| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Epilace a depilace

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5281  [Dalších 4981 >>]
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
1.3.2018 0:41:52
Vzpomínám si, že v roca (cca) 1980 byla u nás na návštěvě sestřenice, která do té dob žila v Americe a vracela se domů. Ta nám říkala, že tam, když např. do autobusu nastoupí žena, která nemá oholené nohy, tak si od ní ledé odsedávají, neboť ji považují za "špindíru". Pro nás to bylo překvapivé, protože v Čechách se skoro nikdo neholil...
Mr. Miçkey 124689
1.3.2018 0:41:28
Nic moc, no, bez chlupu by byla hezci.
Koliha velká 153026
1.3.2018 0:32:56
Před 100 lety by ženy patrně na dnešní oholené dámy koukaly jako my na dávné Egypťanky, které si holily hlavy. Krásná byla hladká, ušlechtilá lebka. Krom toho, čím by to ty vesnické ženy holily? Manželovou břitvou? Dokud se ve společnosti (nejprve ve městě) a v módě neprosazovalo ukazovat části těla, kde ony chlupy rostou, pochybuju, že se nutností je odstraňovat někdo zabýval.

Proti té Polce tedy vypadám jak novorozená myš, těch pár chomáčů bezbarvých chlupů, co mi sem tam roste (i obočí musím barvit), velkou tržbu výrobcům žiletek neudělá. Nesnáším chlupy v podpaždí, na léto ze společenských důvodů oškrábu těch pár, co mám na holeních, na zbytek rozhodně nehodlám sahat jen proto, že to má snad velet móda. Fakt má? Kdysi jsem zkusila sundat ochlupení ze stydké krajiny, jaké útrapy mi to přineslo, nehodlám popisovat a nehodlám to ani opakovat, takže jestli mám být označena za nemoderní neupravenou šmudlu, radši se nechám zavřít do cirkusu a budu vystupovat jako vousatá ženská ~z~
vertigo 92133
1.3.2018 0:04:17
Taky mě na těch fotkách poněkud zaráží ty chlupy na břiše. Takhle to roste chlapům, ženská má tu hranici pubického ochlupení ostřejší.
vertigo 92133
28.2.2018 23:59:49
To je dobře ~R^
Marika Letní 140743
28.2.2018 23:51:35
Chlupaté břicho a stehna na fotce bez hlavy ve mě vyvolávají dojem, že jde o muže. K tomu ovšem prsa. Nepříjemný pohled.

Já jsem v podstatě holá. Proti Polce určitě.

Chlupy se řešily, i když se ještě neholilo. Pamatuji na druhém stupni (80. léta) jsem koukali učitelkám na nohy v silonkách. Jedné lezly chlupy skrz a komentovali (nikoli pochvalně) to kluci i holky.
Epepe 89236
28.2.2018 23:50:48
Neřešily chlupy, ale řešily útlý pas a bledou pleť...
Girili 117849
28.2.2018 23:43:18
len, neni to az tak neobvykle. Ja tedy nemam chlupate bricho a z bikin mi to take neleze az tak daleko, ale kdybych neholila nohy... ~8~
Len 108740
28.2.2018 23:39:19
Hm, asi jsem nemela spravnou predstavu, jak muze byt zena chlupata. Pamatuju, ze se mi hrozne nelibila jedna kamaradka me tety, byla hodne tmava a uz v tech mych peti letech, nebo kolik mi bylo, se mi jeji opravdu chlupate nohy nelibily, pripadala mi hroziva jako cert~:-D Ovsem na Polku nemela ani zdaleka. Asi proto, ze ma rodina je svetla a vesmes celkem hola, ja jsem urcite nejchlupatejsi. Kdysi jsem hrozne chtela chlupy v podpazi - znak dospelost - a ty mi nikdy nenarostly.

Takze nevim, jak moc je bezne byt takhle chlupata, nemyslim si, ze by vetsina takhle vypadala, kdyby se neholila.
Alena 129302
28.2.2018 23:26:05
" ty byly vidět až Viktorce z Babičky ze sedmdesátek. A jaká to byla krasavice". jo presne jsem si na to vzpomnela - cerny myslivec zavazuje Viktorcinu chlupatou nohu.

Za prvni republiky se holilo. Ale v budovatelske dobe uz zase ne.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5281  [Dalších 4981 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.