| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 3627  [Dalších 3257 >>]
Jahala. 89330
22.1.2009 20:33:32
Jo je to zajímavé to určitě,ale když člověk chodí z práce o půl6 večer a je na to sám tak upřímě řečeno nemá sílu a náladu pokaždé hrát divadlo
Blanka, syn 3137
22.1.2009 15:27:33
Tohle jsem našla : Metoda Neana

No, nevím, tohle jde podle mě jen u obecných informacích a už roky to praktikuju, že nenápadně informuju o něčem a pak se o tom třeba chvilku bavíme, jaký má kdo na konkrétní téma názor, ale že by tohle šlo třeba v matice nebo angličtině, to asi těžko.~l~
Blanka, syn 3137
22.1.2009 13:16:52
Naštěstí šílené poznámky tohohle typu už od 6. třídy neřešíme, ale učitelka v 3.-.5. třídě na to byla expert ~o~~q~, hlavně že měla o rok mladší pěkně nezvedenou a rozmazlenou dcerušku :-©. taky mě štvalo, jak já to mám řešit minimálně půl dne potom, kdy už si třeba dítko vůbec nepamatuje, o co šlo ~:(
lipoo 47870
22.1.2009 9:54:49
přesně tak!!!Taky jsem milovala poznámky "nedává pozor" a podobně!!Jako jestli si mysleli,že když mu doma v sedm hodin řeknu "dávej za dvě hodiny pozor",že on si na to za ty dvě hodiny vzpomene?Ale naučila jsem se to neřešit..poznámky už absolutně neřeším..nějaký zapomínání a tak.
Jahala. 89330
22.1.2009 8:36:39
Jo platim nechci samé,ale taky nechci poslouchat,že v hodině vyrušuje a ne pracuje...Co si o tom mám myslet při anglině je jich ve třídě 11~o~ co s tím já mám asi dělat z domova.To je přesně to za co platím,že jí budou umět namotivovat aby pracovala~o~~q~ a pokud možno ještě k tomu ráda. Jinak jí musím pochválit z češtiny bude za 3 na to ,že je dysgrafik,dyslektik,a dysortografik dobrý a to mi třídní řek,že mu na hodinách maká jak hodinky a kdyby chtěla šlo by tu ynámku vytáhnout~:-D.Tak a kde je chyba jsou učitelé kde maká a pak ty co sní nehnou a co já stím já nemám pedagogické a psychlogické vzdělání~o~~q~
lipoo 47870
21.1.2009 20:54:34
Jano-platíte školné?To by měla mít samé jedničky,né?~t~
lipoo 47870
21.1.2009 20:54:12
~t~přesně tak...já neměla na základce žádnou trojku,představa trojky na výzo mě děsila a moje rodiče ještě víc /aspoň dle reakcí/...když dostal Tom první troju z češtiny a matiky-tak jsem si říkala-to snad není možný,takhle hnusná známka tak brzo...no,a co bych teď dala za trojku!!!loni nebo předloni/už nevím/ jsme nadávali na češtinářku-nechtěla jsem tam ani chodit na rodičák,nosil samé kule a jen nadávala /ale na jiný děcka,ale říkala to mě/-přišlo mi,že se s ní nedá...no,a jak se nám spravila..dá se hezky obkecat,takže v češtině vycházíme hezky na trojky~:-D a Tom nosí i dvojky v žákovské...ale nejsem si vědoma toho,že by se začal učit~:-D
Jahala. 89330
21.1.2009 18:18:13
Tak to aspoň nebude daleko z baráku a dohlídneš si na něj i když si občas říkám sladká nevědomost~:-D Učitelka je fat kráva,podobnou jsme měli loni za třídní a to podotýkám Sára chodí na soukromou školu kde platím školné 12000 ročně~q~ Sáře na to říkám,že ať si zvyká,že život není fér a,že až bude v práci může být taková k.... její šéfka :-©a taky s ní bude muset vycházet co nejlíp tak ať se to hezky učí.Tak to je průšvich jámyslena,že berou konec 8 a pololetí 9.Tak to jsme pěkně nahraný~;(( Jo jinak z angliny nepropadnem dneska jí přezkoušel a máme za 4 ~b~ Připadám si jak blázen když mám radost ze 4
lipoo 47870
21.1.2009 17:46:05
Jano-do Kroměříže na COPT -obor slaboproudá elektronika
lipoo 47870
21.1.2009 17:45:36
no,ono je stejně důležitý pololetní a konečný!!!třeba na škole,kam chce tom se bere z osmičky /pololetní a konečný/ apololetní z devítky..
blani-ke scio nepřihlížejí,jenom tam chcou prospěch...sice jim prý zástupkyně říkala,ať přiloží tu kopii scia k přihlášce,ale na nic to vliv mít nebude..uvidí prostě Tom čtverka v osmičce,čtverka v devítce-copak ho tam můžou přijmout?
Tak jsem byla za učitelkuo,když jsem na ní čekala,že mi druhá říkala,že šla zapisovat do sborovny známky-tak jsem si říkala,že už je to hotový a nemá cenu něco řešit..ale tak už jsem s ní byla domluvená...no,neměla jsem to dělat,jen jsem se naštvala.
aLESPOŇ jsem se podívala na pololetní písemku co napsal-na tu,co počítal příklad od třech hodin do devíti večer a dostal z ní opět za pět!!!!Měli asi pět příkladů-jeden,ten nejtěžší spočítal úplně celý abezchyby..poslední nestihl /páč je pomalý/,další měl blbě v tom,že místo šestky si při dělá rovnice opsal čtverku,protože to napsal tak,že to vypadalo jako čtverka...jinak měl ten příklad celý dobře,páč jsme ten samý dělali i doma..nezájem,nula bodů-prostě se výsledek nerovná výsledku,co má úča...já říkala "proč tam napsal čteverku místo šestky" a učitelka "to by mě taky zajímalo"..a já pak "jo,ono to vypadá jako čtverka,on si to blbě opsal"-a ona "to snad nebudem v deváté třídě řešit"-takže asi tak,když nechce řešit špatně napsanou čtverku u dysgrafika,pak s ní fakt nemám o čem mluvit....no,další příklad měl to samé v bleděmodrém-páč tam zas zapomněl opsat závorku..tudíž mu z minus nevzniklo plus a opět špatný výsledek....Kdyby nepočítal pro sebe,a nepotřeboval tu matiku na střední škole,tak mu fakt schválím,ať se na to vykašle,že ta matika stejně nemá cenu-može se učit jak chce,stejně nedostane lepší známku než čtverku~:(
a nejlepší poznámka paní učitelky "doufám,že to nebude solo čtverka?Nebude,že?"-jako na tomovým vysvědčení..prostě něco v tom smyslu "máte debilka,těch čtverek musí mít plno".tak jsem jí řekla,že teda bude,že má jen trojku z češtiny /coby dysgrafik/ a asi z chemie /vzorečky/..a ona se zeptala,co má z fyziky-já,že dvojku..ona vypleštila oči a prý jak může mít dvojku z fyziky,když neumí počítat... ajá ji řekla,že právě proto,že neumí počítat,jinak by měl jedničku s hvězdičkou....Prostě ona toho kluka za ty tři roky co ho učí vůbec nezná!!!Jejich angličtinářka,třídní,kdokoli ho za týden poznal hned...angličtinářka mi říkala "no,on je chytrý,ale takový snílek,pořád ve svým světě,zamyšleně hledí z okna...on je prostě svůj,co s ním nadělám"-ale nikdy mu trojku nedala~:(bere ho v pomalosti takovýho,že prostě má takvou povahu....
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 3627  [Dalších 3257 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.