| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1993

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 138  [Dalších 18 >>]
Maddy + 1 38713
17.3.2006 17:16:21
Ahoj, píšu rychlovku. Děcka odjeli s dědou na chalupu, protože my jdeme ve 20h na místní ples. No, po dlouhé době nasadím společenský oděv a namaluji se, haha.
jinak zítra vyrážíme za nimi na víkend .
Vy už tak plavete pod vodou ? To je Davídek šikula, máte nějaké podvodní fotky ?

Ordinaci také sleduji, i když teď jedním okem. Začala jsem dělat AJ po internetu, hecly jsme se s holkama tady na rodině, zatím mě to baví.

Tak přeji hezký víkend
Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
16.3.2006 19:20:29
Teeda chudinka Bára,posíláme pohlazení a ať je co nejdřív z toho venku teda to jsem nečekala,myslela jsem si,že napíšeš,že mí jen virozu,hlavně že už je bez horeček a začala jíst.

Plavčo bylo bezva,dneska jsme plavali s dětmi pod vodou,přeplavali jsme malý bazének a otužovat se chodíme do velkého bazénu,je tam ale brr studená voda,no zvykneme si,moc jsme si to užili,i jsme si s dětmi dávali pod vodou pusinky,paráda.

Co Jony ,jak se vyřádil s dětmi? Já teď dělám rychle jídlo,jěště na zítřek,jdu ka kamarádce ,dodatečně oslavit narozky Štěpky a jejího kluka,měl je 22 února,takže budou slavit spolu,jsem na ně zvědavá a má jěště holčičku o rok starší než Dáda,takže si děti aspoň vyhrajou,no nic jdu zlikvidovat tu pohromu do kuchyně,v 8 začíná ordinace,tak musím být hotofson.
Maddy + 1 38713
16.3.2006 15:07:41
tak bára má zánět průdušek ( s náběhem na zápal plic), bude minim 14 dní doma. Ale dnes je poprvé bez teplot a začala i jíst, nakoupila jsem různé dobroty, abych jí nalákala.
My byli s jonym dopol. v místním MC, ale už nás tam chodí opravdu hodně ( co taky dělat v tak hnusnou zimu). chodí tam hodně mimísků a ty naše lítací děti pak musíme moc krotit.
Dnes nám dojede táta (musí, páč jsem ho zítra objednala k zubař), tak jdu v 18h na spinning, aspoň se odreaguju.
Jak jste si zaplavali ?
16.3.2006 10:05:44
Jéé úplně jsem zapomněla,mám ICQ tady je na mně čísílko 329 405 092.

Nebo jěště mám msn messengera a tam jsem pod mejlíkem.
16.3.2006 10:03:47
Čauu,my teď přišli od dětské dr,byla jsem s Štěpkou na preventivní 13 leté prohlídce,všechno ok a Dáda si vyprosil obrázek kočičky,pořád hledal, u dr v ordinaci čičí,až jí dostal hi hi..jdu vařit,odpol máme od 13 30 plavčo.

Trda to je škoda,že Báře ten lyžák nevyšel,jak jste dopadli u dr? co jí je? Posílám jí veliiké pohlazení a přání brzkého uzdravení,ať jste brzo fit,co Jony? Nechytil to taky?Taky jsme takhle jednou museli jet pro Štěpku na školu v přírodě,dostala tam angínu s vysokýma horečkama.

Jony je šikulka,moc pěkný obrázky,posíláme mu veeelikou pusu!!!

Zase letím,ať stihnu uvařit a neumřem hlady.Napiš jak jste na tom,páááček.
Maddy + 1 38713
15.3.2006 13:31:25
tak bohužel Bára musela v úterý dorazit domů spolu s dalšími 8 dětmi, asi nějaká epidemie nebo co. dokonce i místní škola zeje prázdnotou a třídy se musí spojovat.
Barča furt teplotuje a ještě ke všemu má naše dr. dovču. Dnes ale musím zajet na polikliniku ( pokud tam někdo bude) nebo pohotovost, protože se mi zdá, že má chycené průdušky. jak se obě děcka vyspí, tak valíme.

Aspoň jsem tím stresem zhubla od pondělka 2 kg, to se hodí, v pátek jdeme na ples.

jinak posílám výtvory našeho jonáše z předškoličky :
13.3.2006 16:26:30
Jsme po oslavě,zbaštili jsem kus dortíku a byl mňááááám,výýbornej,s Dádou jsem chvíli po očkování pocourala venku a jsem ráda,že jsem doma..uff ziima.

To je fajn,že Bára nakonec jela,třeba to nic nebylo a zažehnali jste to,no ona ta zima taky dětem nepřidá.Tak ať se jí lyžák vydaří!!

Jůů gratuluju Jonymu ,to je šikulka!!! My pořád plínujem,ve dne i na noc,Dáda si sice sedne na nočník,řekne čí a ee,posedí ale nic..tak čekám až na to příde,myslím že to léto jistí.

Štěpka příští rok na lyžák nepojede,má skoliozu páteře,po mně takže nesmí,já mám páteř po operaci.

Jo taky jsem pro to vrátit se na rodinku,tady jsem taky víc než na mejlíku,ale kdyby jsme si chtěli napsat něco víc soukromého,tak ti to písnu mejlíkem,ju?
Maddy + 1 38713
12.3.2006 21:55:08
Tak se vracíme zpět sem, myslím, že je to lepší, co říkáš?
Rodinku mám zapnutou vždy, tak nakouknu a písnu, co ty na to ?

Bára měla lyžák málem ohrožený, ráno vstala se zvýšenou teplotou a bolestí hlavy, tak paraleny, čaj, spát a odpočívat. Do 12 to přešlo, psí oči, tak jsme ji pustili . Večer volala, že je v poho, tak snad to bude dobrý. Ale nejelo kvůli nemoci nakonec ze 3 tříd 10 dětí.

Já smolím úlohu do aj, hrůůůůza.
jonášovi jsme dnes koupili první pistolku, furt na nás střílel deštníkem, tak ať jako voják trošku vypadá, že
Jinak měsíc spí bez plín, tak jsme pokročili.
tak dobrou
12.3.2006 10:24:31
Ahojky,tak dodatečně Báře vše nej,nej k 13 narozenínám,ať se jí ve všem daří a splní všechna přání!!!!

Štěpka teď slaví se svým tátou a babičkou,dneska večer přijede a zítra budem slavit doma,jdu jí pro dort a dostane na sebe nějaké hadříky,co si přála,od táty dostala horský obří baťoh,ona je na baťohy vysazená..hi hi.

My byli včera po nákupech a koonečně jsem sehnala na Dádu cyklosedačku za slušnou cenu je i polohovací a tak teď už jen to jaro a můžem vyrazit!!!

No ale tady šíeně sněží a silničáři,tradičně nestíhají,tak nevím,kdy k nám to jaro dorazí..buééééé,už mi ta zima leze krkem.

Dáda je teď docela v poho,občas ječí,vzekne se,ale ji nak je to zlatý a mazlivý klouček a vždycky když se s ním mazlím,tak mi vyvstane vzpomínka na to jak byla takhle malá Štěpka.

Jdu vařit ať rodina nestrádá hlady.Pa pa.
Maddy + 1 38713
10.3.2006 21:10:43
nazdar nestíhačko, Bára měla 13 v sobotu, slavili jsme na chalupě. Přála si hlavně veslařký dres, ale nestihli ho ušít, tak bude dodán později. Jinak jsem to porozdělovala po rodině - cyklist. rukavice taky nějaké oblečení a knížky, jo a sport. kabelku. no zíétra ještě dorazí přát skupina číslo 2, tak budu péct krtkův dort. mmmňam.
jony je teď rošťák, neustále barču nasírá, tak jsou u nás furt bitky, honění a žalování.
Naštěstí jede Bára v neděli na lyžák, tak si od něj odpočine.

Neboj, Dáda se zpraví, taky jsme nechciobdobí měli, uf.

štěpánce vše nej nej ke 13, hodně správných kamarádů, bezva bráchu a rodiče, zdravíčko, štěstí v životě,lásku a pohodu ve škole.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 138  [Dalších 18 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.