| Jahala. | 89330 |
|
|
23.3.2009 8:30:41
Slavit určitě bylo co. Vždyť co si budem povídat zápis do první taky žádný přijímačky nejsou a slavili jste
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.3.2009 8:06:48
u nás taky jedna škola ubyla a školek taky....dřív byly na každým rohu.
No,teď ještě,aby toma nevzali na ty počítačový systémy,aby nás to pak nežralo,že nešel tam,když se mohl rozhodnout. ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.3.2009 7:56:22
Lidko, tak to gratuluju - máte vystaráno - však si to zasloužíš
![]() ![]() ![]() U nás se tedy třídy ve školce rušily až po nás. Stejně jsem měla obrovské potíže vůbec Š. do školky dostat jako tříleťáka, i když jsem měla potvrzené, že nastupuju do práce, nakonec jsme dojížděli docela dost daleko. A v první a druhé třídě sice bylo jen 20 dětí ve třídě, ale třídy byly 4 v ročníku a v těch ostatních 3 bylo přes 25 žáků - nevím, proč to tak divně rozdělili , ale my jsme byli spokojeni.Od 3. třídy jedna třída ubyla a rázem bylo dětí ve třídě 30 Pamatuju si jen, že dětí se tehdy rodilo ročně kolem 100 tis. a to je teď jen o pár víc - jen byl pak několik let velký propad, rušily se školky, školy a proto je teď ten velký problém dítko někam dostat. U nás byly původně školy 4, teď už jsou jen 2 ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.3.2009 22:54:10
tož nebylo co slavit...to není žádná zásluha
,když nejsou příjmačky...ale rádi jsme byli,hlavně že je po starostech a nemusím se zabývat nějakým odvoláním. |
| Jahala. | 89330 |
|
|
22.3.2009 20:12:34
lippo
nás to čeká za rok. tak co měl radost slavili jste jako malého zápis |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.3.2009 13:30:02
bombáá..Tom se dostal na školu,teď jsem se dívala na net,už tam mají výsledky přihlášek podle průměru,tak je 25,berou třicet...plus ještě ubydou děcka,kteří si to dali jen jako pojistku.
|
| lipoo | 47870 |
|
|
20.3.2009 16:51:24
jo-osobní hodnocení-my nesli přihlášku a baba na střední nám řekla,že chcou jenom přihlášku,že to ohodnocení si můžem vzít zpátky!!Přitom tam měl napsané ty soutěže,které jsou v případě shodě známek dalším rozhodujícím kritériem...nebo kreténiem?
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.3.2009 16:50:29
jé ahoj Jájo
,tak a včil nevím co jsem chtěla....jo,ročníky-no za nás se taky rušily školky-ale možná bylo těch děcek míň rok po našich,nebo dva,ne?a pak to začlo zas stoupat..ale je fakt,že u synka je ve třídě děcek 19...a šesťáků už je třebas 26,ale ten můj mladší to bude mít horší![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
20.3.2009 16:07:39
Ahoj četla jsem jsem,že s těmi vícero přihláškami to není taková výhra jak se myslelo a ,že spousta dětí bude v prvním kole nepřijatá. Mladá si vybrala u nás při zdrávce obor sociální pracovník. Mělo by to být o zaměstnávání lidí v domovech důchodců arteterapie a tak byly jsme se tam podívat a o tom slabém ročníku mi to řekli přímo tam i tom ,že berou průměr konec osmé a začátek deváté tak snad ví co mluví.Je fakt,že za nás se spíš školky rušili a nebyl aspoň tady problém dostat dítě do školky a ve škole měli tři třídy po 22 dětech a teď otevírají tři po 32 tak jich je asi víc
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.3.2009 13:08:38
Jahalo, to já si nedělám moc iluze, že jsou slabý ročník-to byly až ty ročníky mladší.Nedávno říkali, že se loni narodilo nejvíc dětí od roku 1994-tzn.,že tehdy bylo dětí taky hodně, jen se o tom tolik nemluvilo. No uvidíme, my zatím taky vyčkáváme a doufáme, že výzo na konci bude k světu víc než to pololetní
![]() Ale všem, kterým teď přituhuje, držím palce, ať vyjde ta správná škola a je zase na 4 roky pokoj ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.