| Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 | 23024 |
|
|
9.3.2006 11:25:16
Čauky Mare,nějak jsem nestihla odepsat na mejlík,tak jsem tady na dikuzi,jak se máte? Co dětičky?
Štípa slaví v pondělí narozky,tak si řekla,že chce oblečení,tak jdu odpoledne nakupovat,teď vařím obídek. Jinak nic nového,Dádu chytají záchvaty vzteku a hlavně má období ne,na všechno odpovď ne,tohle teda ne...děs běs. |
|
|
23.12.2005 10:04:41
Ahojky!
Tak se omlouvám,že jsem tak dlouho nenakoukla,ale Dáda byl nemocný,dostal nějakou virozu,takže měl rýmu,kašel,horečky a průjem,teď už je ok a tátu dnes pustí z nemocnice,takže svátky budou konečně v klidu. Doufám,že se besídka líbila,rozesmála jsi mně.. to muselo být hezký!! A Bára teda toho zvládá fakt hodně,klobouk dolů,je to holka šikovná! Nám teď navíc nešel 2 dny net,takže jsem ani neměla možnost sem juknout. Dneska už nestíhám,mám tu jěště spoustu dodělávek,takže vám přejeme krásné vánoce,plné pohody,bohatého jěžíška a ty nejvíc rozzářené dětské oči pod stromečkem. Pa pa Maru. |
| Mare, Bára, Jonáš |
| • |
15.12.2005 21:57:33
Ahojky, píšu zase sem, nějak nemůžu rozjet mail. Tak až přijede manžel, mrkne nato.
Je mi moc líto tvého tatínka, držím celé rodině pěsti, ať vše dobře dopadne. Tvá maminka to musí mít moc náročné.Jak se držíte ? A jak jste dopadli se Štěpkou u holiče ? Určitě jste krásné holky. No, mě s Jonýskem zítra čeká vánoční besídka. Budeme příbuzným předvádět sestavu z dětského cvičení. Už vidím, jak se budou chechtat, tančíme na včelí medvídky a máme patřičné úborky alá čmeláci.Děti zmateně pobíhají pod plachtou a hledají své rodiče a my urputně máváme křídly.Bára se bude řezat. Co by člověk neudělal pro děti. Jinak naše Bára vesluje ( skifa, dvojku a čtyřku ). Moc jí to baví, mají fajn kolektiv (holky,kluci dohromady, na závodech sranda). Dnes donesla papír na zimní soustředění, takže další many na lyže krom lyžáku se školou.Předtím dělala sport. aerobic, ale měla problémy s kolenem. Jsme takoví sportovci. Jsem zvědavá, co bude dělat Jony. O víkendu se chystáme poprvé zalyžovat. Snad to vyjde. Hezký víkend. |
|
|
14.12.2005 13:20:49
Ahojky!
Tak koukám,že je s úklidem,všude stejný,no jo..holky ,holky....To jsem zvědavá,až nám takhle dorostou kluci. Dárky jěště nemám všechny,pro děti jo,Stěpka dostane nový mobil,pak nějké bužírky ,ráda z nich plete a jěště nějaké povlečení a drobnosti a Dáda hračky a zbytek jsem taky rozdělila rodině.No ona na vánoce,jezdí k tátovi,k 2 baičkám a jěště doma,takže má dárků hafo.Hi s tou kombinézou,jsou se Štěpkou stejné,babička jí teď kupovala na lyže bundu,oteplováky jěště musíme koupit a rukavice též,no jsou holky úúúplně stejný. Co dělá Bára za sport?Má teda hodně aktivit,je to šikulka! Já mám tátu v nemocnici ,včera ho odvezla záchranky,má alhzemeira,takže je plně závislý na mámě,už se i pokakává,občas i počůrává a včera spadnul a vůbec se nemohl hnout,pak i zvracel,máma už s dr mluvila,tak to byl asi chvilkový výpadek,teď prý má testy ok,ale nechají si ho tam jěště 2-3 dny na pozorování. Leží na interně.Tak je mi tak nějak na nic. Odpol jdu ke kadeřnici na melíry a Štěpule taky,takže budem zase zkulturněný..tak se docela těším,že si odpočinu. Mail: Maru.S@centrum.cz,tak písni,odepíšu. Zatím pa pa. |
| Mare, Bára, Jonáš |
| • |
14.12.2005 12:43:00
Úklid Báry je asi stejný jako se Štěpkou, taky s ksichtíky. Ale je to moje nedůslednost. Dlouho byla sama ( taky se nedařilo), tak mamča dcerku šetřila a náš původní dvoupokojáč jsem zvládla sama. Teď se už musí zapojovat, je nás víc a je větší byt.. Vždy jí do pokoje nachystám vysavač, hadru a čistidla, a to je znamení úklidu. Ale ostatní dělám já, max. mi s něčím pomůže. Od září bude muset dělat víc, půjdu do práce. Navíc Bára sportuje, má 3 -4 v týdnu tréninky, od jara do podzimu závody a ještě chodí do ZUŠ na výtvarku. A k tomu učení, takže povinností hodně.
Maru, ty sis s těhotenstvím teda užila. Ještě, že se Dáda poved. Já už mám dárky nakoupené, kupuju je od list., manžel přes týden není doma, jen o víkendech, takže je to na mě. Teď přijede až 23. Bára si přála lyžařské oblečení. ( už moc nechce kombinézu ). To víš, v sedmé se jede na lyžák, tak aby byla in. To si musela zkusit ( kalhoty, bunda, rukavice). No a nějaké překvápka. Většinou její ježíškovský seznam rozdělím mezi příbuzné. Jonymu hlavně hračky. Mám ráda dřevěné a nějaké logické ( urč. barev, tvarů ..) Co kupuješ ty Štěpánce a Davídkovi ? S tím mailem by to šlo, napiš adresu. Měj se hezky. Mare |
|
|
12.12.2005 18:52:55
Ahooj,teeda máte s Jondou aktivit,tak my s Dádou lítáme po venku,popř,se setkáváme s kámoškami a randíme s dětmi,př. se navštěvujeme.
Jo já jsem původně z Rakovníka a můj manža je z Moravy od Šumperka,jinak v Brně mám bývalou švagrovku. Já jsem u Štěpulíny byla celou mateřskou doma cca do 3 let,pak jsem jí dala do školky a šla do práce. No dál už to znáš,to jsem psala,bydlela jsem s býv. manželem v Praze,je pražák. A Dáda od Štěpky jsou takhle daleko proto,že už jsme chtěli s 2 manžou mimi,ale nakonec jsme čekali cca 5 let,než se povedl,3 x jsem o mimi přišla,našli mi protilátky proti spermimím a proti trofoblastu,takže jsem se musela přeléčit,no a Dáda se podařil.Celé těh. jsem odležela,byla jsem na rizikovém. Jo a teď bydlíme na Kladně. Jsem ráda,že přání udělalo Báře radost,kdybys chtěla tak mi písni na mejlík,můžem si třeba poslat fotečku,aby jsme ty naše ratolesti taky viděly. Dneska jsme byli na 18 měsíční prohlídce,tak Dáda váží,13750 g a měří 86,5 cm,jinak všemu odpovídáme,dostal na závěr očkování a celou prohlídku prořval,ale jinak v poho.Teeda on na těch prohlídkách,byl hodnější,když byl mimino. Taky máš s Bárou takový problémy s uklízením,Štěpka uklidí,když jí řeknu,to jsou ale teeda ksichty,jinak je jí to putna,no puberťák jak vyšitej... Hmm Dáda začíná mít teplotu,to zas bude něco,má reakci po tom očkování. No úklid už mám takřka hotovej,jěště pár drobností,spíš mně nenapadjí dárky,mám jěště něco dokupovat. |
| Mare, Bára, Jonáš |
| • |
12.12.2005 12:27:27
No, výchova s Bárou byla hodně hektická, protože jsem zároveň dělala školu a sotva jsem dostudovala, mazala jsem do práce, aby se zvýšil náš finanční příjem. Zato s Jondou si to užívám. Chodíme v pondělí do dět. cvičení a 1 týdně do dětského klubu, kde je hoďku s dětmi a "tetou". Hodně se tam naučí, stihnou vyrobit vždy nějaké překvápko ( minule čert), zazpívat, loutkové divadlo a zacvičit.Já si oblítám, co potřebuji. Od ledna ještě známá bude otvírat dopolední maminkovský klub, tak uvidíme.
O víkendu jsme také byli u mých rodičů na chalupě, pekli jsme cukroví a šli na jmelí. Už jsme tam i nazdobili stromek. Doma tradičně až na Štědrý den. Taky jsme se známýma zašli večer na koncert (Čechomor). Naši hlídali a my se vánočně naladili. Jednou za rok na kulturu... V Podolí jsem nerodila, jsem z Moravy a děti mám stále z jedním mužem. Děkuji za přání Barči, měla radost. Moc se před Vánocemi nestrhej ( úklid, pečení, a tak...) a písni. ahoj |
|
|
11.12.2005 17:26:54
AAA nazdárek!
No tak to jsme je obě měli stejně,já taky nebyla poučená o antikoncepci,takže jsem se v 2 měsíci vdávala,teeda ale na svatbě mi bylo pěkně blbě. Jak jsi jí zvládala,když se narodila? Já Štípu docela dobře,mám pocit,že jsem u ní měla víc energie,než teď u Dády,ale ty zkušenosti,jsou k nezaplacení. Kde jsi rodila? Já obě děti v Podolí. Bára je šikulka!!! No Štěpce vychází 3 z matiky,ale jinak dobrý,ale snad to vytáhne,jinak je v 6 šla o rok dýl,stěhovali jsme se a tak byl lepší odklad,než aby střídala 1 třídy. Opožděně Báře gratulujeme k svátku! My teď byli o víkendu u našich,bylo to moc fajn,děti dostali mikuláše a babička si užila vnoučátek,hlavně Dáda mooc dobře věděl jak na ní. Mně teda 1 maželství nevydrželo,rozváděli jsme se když byli Štěpce 3 roky,pak po 2 letech,jsem se vdávala znovu a můj nynější manža je tátou Dády. JInak i s býv. manžou vycházíme dobře,tak jsem ráda,jak to je. |
| Mare, Bára, Jonáš |
| • |
9.12.2005 12:01:56
Ahoj. Tak máme toho docele dost společného. Barču jsem měla v 19,5 ( a k tomu 3,5 výšky před sebou). To víš ,nepoučená o antikoncepci...
Měřím přesně 176 cm( teda, když se nehrbím), Bára 155. Shánět na ni kalhoty je hrůza, protože je jí v pase vše volné, skoro všechny si přetahuje bez používání zipsu. Já jí tak závidím! Mám totiž postavu alá hruška. Když to natáhnu přes stehna a boky, je mi to volné v pase. Jinak jí účes všichni pochválili, spolužáci jí sdělili, že vypadá úplně jako mamka. Tím ji samozřejmě rozesmáli, protože já jsem nyní přece veverka. ( což neopoměla třídě povykládat).No, aspoň jsem vyvolala třídní obveselení před písemnou prací z AJ. Jinak jsem byla na tř. schůzkách. Třídní nám sdělil, že jsou ve třídě pouze tři děti bez 3 na čtvrtletí. Propadá se i z D, Př, Z a samozřejmě z M a F. Tak jsem se krčila v řadě, ale Bára překvapila a je ve slavné trojici. Uf. No nic, jdu dělat chlebíčky a péct. Dnes jí přijde popřát další část rodiny ke svátku. A zase budu uždibávat ! |
|
|
8.12.2005 14:01:49
Ahojky,no neestíháám,tak odpovídám až teď,Dáda mně plně vytěžuje.
Tak s ppp,jsi mně dostala,mooc pěkný přirovnání a kadeřnice,taky dobrý....a jak je Bára spokojená s novým účesem? My chodíme se Štěpkou spolu,beru vždycky s sebou i Dádu,ale vždycky vytuhne v kočárku,jěště mi spinká,tak to jde. Vždycky se stihneme nějak prostřídat,zrovna dneska se jdu objednat,abych na ty vánoce nějak vypadal a Štěpka taky. Joo začala jsem brzy,to máš pravdu,Štěpku jsem měla ve 20 letech,a ty Báru? Na mikuláše jsem byla večer venku s dětmi Dádovi se nejvíc líbil četr,hladil ho a Štěpka s něj měla děsnou puberťáckou bžundu... Jinak Štěpka je ze třídy nejvyšší,měří 173 cm,hmm a já mám 176..no a je z ní ženská se vším všudy. Dáda mi tu ječí ,musím končit,jak bude čas ,zase kouknu a písni taky něco o vás. Pa pa. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.