Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čumča. | 160024 |
|
|
30.1.2024 10:37:11
Huso, viděla jsem i jiný model, kdy žena skutečně muže nepustí ke kuchyňské lince, protože by jí to tam zpřeházel
Fakt radši vstane z postele s horečkou a udělá mu sama kafe, protože co kdyby něco nevrátil přesně na své místo...Stejně tak se nesměl podílet na péči o novorozence/batole - určitě by něco dělal jinak, než ona chce. Fakt hrozný. chci říct, že někdy to není vina muže - ten do ženina "království" nesmí, protože ona mu do dílny taky neleze ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
29.1.2024 21:48:04
Můj táta doma dělal všechno, opravil auto, dal prát prádlo, neměli jsme automatku, praní byla docela těžká práce, máchalo se ve vaně, věšelo na zahradě, uvařil oběd, mamka vařila nerada...
MM dělá všechno, kromě vaření, aspoň něco umím líp ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
29.1.2024 21:42:32
Můj BM dělal všechny domácí práce kromě žehlení a ještě drobné opravy v bytě a staral se o auto a naše finance. Neustále mě péroval kvůli nedokonale naskládanému nádobí do myčky. Jak to má v nové rodině, to nevím, ani mě to nezajímá.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
29.1.2024 21:34:06
MM se beze me obejde v pohode, dela si to po svym a jinak nez ja, ale prezije
![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
29.1.2024 21:19:54
Takový exemplář byl můj tatínek. Všecko mu maminka nosila pod nos. Jídlo na stůl, i sůl mu podávala, čaj mu nosila. V domácnosti nehnul prstem, jen brblal, že ho to ruší, když maminka vysávala nebo mu převlékala postel. Byla doba, kdy mu maminka i chystala oblečení na druhý den do práce.
|
| Beat | 107867 |
|
|
29.1.2024 21:04:45
Po shlédnutí včerejšího dílu jsem se tu chtěla poptat, zda má někdo doma podobný exemplář. Já nikoho takového v okolí neznám. MM není úplně zdatný v kuchyni, ale poradil by si, spíš ho to nebaví. Uklizeno by měl. Nežehlil by. Leda košile. Pračku či sušičku umí rozebrat a opravit, takže i pustit.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
29.1.2024 21:00:00
Huso, ano, souhlasím. Situace se mi jeví jako velmi reálná
![]() Můj manžel taky myčku zapnout neumí, resp. je tam přednastavený program, tak to by asi zapnul, ale určitě by se nezabýval hledáním návodu a nastavováním jiného programu. Pračka je intuitivní, spíš by měl problém dát tam vhodný prášek. Mládežníci zapnout pračku umí (se mnou na telefonu). Švagr se pračkou zabýval asi tak před 15 lety, když ji stěhoval do koupelny. V práci nevím, že by někdo kromě žen pračku obsluhoval. |
| Stará husa | 154854 |
|
29.1.2024 20:37:55
Dělala to manželka. I dnes jsou takoví chlapi, kteří ani neví, kde je doma sůl nebo hrnky. Natož zapnout myčku nebo pračku. Naštěstí je to už většinou starší generace.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
29.1.2024 20:30:06
copak restaurace, ale on neuměl ani ovládat myčku, to mi přišlo teprve neuvěřitelný
![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
29.1.2024 18:28:51
Tak on byl celý život zvyklý na doma vařené jídlo, takže do restaurací chodit nechtěl. Vařila mu manželka, tak měl pocit, že teď by mu měla vařit dcera. Naštěstí se v tomto dílu brzy vzpamatoval.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.