Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika | 123907 |
|
17.1.2024 15:42:10
Stará huso, mě na tom přijde neuvěřitelné, že si ta žena nedokázala za celé roky domluvit jinou dovolenou - klidně i bez manžela (třeba někdy s dětmi, jindy s kamarádkou, prípadně kamarádky a všechny děti ...), když jí cyklistika nebaví a on o jiný program nemá zájem. Peníze mají, takže předpokládám, že by jí to nezakázal ani jí jinak nebránil a ona nevypadá jako nemožná osoba, co by to bez manžela nezvládla... Ale je blbost se nad tím rozčilovat, ten scénář je úmyslně napsaný tak vyhroceně, myslím ...
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
17.1.2024 15:26:14
on je jí taky ukradenej, navíc jí leze těžce na nervy (což se jí moc nedivím, je zoufale komunikačně neobratnej, takový dítě), ale nic moc si vzájemně nedluží
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
17.1.2024 15:21:13
Huso, já vlastně taky víc soucítím s manželkou, umím pochopit, že se jí nedaří najít to svoje, v čem by se realizovala...možná krize středního věku?
![]() Ale tím, že by prodali byznys, jak ona na začátku navrhuje, by zase o svou "lásku" přišel on - proč by se toho probůh měl vzdávat, když tím tak žije? |
| Čumča. | 160024 |
|
|
17.1.2024 15:15:44
"Přijde mi, že se svého času rodině, manželovi i firmě hodně věnovala, možná na úkor svého uplatnění"
Koníčku, promiň, ale to je ryzí spekulace - my přece vůbec nevíme, jak se ona realizuje v té firmě, vůbec nemáme informace , nevíme, jestli něco obětovala A jejich děti jsou zřejmě už roky pryč z domu.... |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
17.1.2024 15:12:31
"Přijde mi, že se svého času rodině, manželovi i firmě hodně věnovala, možná na úkor svého uplatnění, měla pochopení pro manželovi vášně a teď, když syn vyletěl z hnízda, by se ráda konečně realizovala i jinak"
no počkej, ale to je čistá fabulace, nic takového tam nikde nepadlo, to jen projektuješ své zkušenosti do jejich situace... já spíš vycházím z toho, co tam skutečně padlo a co se tam viditelně odehrává... zatím tam třeba ani jednou nebylo zmíněno, co konkrétně ve firmě ona dělá, jestli vůbec něco... (ten plurál "mohli bychom zvolnit" totiž taky může být podnikatelský plurál, t.j asi tak stejně jako mateřský plurál "dnes jsme kakali na nočníček" ) |
| Stará husa | 154854 |
|
17.1.2024 15:02:54
Koníčku, taky to tak vidím. Oba manželé mají své chyby, ale spíš jsem na straně manželky, která se cítí přehlížená, na její potřeby se nehledí, naopak manžel má svou dlaždičkárnu a cyklistiku a na manželku kašle. Oba dva to hrají skvělé. A věřím, že se jejich vztahy v průběhu seriálu vylepší, tím, jak na ně choroba a léčba jejich syna bude působit.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
17.1.2024 14:50:13
Já mám teda pro postavu Brodské docela pochopení. Přijde mi, že se svého času rodině, manželovi i firmě hodně věnovala, možná na úkor svého uplatnění, měla pochopení pro manželovi vášně a teď, když syn vyletěl z hnízda, by se ráda konečně realizovala i jinak. Však tam i říkala, že by se už nemuseli tolik honit. A od manžela prostě čeká pozornost, ocenění, společně strávený čas. Jenže manželovi je přednější dlažba a cyklistika a její pohár přetekl. Manžel chtěl na radu dcery něco napravit a spíš to ještě dorazil.
I když osobně očekávám scénáristický vývoj těchto postav směrem k sebereflexi. Zatím se ještě mají rádi, to je vidět, ale on se musí přestat chovat, jakoby mu byla ukradená. A ona pak třeba bude méně hysterická. Však taky prožívá těžké období - klimakterium, stárnutí, uměleckou krizi... Brodská tyhle protivný stárnoucí ženský umí skvěle. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
17.1.2024 13:58:50
"já nejsem šťastná a štve mě, jak tetelivě šťastný ve svém blbém Dlaždičkově jsi ty"
JO! to je naprosto přesné shrnutí mého dojmu z té postavy, myslím, žes to skvěle vystihla ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
17.1.2024 13:41:10
"Brodska mi prijde ztelesneni porekadla "zene se nezavdecis""
radko, ona má doma sice totálně nechápavýho truhlíka, ale hlavně je nespokojená sama se sebou, dlaždice jsou sice určitě nadužívané a dětinské téma, ale spíš zástupný problém pro "já nejsem šťastná a štve mě, jak tetelivě šťastný ve svém blbém Dlaždičkově jsi ty" ![]() Kdyby se jí zadařilo s malováním, bylo by pro ni žvanění o dlaždicích na mávnutí ruky, prostě by "vypínala zvuk" a sem tam protočila oči ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
17.1.2024 10:09:23
Stáňo, no ve smyslu, že se povede každému
, korpus je sušenkový, náplň smíchaná ze tři ingrediencí, pak nahoru šlehačka, finito ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.