| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 37795  [Dalších 37135 >>]
LadyP 42915
8.1.2024 17:06:31
Mně se to líbilo moc, tak odlehčeně natočené, mělo to spád, výborný výkon Brodské, těším se na další díly.
~•~Missy~•~ 4201
8.1.2024 16:56:01
Beat, přišlo mi hrozný, jak žijou vedle sebe místo spolu. Jako jo, po nějakých dejme tomu 25-30 letech je ten vztah jinde než na začátku, ale ten chlap vidí akorát sebe, svůj byznys a svoje zájmy. A co je horší, nechápe, kde je jako problém. On tu svou manželku vůbec nevnímá, jako by žil v mimoprostoru. Manželka se snaží držet rodinu pohromadě (včetně dětí) a na různých stranách se jí to různě sype. Za mě hodně smutný.
babi_ 48341
8.1.2024 16:43:43
Tak jsem se odvážně podívala.
Odvážně proto, že o zkušenostech s rakovinou již MM ani jeho maminka do žádného seriálu dovětek nenamluví.
Bála jsem se zbytečně, od podstaty tématu tak, jak jsem ji zažila a jak ji vnímám, je to zatím hodně daleko. Uvidíme, jak v dalších dílech, asi se zkusím podívat i na další.

Přijde mi to na televizní seriál přiměřené. Celé je to určitá zkratka, karikatura. Zkarikovaný je dlaždičkář, výtvarnice, medik i jeho sestra - matka malých dětí, i její manžel, ostatní studenti, rugbisti, mistr neurochirurg a jeho instrumentářka..., prostě všechny postavy i situace jsou karikatury, typy. Jediné dvě přirozeně jednající postavy mi přišly pacient Bartoška a jeho vnučka.
wer 81075
8.1.2024 16:23:43
Právě že týká, až moc.

Ne přímo u mě, nebo nejbližších, ale v blízkém okolí.
Koníček mořský 156666
8.1.2024 13:09:15
Mně se to líbilo hodně. Překvapivě hodně.
Herec v hlavní roli mi teda je nesympatický už dávno, ale to je můj problém.Časem si na něj jistě zvyknu. Hlavní hrdina mi je taky nesympatický, ale to není můj problém. Bude to scénáristický záměr - namachrovaný egoistický neempatický promiskuitní vypočítavý lehkomyslný mladý muž, kterého semele realita tumoru. Možná dojde i k prozření.
Líbilo se mi to i filmařsky. Vtipně a neotřele natočené. Postavy i prostředí působily autenticky, děj mě vtáhl.
Vztahy v rodině i v nemocnici také podnítily k zamyšlení. Líbí se mi ti mladí a neokoukaní herci. I ti staří a okoukaní. Pan Bartoška s oholenou hlavou zamrazil.

Shodli jsme se s mužem, že dobré to bylo. Musím říci, že se mi seriály, které poslední dobou vysílá ČT , líbí. Teda kromě Osady např. Ale i ta si své diváky jistě najde.

Já jsem velký filmový fanoušek. A jsem moc ráda, když mě něco zaujme a osloví. Nevadí mi ani těžká témata a artové formáty.
Tumoru ~R^ a za mě takových 70 %, když si pomyslím, že jsem M.Spáčilová.
Stáňa * 7932
8.1.2024 13:00:59
Včera jsem neměla čas se podívat, ale podívám se ze záznamu.

Herec v hlavní roli se mi líbí, viděla jsem ho nedávno v divadle a byl skvělý. I proto se na to chci podívat.

Na rakovinu mi zemřeli oba dědové (rakovina žaludku v cca 60) a babička (rakovina štítné žlázy). A k tomu několik blízkých lidí.
Bohužel je to téma, které se nějak dotýká skoro každého.
Vaitea 114076
8.1.2024 12:55:59
"Mně přišel nejzajímavější závěr, dokumentární dovětek se zkušenostmi reálných pacientů. "

S tím souhlasím.
Jinak je to zase další "pohádka" z medicíny pro dospělý.
bono 73031
8.1.2024 12:53:34
Dívala jsem se, jsem zvědavá na vývoj postav.
Jenom se divím, že neurochirurg smí hrát ragby. Tam jsou zlomené prsty docela časté, ne?
Dari79 114243
8.1.2024 12:50:23
Já jsem se dívala, líbilo se mi to.

Měla jsem to snazší, protože jsem začala žehlit (a pustila si to k tomu) asi v 8:45, takže přesně ve fázi, kdy se mu spustila krev na sále a za pár minut se dozvěděl diagnózu... Takže zrovna v zajímavé fázi, takže jsem to dokoukala a pak si začátek (na mě asi příliš dlouhý a příliš nezáživný) pustila ze záznamu. Tím pádem se dívat na další díly budu. Možná kdybych koukala rovnou od začátku, tak bych nevydržela, nevím. (ale u žehlení jo)

Jinak s tím "děsným manželstvím" bych to neviděla tak tragicky - chlap má holt byznys, který živí rodinu, a v tom se "nekončí v 15:00", manželku zjevně podporuje (malování - výstava...), byť to, že si na její vernisáž přinese letáky svých kachliček bylo vtipné ~t~ Vychovali spolu 2 děti, takže jsou spolu min. 25 let, tak asi těžko očekávat nějaké romantické vyjadřování... On je asi spíš byznys typ, zamilovaný do své práce, a ona spíš romantická umělecká duše, která to zjevně nechápe.
Stará husa 154854
8.1.2024 12:47:37
Na rakovinu mi zemřel táta, babička i moje kamarádka z VŠ. Na druhou stranu znám i lidi, kteří se z rakoviny uzdravili. A četla jsem, že v současnosti v ČR onemocní rakovinou každý třetí člověk. Takže je to velice aktuální téma.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 37795  [Dalších 37135 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.