| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 3627  [Dalších 3207 >>]
Blanka, syn 3137
15.1.2009 8:43:10
Jano, myslíš, že to bude jen tři čtyři roky? ~;) Mě přijde, že puberta začala tak někdy kolem 6 let a od té doby se pořád "otužuju" a myslím, si, že už vydržím hodně, ale drahoušek mě vždycky přesvědčí, že to tak není a přijde s nějakou další perlou ~a~. Ale jak jsi psala, jsou i světlé chvilky, kdy udělá něco sám od sebe, co by člověk po něm ani nechtěl, tak is říkám, že základ snad má dobrý a časem se to utříbí...~k~
Jahala. 89330
14.1.2009 21:07:33
Kamarádce držím palce a budu doufat,že z toho ta moje taky vyroste~:-D
Jahala. 89330
14.1.2009 21:05:12
No právě mě můj drahoušek vytočil doběla.Pak přinesla hotovou večeři ~w~ co vymyslela a byla výborná... Tak jsem si řekla,že tohle bude v životě potřebovat víc než školu...V pedagogické poradně mi řekly,že s puberťáky si nikdo neporadí,že to musím jen přežít... ~z~ tak asi budu tři,čtyři roky jen přežívat ~2~
Blanka, syn 3137
14.1.2009 11:20:21
Kamarádky holka (17,5) má taky něco podobného se serdcem, jen nemůžou pořádně přijít na to co ~;(( - najednou nemůže dýchat, mluvit, nic :-©. Posledně ji vezla rychlá na dětské na Vinohrady, cestou točili EKG, celý den a noc pak taky a výsledek nic moc - prý z toho snad vyroste ~g~
Blanka, syn 3137
14.1.2009 11:17:20
Jano, tak to si teda pěkně užíváte ~a~ - hlavně ať to dobře dopadne, to pak špatné známky jdou do pozadí...Koukám, že proti vám žádné problémy nemáme, jen držkatého a líného(jak na co) puboše...a děravé uši už jsme snad definitivně vyřešili..Vždycky, když nejvíc držkuje, tak si vzpomenu, jaké to bylo sladké miminko - (no, tenkrát mi taky nebylo pořád hej, uměl být taky pěkně uřvané mimino), ale kam ho člověk položil, tam ho našel a rozhodně nebyl tak náročný jako teď...
Jahala. 89330
13.1.2009 23:02:13
jo ta moje taky prý nepropadá učitel má u pětky otazník~q~ Už jsem byla málem hysterická,protože jsem se musela ovládat abych nevybuchla smíchy~t~
Jahala. 89330
13.1.2009 21:56:22
ahoj lipoo To máš pravdu mám taky střední školu a od 29.12. jsem na pracáku.Předtím jsem rok a půl podnikala a můžu říct žádný med.~a~ Koukala jsem ,že jsi přihlášená na diskuzi v Kroměříží.Já tam studovala SPŠM...Ale nikdy se tím pak neživila.~2~ i tak se považuji za mlíkaře~z~ Hplka před 3-mi lety uklouzla na náledí a od té doby se to s ní táhne.Udělala si jen modřinuale,vzklubala se z toho cévní malformace a píštěl dvě operace v Praze Motole a šílený stres...A 20.12. jí diagnostikovali prodloužený srdecní QTc interval pořádně ještě nemám infornace,ale prý může kdykoli z kolabovat.Zatím jí jen hlídaj a dali nám 5-ti stránkový seznam léků které nesmí dostat.~a~~;((
lipoo 47870
13.1.2009 21:08:50
Jani-sorry,ale známky a škola dneska nemají nic moc vliv-na schopnosti dnešních lidí..bohužel..já mám maturitu a neseženu ani tu uklízečku!!!co bych za ní dala!~:(
a děcka co propadali si dneska podnikají...holt to záleží na povaze a tak...jenže náš tom nemá ani známky,ani povahu-je to silný introvert~;((
a co máte za zdraovtní potíže?jestli to není tajný...
jo a náš Tom hlásil,že on z češtiny nepropadá,kde jsme na to přišli,on tam má čtyři minus!~q~
Jahala. 89330
13.1.2009 20:58:11
No právě jsem se vrátila domů...čtyřky nepočítám,ale propadá z angkĺiny~o~ kdybych si aspoň mohla říct hlané,že je zdravá,ale ani to u nás příliš neplatí... Tak aspoň se uklidnˇuji tím jak říká moje mamka někdo ty veřejný záchdky uklízet musí~;((
Blanka, syn 3137
13.1.2009 9:25:07
Se mnou se taky nikdy nikdy moc neučil - jen když něco moc "hořelo", ale přišla jsem s tím sama - např. když jsem ve 2. ročníku na gymplu byla nemocná 2x6 týdnů, tak mi pak teda fakt hořelo za patama, abych to dohonila, tak to mi naši pomáhali, ale to byla fakt spíš výjimka. Ale Š. nepřijde a nepřijde ani náhodou, až někde zjistím průšvih sama ~o~. Žádné dys.. nemá, ale puberta s ním lomcuje až hrůza ~q~
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 3627  [Dalších 3207 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.