| Monika | 123907 |
|
13.11.2019 13:02:12
Tu vodorovnost jsi kontroloval? Příp. není uvolněná některá dlaždička, na které sušička stojí atd.? My tedy sušičku nemáme, ale u pračky toto problém být může. U pračky taky zvyšuje hlučnost, když se jí nedaří prádlo rovnoměrně srovnat, což je obvykle, když je tam nějaký výrazně víc nasákavý kus oproti ostatním (župan, polštářek, některá zimní bunda ...) A samozřejmě by se o pračku (a tedy myslím, že i o sušičku) nemělo nic opírat ani by neměla stát úplně natlačená na zdi, ale to asi nemáte?
|
| Termix | 105545 |
|
|
13.11.2019 12:55:25
Mám LG, zvuk je takové hučení. Pračku neslyším, kromě vody, vůbec. Sušičku sice ano, ale nic neduní ani nerezonuje. Rozhodně si nemyslím, že by ji slyšeli sousedé. Ale máme zděné jádro.
Jinak nic netřídím. Sušení zabere do dvou hodin. |
| neznámá | 91073 |
|
13.11.2019 12:46:54
Tak máme Siemens a hlučnější než pračka je. Ale to bude asi každá sušička, kdo tvrdí opak, má hodně hlučnou pračku.
Ale nerezonuje nic. Přirovnala bych to k tichému fenu. Spát bych vedle sušičky teda nechtěla. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.