| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 37795  [Dalších 37125 >>]
neznámá 91073
8.1.2024 12:40:11
Původně jsem se chtěla dívat, ale nechtěla zbytečně trápit manžela, který o někoho blízkého přišel.
Ale třeba ne, nedívala jsem se, počkám si až na čem se shodnete tady a i pak si to případně pustím až manžel bude z dohledu.
Beat 107867
8.1.2024 12:38:58
Missy souhlas. A co ti přišlo příšerného na manželství rodičů? Ne, že by mě nic nenapadlo, ale nechci nic psát, zajímá mě, cos vyzdvihneš..
~•~Missy~•~ 4201
8.1.2024 12:35:12
Mně se to líbilo i když pár výhrad bych taky měla. Namachrovaný produkt dnešní doby s přebujelým egem po střetu s realitou. Jsem zvědavá, jak a zda si přeskládá hodnoty a objeví se tam nějaké známky pokory. A hodně mě zaujalo i příšerné manželství jeho rodičů i když mi je jasný, že dost lidí dneska žije právě takhle. Budu se dívat dál.
Beat 107867
8.1.2024 12:20:51
Je podle mě téma, které se, bohužel, týká téměř nás všech. Kromě lásky, vztahů a plození dětí mě další jiné téma moc nenapadá. Co do prožívání, pocitů, postojů k životu v těchto chvílích. Ano, práce, ale ta je velmi různorodá, tudíž se dá těžko zpracovat jednotně. Takže to je to, co mě na tom zajímá.
wer 81075
8.1.2024 11:52:20
Mě to přišlo nezajímavé už podle upoutávek. Dívat se nebudu.
Evelyn1968,2děti 6269
8.1.2024 11:52:04
Nebudu se dívat.
Beat 107867
8.1.2024 11:51:15
Rose "ale to byly dvě na sobě nezávislé věci, reakce na " zaměření na výkony v posteli a úzký životní cíl, motivovaný primárně touhou po prestiži".. to mi došlo, jen jsem to odeslala, že jsem to blbě formulovala. Chtěla jsem prostě napsat, že já tam tu "lidskou plochost" vnímala, a chápu, že musela být na úvod výrazně prezentována, aby se hrdina měl pak dál kam posouvat.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
8.1.2024 11:35:12
" velký rozptyl mezi "sedět nad skripty" a mít takové typy vztahů s holkama,"

ale to byly dvě na sobě nezávislé věci, reakce na " zaměření na výkony v posteli a úzký životní cíl, motivovaný primárně touhou po prestiži"

v tomhle věku jsou prostě kluci opravdu nejaktivnější, co se dobývání žen týče, jistá dávka promiskuity je asi normální... když to teda s holkama umí a netrpí jen odmítáním...
ta touha po práci v oboru, který předpokládá vysoké nasazení, pak takový kluk nehledá zrovna životní vztahy, soustředí se na pracovní cíle, holky jsou jen zpestření a/nebo způsob jak spojit příjemné s užitečným - toliko k tomu sexu
no a to, že nestačí sedět nad skripty a věřit, že si ho někdo všimne, se vztahuje zase k tomu, že musí dělat první poslední, aby se ukázal a na ten top obor se dostal, taové snažení pak má přednost přede vším ostatním (a klidně i před rodinou, k tomuhle věku patří jistá dávka sobectví a sebestřednosti - pokud by ji v sobě neměl, nestudoval by to, co studoval...)
Monika 123907
8.1.2024 11:30:34
Jo, už jsem to pochopila, jak to navazuje na předchozí příspěvek ...
Monika 123907
8.1.2024 11:29:27
Tak vztahy s holkama byly vedle těch snah o kariéru ne? Já to teda sledovala jen ramcove, díval se manžel, mě tahle témata nedělají moc dobře + mi není sympaticky ten herec, co hraje hlavního hrdinu, připomíná mi plastikového Keňa ~;)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 37795  [Dalších 37125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.