| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3627  [Dalších 2987 >>]
Blanka, syn 3137
18.3.2008 11:26:30
Lidko, "týkalo se to mne(tebe) nebo mě(tě)" ;). I když moc nevím, co tyhle vaše problémy obnáší(naštěstí), tak vás obdivuju, jak s tím statečně bojujete...
My máme doma maroda - a je klasicky na ránu - no chlap - rýmička, kašlík a teplotka :-(. Minulý týden velký marod, tenhle týden malý marod a příští týden budu já na odvoz...
:-©
lipoo 47870
17.3.2008 16:54:23
mě nebo mně?:-D
lipoo 47870
17.3.2008 16:54:05
Evelyn-musí to být hrozný...vůbec si to nedovedu představit...jako že by se to týkalo mě osobně
Evelyn1968,2děti 6269
17.3.2008 16:00:40
Lidko, já vím že se nevracel kvůli kontrolování. Jen že je to stejný, s tou myšlenkou která se drží v hlavě a prostě to musíš udělat, nemůžeš myslet na nic jinýho. Možná se bál, že když to překročí, tak se něco stane (my jsme nešlapali na kanály, jako děti), já jsem se bála, že když se nevrátím, na něco důležitýho zapomenu, a způsobím katastrofu.

Bohužel pochopím, zažila jsem:(. Tak ať je líp.

E.
lipoo 47870
17.3.2008 8:43:53
Evelyn-no,danek neměl ale vracečky jako že něco zapomněl..on třeba nemohl projít mezi dveřma,přes práh a tak..přes jakoukoli optickou čáru na zemi,v obchodě přes kachličky a tak..prsotě se zasekl a vracel a vracel až začal hysterčit a brečet,že už nechce ale nemůže dál...bylo to drsný....jsem ráda,že je to pryč..tfuj,tfuj...jak říkám-kdo nezažil nepochopí,jsem ráda,že ty pochopíš:-D-chodím občas na jednu diskuzi o OCD,ale moc to tam nežije;((
lipoo 47870
17.3.2008 8:41:10
Evelyn-no,danek neměl ale vracečky jako že něco zapomněl..on třeba nemohl projít mezi dveřma,přes práh a tak..přes jakoukoli optickou čáru na zemi,v obchodě přes kachličky a tak..prsotě se zasekl a vracel a vracel až začal hysterčit a brečet,že už nechce ale nemůže dál...bylo to drsný....jsem ráda,že je to pryč..tfuj,tfuj...jak říkám-kdo nezažil nepochopí,jsem ráda,že ty pochopíš:-D-chodím občas na jednu diskuzi o OCD,ale moc to tam nežije;((
Evelyn1968,2děti 6269
16.3.2008 23:33:55
Jo, něco podobnýho, začalo to klasikou-vracení se a kontrolování zavřených oken, jestli je zamčeno a tak, pak už jsem se bála skoro všeho, že si vyhodím důležitej papírek, a tak... Všechno se to vztahovalo k práci, pak už i doma.
E.
lipoo 47870
16.3.2008 14:28:47
Evelyn-jak bysme to poznali:-D-to je nepřehlédnutelné...nevím čím trpíš ty,ale loni měl danek ty vracečky...to bylo teda o sto pro horší než to co má /nebo měl/ letos...letos jsou to obavy z jedu,strach se něčeho dotknout-nezvedl nic ze země...když chodil ze školky,tak mě nutil,ať jdem přes půl města zpátky,protože jak šli se školkou na procházku,tak se tam dotkl nějakýho kvítka,tak abych mu potvrdila,že nebylo jedovatý...atd atd atd...Naštěstí už je to celkem pryč-jemu rychle zabírají léky.
Evelyn1968,2děti 6269
16.3.2008 11:11:56
Mně se to taky občas vrátí, že na něco nemůžu přestat myslet, ale snad se to zas nerozjede, už jsem na kinezi dlouho nebyla. Jak to poznáte, že je to zpátky? Držím palce, ať je to zase pryč, je to hnusná nemoc:(.

E.
lipoo 47870
15.3.2008 9:31:48
Evelyn-já už nevím kdes mi vyjela:-)Jako tady na rodince,v nějaké diskuzi..My-no po loňským roce se nám to vrátilo zas v jiné podobě-né tak hrozné...teď už je to doclea v pohodě,akorát že je nástup antidepresiv:-(..prý když se to vrací,bylo by dobré to "přeléčit"..tak budu věřit doktorům,ale trošku se bojim
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3627  [Dalších 2987 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.