| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
13.5.2022 22:14:56
Ropucho, já jsem celý ten jeho blog četla a myslela jsem, že se pobleju. A to jsem prosím pěkně v zásadě prolife orientovaná.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
13.5.2022 22:13:42
Nejde tu o žádnou tichou poštu ani papouškování, ale čistě o původní text pana Duky a názor na to, co vyjadřuje. Dle mého je to strašný. Ano, i vrcholný představitel nevlivnější církve v kraji má právo na názor, ale také musí počítat s tím, že ne každému se jeho výzvy k hrdinské smrti či obraně houkadlem a následné láskyplné péči o plod amoku či válečné strategie (tam si Duka evidentně není jistý, jestli to ty "oběti = ruští vojáci" činí v amoku či promyšleně strategicky) budou líbit.
|
| K_at | 121378 |
|
13.5.2022 22:13:10
Babi, celé vyjádření - sdělím pouze můj pocit - jde pro mě po hraně. Zdánlivě je to odsouzení válečných zločinů, jenže tam furt skáčou taková různá "ale". U některých kousků opravdu váhám, co tím mělo přesně a exaktně být sděleno. To může být ale má únava a nesoustředěnost. To jo.
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
13.5.2022 22:12:48
no. tak jako aspoň, že konečně odstavili Duku. Že nastoupí Gauner jsem tak trochu předpokládala, i když jsem doufala, že to tak nebude. Holub se obávám nikdy arcibiskupem nestane, neb je pro leckoho prostě nepřijatelný.
Celkově se na to celé koukám tak nějak beznadějně |
| babi_ | 48341 |
|
|
13.5.2022 22:09:26
Ropucho, ale již před minulou diskuzi na toto téma Yuki i další jsme celý text četly, a názor máme tudíž stále stejně podložený. Mně osobně například celé znění přišlo ještě děsivější, než decentní výňatky na Novinkách, vynechávající mj. tu variantu řešení znásilnění nechat se zastřelit.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
13.5.2022 22:05:19
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-hrda-pokud-vam-nevypichnou-oko-je-pro-soudy-znasilneni-jen-spatny-sex-200764
pokud teda považuješ moje názory za papouškování nějakých názorů někoho, kdo neví, o čem mluví, Kambala potvrdila to, co si myslím taky, ale můžeš mít názor jaký chceš, to je čistě tvoje věc |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
13.5.2022 22:02:42
Ropucho, nevím, o čem pochybuješ, já jsem to četla tenkrát i teď a vadí mi pořád stejně, taky jsem poslouchala rozhovor s Kambalou právě jako reakci na toto Dukovo vyjádření, možná by bylo fajn pootevřít klapky na očích
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.5.2022 22:01:53
Kat, podle mě je zcela v pořádku nechápat, nesouhlasit, být v rozpacích.
Ale základem je seznámit se tím, na co reaguji a na co si vytvářím názor. Plamenně odsuzovat na základě čehosi papouškovaného stylem tichá pošta je takové negramotné poněkud. |
| K_at | 121378 |
|
13.5.2022 21:52:09
Babi, díky. Přečetla jsem. Stále jsem v rozpacích z některých souvětí. Jsem i v rozpacích z toho, proč takového povídání kolem něčeho, co lze vyjádřit jasně a stručně. Asi proto, že realita těch obětí válečných zločinů nebude úplně běžně zahrnovat ani baby box, ani mnoho času na rozhodování, ani výtečnou lékařskou péči.
zmínku o hrdinkách volících smrt nechápu vůbec. Tam mi stále uniká, co tím chtěl autor říct. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.5.2022 21:44:13
"vůbec nechápu, proč se kdokoliv rozčiluje, že mám nějaký názor"
On se někdo rozčiluje, že máš názor? Já osobně pouze pochybuji, že jsi četla text v plném znění a že reaguješ na jeho obsah, soudíc podle tvé reakce. Babi text v plném znění vložila, kdo má zájem, může si udělat názor skutečně podložený. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.