| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
28.3.2009 20:14:14
Ahoj, Lidko gratuluju ke škole
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.3.2009 16:17:41
![]() ![]() jasně,máš pravdu!![]() ![]() ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
26.3.2009 14:39:18
LIdko, kašli na to a raduj se z toho, že Tom se dostal na školu bez potíží - to by byly teprv
![]() nervy, kdyby to nebylo.... |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.3.2009 12:43:21
jo,jo...ale stejně
),no už tam nic psat nebudu,protože i to,že děcku praskne bubínek-to bych mohla polemizovat..jakože to jde poznat..Tomovi praskl a poznal to jen ORL,ale to nevadí...už na to nemám nerva. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
26.3.2009 7:30:54
Lidko, myslím, že Líza to popsala "na uších" nejlíp - nejdůležitější je, aby člověk našel takového doktora, jemuž postupu věří - a to my máme, tak...NAvíc je legrace, že ten náš ORL Š. nikdy uši nepíchal
, dostali jsme se k němu až s následky ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.3.2009 21:06:53
vzdávám se....a na uši už nejdu
![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.3.2009 18:09:44
blaníííííí-pomooooooc-ušííííí
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.3.2009 15:29:32
blani-přesně tak...asi už nechám té diskuzë o pichání nepichání...prostě to nikam nevede..ale jsem moc ráda,že máme normálního orlíka.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
25.3.2009 13:48:02
Lidko, já to tak nějak myslela, že se z toho, že dostat se k ORL tam je problém prostě udělala přednost, že uši se přece nepíchají
![]() Jahalo, ono ani nejde o to, aby se do zdravotnictví nějak moc peníze cpaly (to nacpal dRath do velkých nemocnic, aby je oddlužil a ty za půl roku jely v dluzích nanovo a ještě ve větších), ale aby se s tím obnosem, co ve zdrav. je, dobře hospodařilo a neplýtvalo se na nesmysly...Vím, o čem mluvím, dělám ve fakultce v Praze už nějaký ten pátek. Tady bylo 8 let šílené vedení, které jen rozhazovalo peníze pro sebe a zanechalo vnitřní dluh 900 mil.(15let a víc staré přístroje, nevybavené kliniky zákl. věcmi apod.) Pak je konečně vyhodili a 3. rok je vedení nové - neříkám, že to je všechno růžové, ale dluhy jsou fuč a kupodivu máme i digitální RTG systém za 150 mil.A i na nějaké odměny zbylo, což za minulých 8 let jsme si mohli nechat jen zdát - my obyčejní. A taky aby konečně skončilo to věčné přesvědčování lidí, že zdravotnictví má být zadarmo, když zadarmo není - stačí se podívat na výplatní pásku, co každý měsíc odteče směrem ke ZP... No, nějak jsme se rozohnila ![]() ![]() Jinak gratuluju ke správné volbě zaměstnání - teď jen aby to správně pochopili i naté konkrétní škole...U nás to pořád snad vypadá na nějaké technické lyceum, pokud vysvědčení nebude úplně nepoužitelné pro tenhle typ školy ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.3.2009 13:06:19
jahalo-si super matka:-D...a gratuluju-a cože jste jí to vlastně vybrali?
Blani-pravdu díš...já nevím,ale mi přišlo,že ty baby v usa nebo z kama tam píší,že jako by to platili,ale trvdí,že se to tam prostě nepichá...jenže náš orlík mi psal,že tam se prostě normální člověk na ORL nedostane...takže si myslím,že ty uši jim prostě prohlíží normální obvoďák a případně dá atb..obvoďák přece uši píchat nemůže,že?ale tohle tam už s nima rozebírat nebudu,nemám na to nerva... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.