| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 37795  [Dalších 37205 >>]
Stáňa * 7932
15.1.2024 11:46:25
Dívám se, ale rozhodně mě to nemotivuje k tomu, abych podle toho pekla.
Není to pečení buchty na plech, ty recepty jsou už na mnohem vyšším levelu.

Peču několikrát týdně, obvykle z malého množství mouky, cukru, ale hodně ovoce. Různé bublaniny, hrnkové buchty, crumbble apod.
Žžena 83005
15.1.2024 11:45:48
Tenhle článek jsem nečetla, ale vzhledem i tomu, že na seznam Médium bývají vesměs akorát ublížené fňuky a texty, které zaslouží spíš zapadnutí na internetové kecárně, neznepokojovala bych se tím. Je to taková prodloužená ruka komentářů na Novinkách pro ty přispěvatele, co jsou schopni vyplodit delší text.

Obezita je mnohem komplexnější problém.
Begonie 17189
15.1.2024 11:44:23
Me prijdou hlavne debilni vsechny ty clanky na Seznam Medium. Nicim nepodlozene blaboly lidi, co maji klavesnici a internet a pocit, ze rozumi vsemu. Povetsinou jsou ty vyplody uplne slaboduchy, na urovni uvahy zaka ZS, navic plny pravopisnych chyb. Ale hlavne se pisatele nezapomenou pochvalit, jak oni to delaji vyborne.

Ale k podstate dotazu - nemyslim si, ze kucharska nebo pekarska soutez podporuje obezitu. Ja videla cast nejake starsi rady, v tech dilech, co jsem shledla pekli nejake umelecke vytvory typu pernikova chalouka, nebo dort ve tvaru kabelky a ve me to teda neprobouzi zadnou touhu si to taky upect ~d~. Ale mozna v jinych domacnostech zasednou hned druhy den pekari k misam a troubam a zkousi, jestli to taky dokazou, to nevim. A pak uz to teda musi sezrat, kdyz uz to maji a tim tloustnou ~t~. No nevim, trochu mi tam ta souvislost unika.
Fern 155759
15.1.2024 11:41:02
Porad jsem videla max v rekl.upoutavkach - a jak se pise vyse,clivek by nemohl vlezt s takovym to uvazovanim vubec do obchodu ci se kouknout na net,vsude je preci lakadel milionpadesat a to nejen tech k jidlu.

Takze tema na urovni absolventu MS.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.1.2024 11:35:51
četla jsem a musela jsem se smát... takový malý naivní blábol ~:-D
každopádně teda na pořad se nedívám, nějak moc nesouzním s tím konceptem, nelíbí se mi úkoly a jejich provedení... ale rozhodně nemám pocit, že by pod vlivem takového pořadu nějak masivně přibylo pekařů - z toho mála, co jsem viděla, bych si na valnou většinu výzev vůbec netroufla, natož abych dostala nějaké chutě... autorka článku má vůbec očividně problém se sebeovládáním, když ji rozhodí nabídka sladkostí v obchodě (ano, vím, psala o dětech, ale mám dojem, že tohle bude spíš její osobní pocit)... běžně chodím kolem spousty obchodů s různým zbožím a přesto nemám problém s nenakupováním věcí, které nechci...
je to jako by psala, že kriminálky, detektivky, horory nás nutí zabíjet a když bude každý pátek v tv kriminálka, stoupne počet vražd ~d~
Janinka a dvě princezny 132403
15.1.2024 11:23:00
ahoj, často tady čtu, že jste některé pravidelné "sledovatelky". Statistika ukazuje na výraznou sledovanost. Narazila jsem dnes na zajímavý pohled na věc

https://medium.seznam.cz/clanek/zuzana-raulova-pece-cela-zeme-a-take-kvuli-tomu-tloustne-a-blbne-40116#dop_ab_variant=3&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Co myslíte, opravdu tyhle pořady podporují konzumaci sladkého případně jinak hodně kalorického jídla? Pokud sledujete, je výsledkem "tohle taky vyzkouším" a tím pádem pečete víc?

Já osobně nekoukám, mimo jiné i proto, že opravdu kvůli nadváze v rodině peču opravdu minimálně.

Stará husa 154854
15.1.2024 11:20:58
Bylo to trochu pomalejší, ale že by se tam zase nic nedělo, to ne. Chodil na ozářky a nachází se ve stádiu popírání, takže si nepřipouštěl, že by to na něj mělo nějaký vliv, snažil se žít jako před nemocí, popíral únavu, chodil sportovat, do nemocnice, snažil se balit tu sestřičku, ale postupem času viděl, že to prostě jako dřív není a nakonec ho nevybrali na to vytoužené místo. Mezitím jely fámy o jeho nemoci. Myslím, že v příštím dílu už si naplno uvědomí, že je opravdu nemocný. Mně se to líbilo, je to realistický.
~•~Missy~•~ 4201
15.1.2024 10:37:35
Lepím náhodně. Včerejší díl nějak nevím. U toho prvního jsme se i zasmáli, včera nic. Proč kachlíkář skončil v obytňáku nevíme (vyhodila ho nebo šel sám?), vyměněné zámky ve společném domě jako vážně? Dcera to myslím vyhodnotila přesně, že se chovají jako malí. Chápu, že konstelace není ideální, zkrátka to přeteklo, to, co roky kypělo asi, zrovna v době, kdy synovi diagnostikovali nemoc. Dlaždice Jarka mě porazila, kdyby ten mimoň aspoň nejdřív začal s tou letenkou, ale to ne, ona je dlaždička silnější. Takže jsem ji chápala, stát se tohle mně, i při vědomí, že jsem si vzala a 25 let žiju s mimoněm, kterej zkrátka jinej nebude, nervy mám taky jenom jedny.
Spíš mi tak nějak včera nesedlo, že to nemělo žádnej spád a strašně mi leze na nervy ta všudypřítomná otravná hudba.
No uvidíme, jak další díl.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.1.2024 9:38:16
huso, nemám pocit, že mu jde jen o bydlení... on opravdu pro ni dělá hodně a očividně ji má moc rád (to vyznání bylo krásný, když odmyslíš dlaždici ~;))
a když přijde krize, jediné, co udělá ona, je, že vymění zámky... jinak ani náznak cesty k smíru... nic... uražená do hloubi duše si jde malovat ~d~
Stará husa 154854
15.1.2024 9:33:11
Rose, jenže my vidíme situaci po 30 letech manželství, nevíme, co pro něj udělala v průběhu těch let. A on to taky nedělá pro ni, ale proto, aby se mohl vrátit do domu a nemusel žít v obytňáku.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 37795  [Dalších 37205 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.