Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
30.1.2024 13:04:32
můj muž taky neoplývá nadáním něco někam skládat, ale mně to jde celkem obstojně, takže je to moje doména
myčku zapnout umí, ale jne v případě nouze, raději by myl nádobí v ruce (což mu nijak nevadí, před myčkou to byla jeho práce), pračku považuje za cosi mystického, ale ve skutečnosti po malém zaškolení by ji určitě ovládl alespoň v základu vaření moc nedá, skončil by na párcích, těstovinách s kečupem (a párkem) a pak jídlech z trouby - hranolky, rybí prsty, kyjeváky, lasagne, vinná klobása... myslím, že by se držel hesla "jídlo nemusí chutnat, hlavně že hřeje" ![]() |
| Monika | 123907 |
|
30.1.2024 12:42:43
Hm, tak můj manžel tedy naopak neurovnává nikde nic. Kdybych byla nějaká úplně pinktlich, tak se z něj zblázním, takhle šílím jen občas, když mám fakt špatnou náladu. Do myčky ideálně nestrká nic, pokud to může nechat ležet na lince (nepotřebuje na ní nic dělat), jinak to tam mrskne jakkoliv, stejně tak věci do kufru auta (on by svoje věci nejraději nanosil do kufru v několika igelitkách a boty rovnou mezi to) nebo nákup do lednice (vejce mezi maso, sýry na jogurty a zeleninu místo lednice do komory, kde je nejtepleji z celého bytu ...) Pokud se něco snaží někam uklidit, vybere nahodile jakýkoliv prostor, kam se to vejde (nebo tu věc umístí v obýváku, "aby na to nezapomněl").
Ale asi to snáším líp, než kdyby mě buzeroval, že se do myčky mohlo vejít ještě o dva hrnečky víc, kdybych to líp narovnala. Tyhle "závody" mě děsně nebaví, nádobí dávám do myčky průběžně, když je plná, tak zapnu, když se něco nevejde, buď to počká na další kolo (používám většinou program na 40 minut) nebo umeju v ruce. |
| Monika | 123907 |
|
30.1.2024 12:36:03
Dari, to opakované ždímání by mě tedy nikdy nenapadlo, ono se to podruhé na stejné otáčky vyždíme víc? Myslela bych si, že už to zůstane stejné ...
Já pouštím podruhé ždímání jen v situaci, kdy se prádlo nevyždíme skoro vůbec, což nastane někdy v důsledku toho, že pračce se nepovede obsah nějak rozumě urovnat v bubnu a pořádné otáčky vůbec nerozjede - většinou, kdy je tam nějaká bunda, která se hodně nasákne a je moc těžké. |
| Jerry G. | 159407 |
|
30.1.2024 12:32:44
MM jeste ""umi"" sofistikovane vykladat nakup na pas a pak do tasek.
Sice u toho zdrzuje, ale ma to dokonale. |
| Stará husa | 154854 |
|
30.1.2024 12:09:00
Čumčo, spíš bych řekla, že on byl totálně zahleděnej do sebe. Ke spokojenosti mu stačily jeho dlaždice a cyklistika, manželku a to, co pro něj dělala, úplně zasklíval, bral ji jako kus nábytku. Ona to celá léta snášela, ale postupně ji to vadilo čím dál víc, až prostě džbánek přetekl. Vína je z 90% na jeho straně.
|
| Dari79 | 114243 |
|
30.1.2024 12:07:32
No, já bych se tam určitě jako matka cpala taky, ale dovedla bych pochopit, že "nejsem žádaná".
|
| Dari79 | 114243 |
|
30.1.2024 12:02:18
Souhlas, u nás, když je muž doma, a je tam toho hodně, tak to skládá jedině on (to je asi podobné, jako zavazadla do kufru auta). Ještě se u toho tak důležitě (chlapsky) tváří.
Pračku teda taky v pohodě zapne, ale to je taková nuda. Ale to skládání nádobí do myčky, když je ho hodně, to je vidět, jaká je to věda. ![]() U pračky teda ještě důležitě rozlišuje, jestli je to vyždímané dost, nebo se má dát ještě jeden cyklus ždímání, než to půjde do sušičky... Já bych to tam strčila hned, ale už jsem dostala několikrát přednášku na téma, že je lepší to ještě jednou vyždímat v pračce a proč a tak... |
| Čumča. | 160024 |
|
|
30.1.2024 11:23:54
Katko, to, co zmiňuješ, jsou oficiální důvody, skutečné jsou podle mě ty, že je ostentativně tetelivě spokojenej, což ji dráždí
![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
30.1.2024 11:13:26
Tak je to takové seriálově vyšroubované k extrému, že. Ale taky jsem moc nechápala příspěvky na téma, jak je to děsný vztah kvůli němu.
A jak ho vystěhovala z domu ? No TVL....jako vážně? Protože není empatický, nerozumí její romantické dušičce a nechtěl změnit způsob dovolené ? |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
30.1.2024 10:50:14
Můj chlap obsluhuje obojí a sofistikovaněji než já. Často má připomínky - např. k narovnání nádobí v myčce- takže dostává stále více prostoru, aby to udělal svým precizním způsobem raději on sám
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.