Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jahala. | 89330 |
|
|
12.1.2009 21:45:47
Díky ulevilo se mi v okolí se podkávám se samími jedničkáři.Taky máme všechna dys.co tě napadnou...
a v 15 se se mnou nikdo neučil.hlavně proto,že jem byla na intru a 500 km daleko od baráku,ale když to někde řeknu tak se dozvím,světe div se movinku,že je jiná doba Kdyby mi to neřekli tak to nevím Právě si říkám jestli vúbec mám zítra jít na rodičák? vrámci péče o mé zdraví bych měla raději jít někam do hospody pořád si říkám,že zdraví je přednější loni měla 350 zameškaných hodin tak jsem byla ráda,že jsme vůbec postoupily dál bez rozdílovek![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.1.2009 21:17:42
blanko-ale to je právě ono..závratě máš jen tam,kde jsi spojena se zemí..mi taky dělá zle stát někde na rozhledně..mám uplný mravenčení a držím se jak drak...ale ve vzduchu fakt nic.
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
12.1.2009 21:13:38
jano-u nás to taky je stejný...ale kontrola už nulová..nemáme na to nervy!!!a to je nás dysgrafik a dysortografik s poruchou pozornosti...třídní důtky za zapomínání a tak...nekontroluju ho co umí a neumí už od sedmé třídy....nemám fakt na to se s ním pořád dohadovat...to bylo "co je to a to?"-neví..."běž se to naučit"-odejde a za tři minuty je zpátky,s tím že to umí...optám se na další věc-to samé!!!vzdala jsem to!Možná jeto taky tím,že začli potíže s mladším synem a mám jen jedny nervy...teď je v deváté a má čtveru z matiky,no nic-když se nedostane,půjde na učňák....se mnou se v patnácti už taky nikdo neučil
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
12.1.2009 13:54:37
Lidko, jsem tu, jen totálně zavalená prací
![]() . A jsem taky přízemní červ, měla jsem závrať i na Eiffelovce .Jano, bezproblémové dítko nemá asi nikdo, jen někdo to třeba nedává tolik najevo. Já bych se se synem i ráda učila, ale on nechce - takže kontrola toho, co umí/neumí je skoro nulová.Naštěstí se letos ještě nemusíme rozhodovat, na jakou školu jít, protože nevím, nevím... ![]() ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
11.1.2009 12:08:25
Ahoj to jsou všichni březnový puboši bez rodičů?
Nebo nás tak zmáhaj,že nemáme sílu na diskuze? Moje Sára je pěkný dáreček.Šla o rok dýl do školy tak ještě tolik neřeším kam s ní,ale už to klepe na dveře.Pěkně mě štvou ty chytráci co se s dětmi nikdy nemuseli učit.To my vždy vše vydřené a vybrečené hrůza.Co s ní teď když už se k pozornosti nedá přesvětčit.Jsem alergická na větu zkus jí vysvětlit,že se učí pro sebe To jsem jediná co si pamatuje,že tahle věta působí jako signál...okamžitě přepni na jiný kanál?![]() Co vy na to nebo máte všichni bezproblémové děti? a to nám se dotoho zamíchali zdravotní problémy hrůza napište ať na to nejsem sama![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.1.2009 20:29:37
a tady je nějak mrtvo..kde je Blanka???
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.1.2009 20:29:17
![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
8.1.2009 18:44:27
Radši ne
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.1.2009 19:22:30
Evelyn-vyzkoušej a pak odmítej
![]() ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
3.1.2009 15:52:20
To je pěkný, ale já radši ani tenhle pád
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.