Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
23.1.2009 16:11:23
no jo-potká,ale on není ten tip,že by se hned seznámil-no,on se neseznámí ani po hodině...vůbec nemluví,nedívá se do očí-prostě má sociální fobii
|
| Jahala. | 89330 |
|
|
23.1.2009 15:50:42
lipoo: Neboj že vystrčí nos cestou do školy holky potká
a hlavně si jí v dněšní době najde nějakou na netu.Sára mi taky přišla dětská,ale 3/4 roku máme internet a rázem z dětské puberty byla ta normální... Kluků má asi 3 nevím ztrácím přehled a naICQ si píše asi s dalšími 10-ti ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.1.2009 12:43:10
blízké okolí nám je na prd,páč TOm nevystrčí z domu nos
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.1.2009 11:04:23
Lidko, to my naštěstí máme dost věkem odpovídajích holek v blízkém okolí, tak snad bude z čeho vybírat
, i když Š. asi taky skončí na nějaké technické škole (neumím si ho na zdrávce nebo něčem podobném představit a na gympl nechce).A nemyslím si, že by s klukem nemohl nastat problém - znám případ, kdy klukovi bylo přes 15 a holce ne a rodiče té holky kluka udali a hošan s tím měl spoustu popotahovaček dokázat, že ji fakt neznásilnil ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.1.2009 10:54:32
no,Blanko-jak to tu tak čtu,jsem ráda,že mám kluka
....mě zas děsí opak-když Tom půjde na tu tehcnickou školu /i když se nedostane,půjde tamtéž akorát na učňák/,takže tam jsou sami kluci!!!!!On už tu holku nepotká ani ve třídě,on pak někde potká holku a bude rudý až za ušima!!!Už teĎ s nima neumí mluvit,stydí se před něma a tak,a to je má ve třídě...až od nich odvykne-bude to děs.Fakt bojim bojim...no,ale tak na druhé straně já chodila na ekonomku,a ve třídě jsme byli samé baby,a taky jsem si chlapa našla![]() Jo,a ten kluk,jak na něho spadnul ten strom,už umřel ![]() No,do Zlína jezdíme k psychoušovi s dankem,po té tržnici,kde to spadlo,chodíme taky ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.1.2009 10:54:06
Děsí mě, že bych měla něco takového v blízké budoucnosti (nebo vůbec) řešit. Mám kamarádku, co má holky 17,5, 14, 12 a 7, tak to vidím skoro on-line a nic moc. Ta nejstarší taky kolem 15 začala chodit s klukem 21, naštěstí to po pár měsících vyšumělo. Ta 14 je v pohodě, ale s 12 si asi brzo užijou-ta se kroutí už teď na všechny strany
. Teď už člověk může jen přihlížet, co vychoval, už se to nedá moc ovlivnit-je to jejich život ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
23.1.2009 9:31:27
To s tím spaním je hrůza už jsme to doma probíraly a nejsem si jistá výsledkem
5ekla mi,že na velké prázdniny už chce antikoncepci.No aspoň budu mi to řekla.Jinak 17-ti letý dem mojí kamarádky spolužák 40 žije už 5 let s híolkou teď slavily na nmějaké exotické dovolené její 19-tiny hrůza nechci moralizovat,ale když to začlo holce bylpo 14 a to bych teda nerozdejchala![]() ![]() nevím z jaké je holčina rodiny,ale přijde mi to, že byli rádi,že se zbavili finančního břemene a trochu si pomohli Takže 17 nic moc,ale aspon je k ní normálně věkem a může se zlobit a nemusí se cítit jako její pasák |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
23.1.2009 8:09:30
V tom Zlíně to je děs
a vy to máte kousek,že?U nás taky funguje to, že když řeknu, že mi to je jedno, ať si to má jak chce (případně vůbec nemá), tak je výsledek o hodně lepší, než když Š. ví, že mi na tom záleží .Stejně jsou to pořád lepší starosti, než teď řeší jedna maminka na "jak přežít dospívání" - její 14-letá holka spí se 17-letým klukem ![]() ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.1.2009 22:26:21
http://www.hzs-zlkraje.cz/clanek/110/vazne-zranene-jsou-predevsim-dve-deti/
jsem se ted dívala,jak spadnul ve Zlíně ten strom...no brr..ještě,že jsme tam nebyli ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.1.2009 21:54:23
je to zajímavé...musím si to pročíst..já jen,že když jsme byli na horách a Tom u babičky-tak jsem pak otevřela sešit z matiky a asi poslední tři,čtyři hodiny měl zapsané úplně krásné-podle pravítka podtrhané a tak-já to študovala,jestli to psal on,ale jeho písmo /čitelné!!!!/to bylo!!Tak jsem mu dneska říkala,když to zas drápal,proč nepíše jako předtím...a on,že to byl u babičky,a tam ho k tomu nikdo nenutil
..tož zabít...Jsem mu říkala,ať to teda píše škaredě a hlavně ať nepodtrhává podle pravítka![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.