Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jahala. | 89330 |
|
|
21.1.2009 8:29:24
Přesmě co píšeš znám.Já jsem loni nebo kdy to bylo nekolikrát tvrdila jak umí zlomky,že doma vše vypočítá v pohodě a pak mi ukázala písemku a holka tam misto sčítání odčítala blbě opsala čísla hned na začátku a tak to bylo v... Připadala jsem si jak magor...Letos jsem jí doma chválila jak umí rovnice a poprvé se podařilo,že donesla z písemek dvě 1,ale na vízo stejně za 4.Holka nechce dělat opravnou písemku protože se bojí,že to zkazí a bude ještě hůř.Tak si říkám,že teď na to kašlu hlavně aby jí to na konci roku polepšila v osmičce je důležitější to konečný vízo.Fyzikář mi říkal,že pro ní + - / * jedno jest a nikdo nikdy neví pro který matematický úkon se zrovna rozhodne
.To bude Tom muset asi na intr co nebo je něco takového v Křoměříži? Od mích dob se ty školy hodně změnily i když bylo tam vždycky hodně možností na výběr |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.1.2009 8:27:36
Lidko a na středních školách neberou vůbec v potaz ty SCIO testy? Na VŠ jsou někde povinné a berou je místo přijímaček, to mi přijde lepší. Zakladatel té firmy SCIO je můj bývalý profesor z gymplu - tenkrát to byl pěkný řízek rovnou sotva po škole
A je divné, že má Tom takové rozdíly ve výsledcích - jestli to nebude taky učitelkou ![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.1.2009 8:24:31
Jano, jasně že je teď vidět rozdíl stejně starý klukxholka - ten náš se sic tváří jako děsný dospělák, že má č.46 nohu a je větší než já, ale je to vlastně ještě prcek
![]() Mě teď štve, že měl Š. v 3.-5. třídě blbou učitelku a ta je víc netlačila na gympl(nakonec se dostala jen 1 holčička a ta byla víc doma než ve škole, protože věčně nemocná). Já tehdy vyměkla, když nechtěl a teď toho lituju - mohl být ještě 4 roky klid (relativní) a místo toho teď nastane boj "kam s ním". Na školu dlabe a to zrovna ve chvíli, kdy na tom začalo záležet. Jediné, co by teď chtěl, je řídit metro v Paříži , tak jsem mu sdělila, že to ho nenechají ani náhodou bez maturity, tak ať se probere a učí se aspoń tu francouzštinu.![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
21.1.2009 8:16:44
Do Estonska jsme se dostali přes sestru naší kamarádky - po revoluci se tam odstěhovala (to ještě patřili pod SSSR
) a pomáhala tam vybudovat školu v univerzitním městečku Tartu - teď už je zpátky v Praze, ale dala nám kontakty. Bylo to moc krásné, příroda nedotčená, jen hlavní pořád rovná silnice(jeli jsme asi 600 km fakt pořád ROVNĚ)-po odbočení na vedlejší po 15 m už jen makadam, takže trochu to byla bojovka, ale s GPS to bylo bez bloudění. Lidi jsou moc hodní(dohromady je jich tak stejně jako má Praha), ceny příznivé - jen je to skoro 2000 km - jeli jsme 3 auty - 2 osobní+1 tranzit (celkem 8 dětí+8 dospělých). Po cestě tam jsme spali v motelu na hranicích Polsko-Litva a zpátky ještě navíc v Rize(to bylo takové víc social. spaní, ale bylo to čisté) - to je taky nečekaně krásné město. Navíc tam není moc turistů, takže prázdné pláže, tak jsme se v pohodě i vykoupali v moři, jen bylo trošku studenější (no to ale Balt bývá) . A když už jsme byli tak daleko, tak jsme si udělali výlet i do Helsink - je to jen cca hodinu trajektem z Tallinu. Estonci mluví hroznou hatmatilkou, ale pokud poznali, že nejsme Rusové, mluvili bez potíží i rusky, tak jsme oprašovali dávno zapomenuté A mají skvělé jogurty - nevěděli jsme, jaký si máme koupit dřív . Můžu jen doporučit - kdo zvládá cestu autem, tak je to jedinečná dovolená. |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 8:04:12
jo Evelyn-hlásí se na slaboproudou elektrotechniku...v těch scio testech měl,že to může klidně zkusit i na gympl..ale on nechce.A já taky ne-on potřebuje něco konkrétního
|
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 8:03:13
evelyn-ty se máš...u vás to bylo fakt dobrý,že když se nedostal,tak prostě zůstal dál na základce..teď je to děsný pocit,že když se nedostane,tak skončí na učňáku
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 8:00:16
jé a do Lipové Lázni /nebo lázních?/ jsme před týdnem jezdili na lyže
|
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 7:54:01
Blani-mňám-ten dort bych si dala
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.1.2009 7:53:06
ježiš-fotky..já se na ně zapomněla podívat
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.