| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1993

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 138  [Dalších 78 >>]
Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
8.5.2006 11:44:06
Čauky Mare,teda vy jste akční,koukám jak si to jaro užíváte,to je fajn.

Síím,síím,hoď jsem fotku Báry s melírem,ať mám inspiraci na Štípu,jdeme koncem května,strejda má pak 70 tiny,tak ať nějak vypadáme, jdu na melír a Štípa taky,to musí být pěkný.

Jo musím napsat,že Štěpka mně z nějakého neznámého důvodu,,šla sama do sebe a uklidila včera celý dětský pokoj,všechno si přetřídila a srovnala..tak doufám,že jí to vydrží.

A kde je TIMI?
Maddy + 1 38713
8.5.2006 9:19:24
Zdarec, my furt někde lítáme po víkendech, hory, známí, příbuzní, doma mi stojí práce a nic nestíhám. Včera jsme se vrátili z hor, bylo nám s kámošama fajn, dělali jsme minibrigádku, přípravu na letní sezónu, grilovali a blbli s dětma a pejskama.

Táta teď maká u kámoše, dělá elektro na jeho nové hospodě, doufám, že nám ho na odp. vrátí, neb chceme jet na cyklovýlet, už se moc těším. Jsem kolomil.

Děti křtěné nemám, ani my s manžou nejsme, tak by nám je stejně nepokřtili. nebo bysme museli chodit nejřív na ponaučení, a to bych tam manžu nedostala.

Objednala jsem žlout. u dr, ve čtvrtek jdu s malým. Bára ještě má platnou dávku z období po povodních. Ale ji nechám na klíště, prý to pubertální děti snáší hůře, navíc jede na tábor.

Bára je super ostříhaná s dvojbarevným melírem, vypadá už jako studentka. Teď má závodící sezónu, tak jsou stále na vodě a v luftu.

Přeji Dádovi brzké uzdravení a Štěpce pěkný pobyt na ŠP.
8.5.2006 8:05:47
Všem krásné sváteční ráno!!

Tak holky kuk,no? Ať tu nemám monolog,ju?

Dáda v noci zase hořel,měl celou noc teplotu,tak jsme několikrát vstávali,dávali léky...už aby ty bacily odešli,fakt mám dost,vůbec nevím kde jsme k tomu přišli...zatím kočičák malej spinká.

Štěpka odjíždí ve čtvrtek na školu v přírodě do Kobylnice u Lipna,takže mně dneska čeká žehlení a jakkž takž přírava,jejích věcí.Bude tam týden.
7.5.2006 20:57:52
Ahojky kde jste kdo???

My teď přijeli z pohotovosti,Dáda má horečky,dostal zánět nosohltanu,já myslela,že už bude ok a ne,teď měl 38,5,dr říkal,že pokud to nepřejde do úterka tak na kontrolu na dětské a půjde na krev,jinak já m ám angínu,byla jsem na pohotovosti v pátek a beru atb,už mi sice krk povolil,ale pěkně mně v něm škrábe a mám rýmu,takže marodíme dál...,doufám,že už se nás ty mrchy brzo pustí.

Tak doufám,e nikdo nejste nemocný a jste všichni ok.mažu do postele,pááček.
5.5.2006 9:32:16
Ahojky,mooc zdravím,jsme nemocňouši,proto ta absence,Dádovi tečou krásné žluté nudle,kašle,měl i teploty,ale ty už naštěstí přešly,já to chytla taky a mám z toho nakonec angínu...takže se léčíme.

Já sice pokřtěná jsem,ale děti pokřtěné nemám,do kostela moc nechodím..skoro vůbec,i když svým způsobem věřící jsem,ale manžel ne a pokřít děti s tím se nemůže smířit..

Mare,ptala si se,jestli je Štípa očkovaná proti žloutence,je i proti klíštové encifalitidě,časem nechám naočkovat i Davídka,taky vám přišla pozvánka na očkování proti obrně? Štípa má jít 10 května,ale jede na školu v přírodě,takže to musím přeložit.

Jízdy jsem na víkend odložila,takže silnice jsou bezpečné,doufám,že zas budu jezdit příští viíkend.

Zatím pááček a všem mooc pozdravů,mizím do postele.
*TIMI 12904
3.5.2006 15:18:46
já malinko nestíhám, malá má tenhle týden narozeniny a ještě jsem si vymyslela křtiny .. minulý týden měla mamka narozeniny , prostě jdeme z oslavy do oslavy uf :-))
takže už skoro 14 dní znám jen cestu práce školka obchod domů :-)))

máte děti pokřtěné ?? nejsem žádný fanatik , ale obě tedy pokřtěné mít budu, i když kostel navštěvuji sporadicky spíš vánoce, velikonoce ....

Maddy + 1 38713
3.5.2006 10:47:55
holky, co je s vámi? Žijete?
Maddy + 1 38713
27.4.2006 9:26:48
ahojky, je u vás pořád hezky, u nás stále sluníčko, ale prý víkend nemá být nic moc.
Bára skončila na závodech na dvojce druhá, těsně za mistryněmi ČR, tak na to, že měli na vodě tak málo natrénováno kvůli povodním, dobrý, dostaly pochvalu.

Včera jsem byla v divadle na komedii, taková oddechovka, dostanu se málokdy, tak si to pak užívám.

Byla jsem s Jonym u zápisu ve školce, snad ho vezmou, mají letos docela nával, dozvím se to až 13.6. při dnu otev. dveří.Já jdu od září na půl úvazku do práce, tak školku potřebuji.
Holky, nechali jste děti očkovat proti žlout. a klíšť encef.?

*TIMI 12904
25.4.2006 14:56:54
ahojky :-) ty rovnátka znám měli jsme je taky a teď když jsem si myslela že je všemu konec si kluk vyrazil před půl rokem zub špičák a máme je zas :-(((

my máme fotbal teď každý týden, myslím zápas .. a docela mi to vadí protože mi to nabourává plány s chatou, tak jsem klukovi vysvětlila jak se tam dopraví vlakem a přijel ...
Maddy + 1 38713
21.4.2006 19:21:53
Maru, to je mi Štěpky líto, chudinka, jak to bere? A je to na prd, tolik peněz, to by měli takovým dětem ve vývinu přispívat daleko víc!

Koberce čistím o Vánocích, teda objednám si službu, letos 2 velké kusy stály 500 kč, to jde. Máme akorát v ložnici a Bára v pokojíku, tam ale asi budu rušit a dám tam plovoučku.Stejně se tam bude stěhovat jonáš a Bára chce jít do jeho pidipokojíku ( on tam má zatím jen hernu, spí s námi). Tam plovoučka je, jinak v obýváku též a jinak lino, imitace dřeva. vše se dobře udržuje.

Zítra má bára první závody v Brně, tak jsem zvědavá, jak to po tak dlouhé zimě zvládnou. my si asi uděláme nějaký výlet.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 138  [Dalších 78 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.