Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 7:52:52
Díky,díky..
no,ono problém je v tom,že to prostě třeba blbě sečte..jako on má hezký umístění v matem.soutěžích-třeba klokanovi a tak,protože je chytrej a přijde na postup a tak,ale prostě třeba dva plus dva řekne,že je pět /to je přehnaný-ale tak v tom stylu/..nebo má minus před závorkou a minus v závorce a nevšimne si,že to má změnit na plus..jako když mu to řeknu,tak řekne -jo,tam se mění znaménko-takže to ví,ale prostě je hrozně nepozorný...no,a taky je fakt,že se vůbec neučí ..taky ještě k tomu nedělá úlohy,je flink,nemá obalený sešit /pokud ho vůbec má /,takže učitelka ho asi moc ráda nemá ..ale stejně za ní dneska jdu,páč včera psali písemku,a říkal mi,že moc nedopadla-tak chcu sakra zjistit,kde je chyba...Je taky druhá věc,že tahle učitelka byla loni i lotos pořád nemocná-letos ji měli asi v září tři týdny a teď až týden před vánocema-jinak měli suply....tak nějak přemýšlím,jak mám na tu učitelku jít,že by mu třeba mohla trošku povolit-na to výzo,ale asi bohužel-znám ji až moc dobře-je to megera ../tak a teď doufám,že si to tu nebude číst/![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
20.1.2009 16:23:56
Blanko, pěkný fotky
, jak se dá jet na dovolenou na sever? S cestovkou, nebo jste si to organizovali sami? |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
20.1.2009 16:17:32
Já jsem byla ve škole vcelku nenápadná, ale flákač, škole jsem moc nedala, diskotéky byly zajímavější, teď mě to mrzí
.Lidko, tak to je Tom dobrej , jak to že má takový známky? a kam se hlásí?My jsme rádi, že je Péťa už na gymplu, tenkrát to nebyly žádný nervy, kdyby se nedostal, tak se nic neděje, a teď snad bude klid ještě 4 roky .Jo, holky a kluci jsou v tomhle věku úplně jiný, když si představím sebe v P. věku, to už jsem byla na střední a chodila na diskotéky (v prváku jen na ty odpolední ), on je takovej dětskej. |
| Jahala. | 89330 |
|
|
20.1.2009 15:10:23
Fotky jsou super...Je nanich přesně vidět rozdíl mezi holkou a klukem klučina ještě dítě kdešto holka už je ve 14 slečna vzlášť když se trošku mázne barvičkama...
Letos jí chci místo narozeninové oslavy uspořádat avonpárty... Místo 12 puberťáků obojího pohlaví bych měla doma(panelák 2+1) jen pět holek Jinak je dost divný že je tak ůspěšný ve SCIO testech a z matiky má čtyřku To bych zašla za učitelkou ať mi to vysvětlí.Pře podle mě se paní učitelce do hodnocení nějak vloudila chybička![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
20.1.2009 14:16:32
lvi jsou dobří
![]() Blani-mrknu na fotky-vy jste byli v estonsku???ty jo... takže já mám dneska hezkou depku... byla jsem za třídní místo rodičáku...Tom samozřejmě z matiky čtverku-kráva jedna debilní,s tou jsem ale nemluvila-ale asi tam zajdu zítra..pod záminkou,že chci vidět písemku,co psali dneska...no,jenže nejvíc mě dorazilo to,že už došli výsledky SCIO testů,a ve všeobecných studijních předpokladech je Tomáš první nebo druhý ze třídy..to už přesně nevím...bylo tam plus u dvou děcek-měl ze sto bodů 98!!!!češtinu měl na šedesát něco..a matiku přes sedmdesát!!!!Dívala jsem se na holku sousedky-ta měla všeobecný pět bodů!!!češtinu kolem třiceti /a to není dys../ a matiku dvacet...a to se hlásí na hotelovku!!Bohužel,má lepší vysvědčení než Tomáš,takže ona se dostane...jsem učitelce říkala,co je to platný,když se na tu školu nedostane-i když já vím,že na ní má!!Když to berou podle vysvědčení..kdyby se dělali příjmačky,byl by na tom líp...přesně jak se psalo u těch scio testů,děcko které má trojku z matiky na tom může být se znalostma líp,než jiné z jiné školy,které má jedničku...No,co je mi to ale platné,když tamnejsou příjmačky:-(( tak z toho mám nějakou depku a sere mě,že povolili ty tři přihlášky-páč kdyby to bylo jako v minulých letech,tak se Tom bez problémů dostane!! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.1.2009 10:56:12
Tak to já jsem byla to nechtuně bezproblémové dítko, kterému asi díky dobrému prospěchu leccos prošlo
.I když první dvojku jsem měla taky ve 2. třídě z pracovek , ale pak dlouho nic, až v sedmičce- to už toho bylo víc . Na gymplu už to tak růžové nebylo, ale důtce jsem nějak vždycky ušla .I když v sešitě ve fyzik. laborkách jsem měla několikrát červeně napsáno nspř."Graf nenalepen --> nedbalost !!", ale nutno říct, že profesor byl fakt blbec, který byl schopný dát dvojku ze zkoušení za to, že jsem měla rýmu a kašel a nemohla jsem mluvit ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
20.1.2009 10:50:04
Dostrkala jsem nějaké fotky k nám do alba - jsou hlavně v roce 2008,Paříž a Estonsko - zjistila jsem, že loni jsme projeli celkem 7 zemí, uff
![]() . Album by mělo být : tady |
| Jahala. | 89330 |
|
|
19.1.2009 21:34:53
Jo a úprava hrůza v polovině sešitu na mikračku na střední jsem měla bílá místa tam napsáno zde jsou lvi
![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
19.1.2009 21:32:42
Jako bych četla svůj životopis.v 7 třídní důtka a pak řediteská... Třídní důtku za opušní školy oknem, ředitelká za donešení domácího vaječňáku (asi lžíce rumu) na mejdan na rozloučenou který jsme měli sami venku po škole dodnes nechápu proč to škole tak vadilo |
| lipoo | 47870 |
|
|
19.1.2009 21:04:48
no,nápodobně..já měla od druhé třídy dvojku z psaní,na každé stránce /až do maturity/ byla poznámka "zlepši úpravu"-ale já byla určitě dysgrafik,jak Tom,jen se to tehdy neřešilo...no a k chování-jsem nejmladší ze třech dětí...a máti pořád poslouchala jak nejsem ani starší brácha ani ségra...no bodejť bych byla,že jo? A v osmičce jsem měla málem dvojku z chování ,to ale díky jednomu magorovi,který na mě něco práskl...a jen jsem poslouchala,jak rostu pro kriminál-já takový hodný dítě!!Vůbec netuším proč...jen proto,že jsem prostě neměla línou hubu..zato teď se bojím ozvat![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.