Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
15.1.2024 12:31:42
taky jsem viděla a ona si vlastně sama dost naběhla tím, že pro ní není láska, když přesně víš, co ten druhý udělá a přitom by to stejné chtěla od svého muže, aby přesně věděl co ona udělá a tudíž věděl jak si jí usmířit a co ona chce.
I když mě jako ženě teda přišlo jeho usmiřování ujetý. Když už jí udělal to překvapení měl jí vzít na večeři a tam jí s vyznáním dát letenky. Ne on udělá večeři ve firmě (když mu asi ...krát řekla, že nechce dlaždice ani vidět) a udělá jí osobní dlaždici (to by normálně bylo velmi dojemné a láskyplné, ale ne v její situaci). Na druhou stranu ona by měla víc chápat, že dlaždicím je vděčná na svůj životní standard. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
15.1.2024 12:15:33
To je podobna uvaha jako Nemely by se davat v telce detektivky, kazdej si to bude chtit vyzkouset a stoupne kriminalita
![]() |
| Drypetis | 154924 |
|
|
15.1.2024 12:12:47
Žženo,
"Je to taková prodloužená ruka komentářů na Novinkách pro ty přispěvatele, co jsou schopni vyplodit delší text", hezky napsáno. Pekařská soutěž mě spíš od pečení odrazuje, protože nikdy neupeču nic tak složitého v tak krátkém čase ![]() |
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
15.1.2024 12:01:54
Nesmysl. Copak někdo někoho nutí to zkoušet? A pokud chci péct, peču bet ohledu na TV. A to občas ráda experimentuju a zkoušém nové recepty. Pravda, mě tyhle vařící pořady vůbec neberou.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
15.1.2024 12:01:17
Žženo, asi tak...Seznam Médium snad nikdo nemůže brát vážně
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
15.1.2024 12:00:55
![]() ![]() Ted jsem si ten "clanek" (hodici se do pisanky treti tridy) precetla. PRoblem ma ta pani. Se vsim, od cestiny, pres postavu po neschopnost jist normalne. Kdyby nejvetsi problem Britu byl Great British Bake off, tak si viskame. |
| neznámá | 91073 |
|
15.1.2024 11:59:41
Njn, medium.seznam, tam chodím vždy když se chci pobavit a ještě vtipnější jsou ty diskuze pod těmi bláboly v článku.
![]() Na "peče celá země" občas koukám, protože je to celé krásně kýčovité. Někdy se i inspiruji, ale stejně bych pekla, takže je jedno dle čeho upeču. ALe inspirace je to dobrá, jak píše Len, když už peču pro radost, tak peču složitosti, takže ty jejich recepty a postupy jsou fajn. |
| TaJ | 81121 |
|
|
15.1.2024 11:58:26
Já na podobné pořady koukám občas, ne úplně pravidelně, ale peču pořád stejně, cca 1-2x týdně, podle toho, co to je a jak je to velké. Peču tak, aby se to snědlo, nepůjdu něco upéct jen proto, že to chci zrovna hned teď vyzkoušet. Recept si uložím a vyzkouším třeba později, až se sní to, co tady je.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
15.1.2024 11:55:29
Me pripada, ze Jarka nejak uplne nevi, co chce. Aby k ni byl pozornejsi? Aby se delalo, to co chce ona? A co vlastne chce? No tak si o to musi rict. A necekat, ze on to nejakym zpusobem vycucha a pak provede a navic presne podle jejich predstav. A ze laska skoncila, kdyz uz presne vi, co ten druhy udela (nebo jak to tam rekla), no co je na tom divnyho. Po 30 letech manzelstvi a souziti s nekym holt presne vis, co ten druhy udela. Me by spis vystrasilo, kdyby najednou zacal delat neco uplne jinyho.
Kdyz se na to podivam z odstupu nezucastneneho, tak co chce, aby bylo vysledkem? Vyhodila ho, tak uz s nim asi nechce zit. No, ale podle ni spolu stejne nezijou, zijou max. vedle sebe. Tak o co jde? Nezijou spolu ted, nebudou spolu zit ani v budoucnu, takze vysledek bude stejny, akorat projdou voserem s rozvodem, delenim majetku, hledanim novyho bydleni a to vsechno v situaci, kdy ten kluk resi to, o cem ten serial hlavne je. A ty vymeneny zamky? Co to jako je? Jsem zvedava, co by delala, kdyby si privedl zamecnika, zamky odvrtal a vratil se zpatky do svyho domu. To by se zacli prat? Takhle jen hresi na to, ze to je vpodstate slusny chlap, ktery to neudela. |
| Len | 108740 |
|
|
15.1.2024 11:51:39
Koukam, pecu vic narocne recepty misto kolace na plech. Obezitou netrpim. U nas se peklo vzdy a nikdo nema ani nadvahu, natoz obezitu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.