| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1993

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 138  [Dalších 68 >>]
Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
21.4.2006 14:20:26
Tak jsem byla se Štěpkou na rovnátkách,tak má špatnou dolní čelist,nemá založené dolní 5 stoličky,takže se jí bude trhat zbytek mléčných stoliček a pak se tam místo těch 5 budou dávat implantáty a nakonec rovnátka,taktéž ,je bude mít i na horních zubech,horní rovnátka cca 4200 kč a doní 3200 kč,z toho pojišŤovna hradí pouze 800 kč a to si připlácím při každé návštěvě,dneska 400 kč,ty rovnátka bude mít na 2 roky a pak se dají ty implantáty už natrvalo,myslím ty dolní stoličky,kdyby se to neudělalo,tak by se jí zdeformovala dolní čelist,tak dobrý...dooufám,že pak už bude mít zuby ok.

Jdu uklízet,odpol budu mít půjčený stroj na ty koberce,tak to musím poklidit.Dělám totiž jarní úklid a kobercům zdar!

Maru,Štěpka3/93,Davídek6/04 23024
21.4.2006 9:17:56
AHOOJKY,moc vás zdravím!!!

Já o víkendech jezdím,jinak se učím testy a mám pocit,že mi to do hlavy vůbec neleze,mám testy přímo na zkoušky,tak musím šrotit,protože jich je šíleně...nejvíc se stejně bojím jízd,mám na to jěště měsíc,tak si to musím nacpat do hlavy.

Jinak u nás nic nového,Štěpka i Dáda ok,zlobí oba,i když každý jinak...no a začínáme jednat o domku,takže fakt nuda neee,jak bude čas,zase na vás juknu,zatím pa pa.
Maddy + 1 38713
19.4.2006 20:38:34
Ahoj, hlásím, že Velikonoce jsem přežila. Hory jsme si užili, v sobotu jsme ještě lyžovali, bylo nádherně slunečno. V neděli lyžovačka ještě dopol. a odp. výlet do rožn. skanzenu. večer jsme s babama a dětma malovali vajíčka a zdobili voskovou technikou ,asi kolem 100. No a mrskat se začalo už po půlnoci a ráno nanovo, samozřejmě jalovcem a co nejdeší básničky.To víte valaští ogaři....

Dnes jsme byli s Jonym poprvé letos na kole, ujeli jsme asi 7 km, naštěstí ho ještě uvezu, i když má 17 kg. Byli jsme se podívat i na veslaře a naši Báru, jeli letos poprvé, v so mají prní závody v Brně.

Zítra mě čekají třídní schůzky, hoří nám matika, jinak celkem dobrý. Bára je poleno na slovní úlohy, nedejbože, když mají 2 zápletky, to je totálně v koncích, po kom asi, že ? kluci jsou na tom s logičnem v matice asi líp, že ?
*TIMI 12904
14.4.2006 13:24:04
no u toho rck ´n ´rollu to není tak strašné ale rivalita je tam taky ale není to o značkových hadrech ale o kostýmech :-) ty se šijí na míru a je to hrooozný tajemství :-))))
s tím fotbalem to máme podobně, má hřiště kousek od baráku a v létě je tam hospoda se zahrádkou a pískovištěm :-) takže pohodička
Maddy + 1 38713
14.4.2006 10:29:45
tak tréninky každý den včetně víkendu jsme si také užili s aerob. To jsme jenom báru vozili sem a tam, na víkendy nic neplánovat. navíc parta nic moc, samé holky, a ty se předháněly se značkovým oblečením a botami.moc se mi to nelíbilo, ta rivalita 7-10 letých holčiček.
Teď jsem ráda, že má dobré kamarády na vesláku (jsou tam holky i kluci dohr. a to má asi cosi do sebe), trénují 3týdně v zimě a teď začíná sezóna, tak 4krát.
Tréninky maji 2-3 hodiny, podle toho, zda jdou na vodu. Navíc to má kousek od domu, tak se chodíme s Jonym dívat.
*TIMI 12904
14.4.2006 10:20:07
mám je na videu točila jsem všechny soutěže a umísťovali se do desátého místa ze 30 což je slušné, několikrát byli i třetí, nevím proč mu najednou ruplo v hlavě a musím přiznat že mě to mrzelo, měli tam fajn partu ...
ale je fakt že každodenní téninky hodinu a půl mu dávaly zabrat a pak už měl čas jen na učení a na nic jiného .. a musel ještě hodinu dojíždět, no už je to za náma ...
Maddy + 1 38713
14.4.2006 9:38:52
Timi, supr fotka. Romčovi i jeho partnerce to sekne. To muselo být bomba chodit na tance, máš je i na videu?
Já mám tance hodně ráda a miluji taneční filmy.

Jinak dnes odjíždíme na hory, budeme tam s partou celé velikonoce, tak na mě myslete, ať moc nedostanu. Je tam ještě metr sněhu, vlek pojede, tudíž výbava nutná, děti se těší, Bára lyžuje dobře a Jony se učí.

Holky, přeji vám i vašim rodinám krásné velikonoce.
Maddy + 1 38713
13.4.2006 17:37:32
Ty brďo, Romča rokenroloval, šup sem fotky.
Bára dělala od 4 gymnastiku, pak sport. aerobik, ale měla problémy s kolenem, tak se musela přeorientovat.Ale vesl. jí strašně baví( hlavně kolektiv, mají bezva partu). Příští týden mají první závody, ale ještě nebyli kvůli záplavám a zimě na vodě. Tak další týden už s loďkou...

Jsi akční maminka. Bára si čtenářský dělá sama, ale sepíše si to na papír a já to přečtu, jestli je to slohově v pořádku. Referáty taky tak, připraví a dá mi to na přečtení. Teď dělá do občanky Románský sloh, tak si vše potřebné stahovala z internetu, včetně obrázků, jsem zvědavá na konečný výsledek.
Jinak je ve třídě s čtenářákem asi vyjímka, prý si to ostatní ( děje knih) opisují z netu, tak nevím. Já ji nutím číst, páč já jsem velký a náruživý čtenář. Ale po mě asi nebude. S Jonym chodím pravidelně každý týden do knihovny, snad aspoň on..
*TIMI 12904
13.4.2006 8:46:24
on nehrál fotbal od mala 4 roky dělal akrobatický rock´n ´roll pak mu nějak ruplo v hlavě a že chce hrát fotbal

teď jsem nějak net nestíhala měli ve škole nějakou akci na kterou se muselo připravovat celkem dost věcí doma takže jsem buď lítala s temperama v ruce, nebo šila :-) měli nějakou akci , každá třída představovala nějakou zemi, na tu Romčovu vyšel národní park serengeti - tanzánie , takže masajský úbor, oštěp, mapy, vlajka a pak jsem ještě doháněla nějaké čtenářské deníky ....
holky děláte dětem tolik věcí do školy , nebo jsou holčičky samostatné ? já mu dělám všechny referáty a čtenářáky .. neříkejte mi že holčičky si to dělají samy to mě totiž naštevete :-(((((
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 138  [Dalších 68 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.