| Jája(3děti) | 17847 |
|
|
20.3.2009 10:33:34
Ahoj Jahalo,
no ono všechny přihlášky jsou první :-(, nikde není dáno pořadí a nikdo zatím neví, jak to vlastně bude. Podle známek třeba přijde přijetí všem, co mají přihlášky i na gymply, a my budeme muset čekat na další kola nebo se odvolávat. Uvidíme. Na přihlášky se bere průměr známek z obou pololetí 8. třídy a první pololetí 9. Každá škola ale má pak jiné kritéria přijetí. Ty naše vybrané mají jako další rozlišovací kritérium známky z matematiky a fyziky, zdravotní stav (nesmí mít epilepsii) a účast na soutěžích. Např. je téměř nezajímá hodnocení (slohové cvičení třídního učitele na žáky) ze základní školy. |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.3.2009 8:17:53
jahalo-no,to mne taky trošku uklidňuje-horší až bude v devítce ten mladší,který teď jde do první..to už ani školky nestačily
,to je nespravedlivé![]() takže už máte jasno,kam mladá jde na střední školu? |
| Jahala. | 89330 |
|
|
19.3.2009 20:54:57
ahoj jsme sice jen v osmičce holka měla rok odklad. už jsem s a půlka informovala dopředu u nás počítají průměr jen konec 8 a první půlka 9 tak teď maká tak se to snad zlepší a navíc tím,že jsou ze slabých ročníků tak je přijmou téměř všude jen aby to naplnili jen snad gymly si vybírají aspoň u nás tak se mi celkem ulevilo. ještě,že babyboom začal až později
![]() Jinak přeji všem bezproblémové přijetí hned na první pozici ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
16.3.2009 16:23:42
jé-vy taky na elektro?
No,však právě-u nás taky podle známek-ale naaaaštěstí na tu školu jak Tom chce /protože je nejblíž k nám-jinač by bral počítačové systémy-ale tam by musel být naintru,tak tu bere jako poslední/,tak na té počítají průměr ze všech známek!!Uf...páč na těch počítačích berou jen matika,čeština,angličtina a fyzika..což kromě fyziky je všechno děěěěěs!!! |
| Jája(3děti) | 17847 |
|
|
16.3.2009 14:08:07
elektro, VT v oblasti telekominukací a stavebnictví
Jinak mám docela hrůzu, jak to celé bude. Rozhodují známky a ty nemá nic moc ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.3.2009 14:10:34
a je dost,že se tu ukážeš
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.3.2009 14:10:18
tak u nás se na to kašle pořád ,takže žádná změna..a kam se hlásíte?Nám všude dali potvrzení,a ještě pak došlo něco poštou,že dostali přihlášky a jaký má číslo...a tu třetí jsem posílala poštou,páč ta je daleko. |
| Jája(3děti) | 17847 |
|
|
12.3.2009 11:56:54
prihlasky mame podany, ale problem jsem mela hned pri odevzani. Mela jsem sebou vzdycky i kopii, aby mi potvrdili prevzeti. 2 skoly na toto byly pripravene, jedni dali takovy listek o podani a dalsi listek a hodili razitko na kopii. Zato treti, des :(
Pry ze nic potvrzovat nebudou a ze si to mam jit poslat postou. Docela me to nakrklo a pani taky, tak si privolala nejakou posilu :D Trvala jsem na tom, ze mi potvrdi prevzeti oni a ze neminim pouzivat Ceskou postu, kdyz jsem prisla osobne. Jsem zabejcila a ze jestli to odmitnou prevzit a vydat potvrzeni, ze sepisem zapis a pani, co se na me prisla podivat, bude svedek. Ani nevite, jak rychle vyklidila pole. Jestli se Paja dostane tam, tak to bude boj. Nastesti je to skola, kterou bere az jako posledni moznost. Lidko, co Tom ve skole? Ja po tom, co se Paja dozvedel, ze nebude delat zadne prijimacky, tak se na skolu totalne vykaslal. Z cestiny budeme radi kdyz projde. Uz jsem byla i ve skole, ze na vsechno kasle a zajimaji ho jen holky a jak vytocit ucitele :( |
| lipoo | 47870 |
|
|
11.3.2009 8:57:01
Blani-on je tam jen vyfocený u toho,to jsem dělala já
![]() a na maják už jsem Toma zaregistrovala,ale mají pravdu-tohle mohli vymyslet jen .... http://www.scio.cz/1_download/projektmajak.pdf je to fakt,statistika nestatistika....kdyby byla jen jedna,tak jsme v klídku.musí to být děs i pro ty ředitele škol...naberou děcka a ty jim nakonec nenastoupí,no budou to hezký zmatky |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
11.3.2009 8:23:37
Lidko, ty povídej něco o strachu, že Danek není šikovný...
Možná nekreslí, on rovnou modeluje ![]() A ten statistický článek...vzhledem k tomu, že se statistikou občas zabývám, vím, že není všemocná - je to první rok, co se dají psát přihlášky na víc škol, tak se není moc o co opřít - uvidíte, dopadne to DOBŘE ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.