| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 37795  [Dalších 37235 >>]
K_at 121378
15.1.2024 14:07:06
Tatramelko, cukr ale není jed. Problém je - jako u většiny věcí - množství. Raději dobrý kus dortu, než flašku fanty, coly, nebo jiných šmakulád.
Cimbur 64764
15.1.2024 14:05:50
Rodiče se chovali jak děti, maminka víc, asi reakce na stres.
Kluk to zvládá obdivuhodně.
Jako doktor mám dvě výhrady. Způsob, kterým mladého pacienta poprvé informoval neurochirurg. A pak rozhovor s onkohematologem. Žila jsem v tom, že se u takových mladých lidí jede podle protokolů a rozhoduje komise, ne jedinec podle pocitu, ať je sebevíc erudovaný. Takto se to smutně blíží onkologické (ne)péči v některých zapadlych regionech, nebudu jmenovat.
Janinka a dvě princezny 132403
15.1.2024 14:05:27
jsem asi sebestředná, ale po 30ti letech manželství bych čekala, že ona svou dlaždici dávno má a vznikla nejlépe už v prvním roce ~s~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.1.2024 14:04:29
no každopádně až do slavnostního odhalení dlaždice byla jarka nadmíru spokojená, dojatá a překvapená, takže úplně mimo asi nebyl ~;)
Janinka a dvě princezny 132403
15.1.2024 14:02:18
já neviděla začátek, takže nevím proč skončil v obytňáku, ale spojení mezi večeří a firmou tam nebylo. Dcera Zuzana se jim snažila oběma domluvit, jemu se snažila říct, že to, že jí má rád musí dát nějak najevo a něčím ji překvapit. Sedl k internetu a vyhledal "čím překvapit ženu", vyjely mu podprsenky :-) a pak i ta dovolená. No pak jí vyzvedl doma (kde se předtím pohádali, protože ona vyměnila zámky a odmítla ho tam pustit) a se zavázanýma očima jí odvážel autem za překvapením. Chvíli jsem myslela, že jí veze na letiště, ale ne odvezl jí do "dlaždičkárny" na večeři. A ona se ho cestou ještě ptá "a to jedeme jako na večeři?" ~d~

taky mi to přišlo trochu moc a nevím jestli chlapi mimoni jsou až tak moc mimoni teda
Balbína 99798
15.1.2024 13:52:58
On ji tam hlavne chtel predvest tu dlazdici Jarka ~:-D a to by v restauraci nemohl.
Trosku zvlastni, ale lide jsou ruzni. Je to serial.
Ale kdyz si vzpomenu na nejake dary meho otce moji mamce k vyroci ...a jak probehlo vyroci u nas doma... Takovemu scenari by nikdo neveril, ze je mozne, ze se nekde stalo, ze nekdo muze byt takovy...
Monika 123907
15.1.2024 13:47:04
Rose, aha, tak dejme tomu. Já bych tedy mnohem spíš uvítala tu restauraci než "trapas" (z mého hlediska) s osobním kuchařem v kanclu a nutnosti být sama s manželem (plus tím kuchyřem) v situaci, kdy je mezi námi napětí a nejistota. Zlatá "obyčejná" (luxusní) restaurace s ostatními lidmi
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.1.2024 13:29:28
no dcera mu radila, že máma chce být ta, kolem které se vše točí... pronajmout si kuchaře je prostě velké romantické gesto, oproti tomu vzít ženu do restaurace ~d~ a domů ho vzít nemohl, když nemá klíče ~t~
je to vlastně v tom stylu "romantická večeře na střeše" ~;)
Monika 123907
15.1.2024 13:23:06
No, to by mě teda zajímalo, kdo chce být v restauraci sám a hvězdou večera? Jestli je to její oblíbená restaurace, tak jí asi nevadí, že jsou tam i jiní lidé? Já chápu, že ta okolnost s "večeří ve firmě" má ještě vystupňovat tu manželovu "nemožnost" s jeho totálním zaměřením na práci, ale myslím, že to už je fakt moc přepísknuté ~;)
Monika 123907
15.1.2024 13:20:11
Lenko, já tedy myslím (jestli jsem to dobře pochopila), že ten první a poslední úkol (osobní výzva a kreativní výzva) znají soutěžící předem a zejmna u té osobní výzvy mají i čas si to natrénovat, resp. zvolit v rámci zadání takový recept, aby to stihnout v daném čase zvládli. Tu kreativní výzvu jim asi řeknou "jen" den předem.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 37795  [Dalších 37235 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.