Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stáňa * | 7932 |
|
|
17.1.2024 9:57:25
Lei, prosím tě, co je to "zkázyvzdorný" pie?
![]() Že bych to navrhla puberťákovi. |
| Lei | 37503 |
|
|
17.1.2024 8:09:55
angrešte, jooo, hned jsem u televize rozhořčeně hučela, co to má znamenat…(nám také sledování organizují děti, včetně pohoštění (měli jsme zbylé limety ještě ze Silvestra, tak mladší dělala Key (tedy technicky vzato ne-key) lime pie, ten je zkázyvzdorný, a pak ho se starší hodnotili při degustaci
|
| Lei | 37503 |
|
|
17.1.2024 8:02:49
My třeba pořádáme už roky Férovou snidani a účastnili jsme se několikrát i Restaurant Day (jako kuchaři), tam přijdou úplně cizi lidé s jídlem, na snídani jsem coby organizátorka korzovala a mluvila s účastníky, kteří mi samozřejmě nabízeli, co si přinesli, tam víc než je okouknout nešlo
. Pamatuju si na jednu rodinu se skvělou arabskou/libanonskou kuchyní . No a na Restaurant Day se předpokládá, že si kupuješ jídlo od kuchařů amatérů, my měli vždy vyprodáno . |
| apo-lena | 159305 |
|
17.1.2024 6:46:38
Angrešt, na ty pryskyřníky jsem taky zírala. To bych brala jako hrubou chybu.
Já na pořady o vaření koukám ráda, ale děsí mě, když zdobí jídlo denivkou a překládají to jako lilii. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
16.1.2024 23:17:20
Vůbec nechápu, co je to za módu podivných přiblblých slohovek na tom Seznam médiu.
Jinak ten pořad sleduju jen tak, líbí se mi, jak pečou, obdivuju, gak jsou šikovní a není to agresivní 😄. A ne, nic podle toho nedělám. Mám pár svých receptů a moc nepeču, protože bych to pak žrala. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
16.1.2024 20:18:09
Tak, a po přečtení mám chuť na potahovaný dort, kde ho teď vezmu, bude mi stačit jogurt se stévií
? |
| magrata1 | 95172 |
|
|
16.1.2024 19:46:35
Peču asi desetinu, co pekla v mém dětství moje mamka, ta pekla míň než babička, přesto jsme byly hubené, což moje děti nejsou. Pořad sledujeme, přesto jsem za posledních 14 dní, co běží, zhubla 3 kg. Žádné chutě mi nedělá, přibrala jsem mnohem dřív, než tohle začali vysílat. A ani jsem nezačala tančit, přestože jsem sledovala i Stardance
![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
16.1.2024 18:37:48
To je sloh jak v sedmé třídě ZŠ
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
16.1.2024 15:24:46
Neznámá, já jsem to spíš myslela tak, že nikdy nebyl problém, že by po tom někomu něco bylo, je to malá škola, to by se hned rozneslo...někde jsou tyhle akce s jídlem z domova úplně zakázané, my to mohli nosit i do školky... Jinak samozřejmě, kdo nechtěl ochutnávat, tak si nic nekoupil, nebo to koupil dítěti
![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
16.1.2024 15:16:50
tinko, jo, syn taky pro zaujetí zapomínal jíst, ale pak právě náhle asi klesla hladina cukru a i když nevěděl, že je to hlad, najednou propad v náladě, hysterie, fňukání... stačila sušenka nebo kousek sýra a v pohodě... teď teda už ví, že je to hlad, tak je to snazší, občas i chvilku vydrží
já sama mám hlad málokdy, klidně celý den si na jídlo ani nevzpomenu (a ano, je to pokud mám jinou zábavu, výlety nebo pochůzky po městě jsou spolehlivé ), ale pokud už dostanu hlad, musím se rychle najíst, ne že bych fňukala jako syn, ale začnu být trochu víc protivná a zlá ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.