| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 3627  [Dalších 2977 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
15.3.2008 8:19:25
Ahoj, já s Váma kamarádím:-), jen sem vždycky kouknu, když tu nikdo není a pak najednou tolik příspěvků.

Lidko, kde jsem Ti vyjela:-)? Jo o obsesi jsem někde psala, řekla bych, že je hodně tenká hranice mezi tím, co je ještě zodpovědnost, a co už je obsese.
A co Vy, už je to dobrý?

E.

lipoo 47870
13.3.2008 13:15:58
Tak já myslím,že to byl nějaký dřevěný plot?že měl rozražené čelo...to by si o pletivo asi neudělal,ne?NO,hlavně že je celý:-)
Mecháček 13080
13.3.2008 12:34:15
Jehlo, to jste dopadli ještě móóóc dobře, ony hodiny TV mohou mít průběh i dost odstrašující. Náš nejmladší, společně se "zdravým jádrem" kolektivu, takto jednou, někdy zkraje 9. tř., o polední pauze "lehce" oslavili čísi narozeniny, takže na následující hodinu TV se dostavila celá skupinka řádně unavená životem, po hřišti se motali jak janci a soutěžili tak akorát v tom, kdo stihne včas doběhnout alespoň k zábradlí...:(. Úžasný zážitek. Učitel TV nelenil, tu opilou chásku nahnal do školy, kde je uzamkli ve třídě a jali se s ředitelkou obvolávat rodičovstvo, aby si ty dárečky laskavě přišlo vyzvednout. V mezičase dojela pí řed. aktivně na místní odd. PČR, kde nafasovala trubičky a každému dala před rodičema demonstrativně dýchnout...;(( !!! U nás to odnesla žena, která byla škole toho času nejblíže a v podstatě tak tomu holomkovi zachránila život, takhle vyvádět na začátku šk. roku, kdy jde notabene o celou další budoucnost, mi přišlo jako dost pošetilé. Hrozila důtka a dokonce 3 z chování, což by byl konec všem plánům, pak se to ale podařilo se školou nějak domluvit, že ty školní tresty byly mírnější a bez fatálních následků. Domácí následky ovšem byly o to větší, to si asi dovedeš představit...;).

Takže boule na hlavě je naprostá pohoda :-D:-D:-D !!!

M.
Blanka, syn 3137
13.3.2008 10:52:04
Jehlo - a plot to vydržel? ;) To je teda nápad, chodit dírou v plotě. To vymyslel vyučující jako součást TV?:-D Hlavně že to skončilo relativně dobře a nikdo si nevypíchl oko ~j~
jehla +4 64905
12.3.2008 21:59:12
Ahoj,tak Jirka včera zkoušel jestli mají u školy dost pevný plot ;), šli s TV na hřiště a všichni prošli dírou v plotě,jen náš Jiřík si musel rozrazit čelo. Naštěstí se to obešlo bez šití,dali mu na to tekutý obvaz a taky dělali rentgen.
Blanka, syn 3137
5.3.2008 10:38:07
Brrrrrrrr, u nás sněžilo- já už chci jaro a ne tyhle nekonečné změny - minulou neděli jsem byla venku jen v tričku a dneska zas nabalená jak cibule a od zítra má být zase +10 st :( Pak se mám divit, že mě už týden bolí skoro v kuse hlava, už bych ji nejradši prodala, kdyby ji někdo chtěl...~f~
lipoo 47870
4.3.2008 17:53:32
my přečkali v ětrnou spoušŤ na "procházce" na oběd do hospody...takže jsme obědvali totálně promáčení a se zlámanýma deštníkama..ale u nás to asi nebylo tak hrozné jak jinde
jehla +4 64905
4.3.2008 8:28:42
Tak já se moc omlouvám za výkresy, že nejsou, ale moji chlapi nejsou schopni se dokopat k tomu, aby mě to sem naučili nastrkat.
Pořád je zajímá něco jiného.

Větrnou spoušť jsem přežila pod peřinou, tam bylo fajn, jen horší, že se na chvíli zastavil chod domácnosti.
Blanka, syn 3137
4.3.2008 7:24:07
Čas kolem mě nějak letí - v práci blázinec, doma hromady neudělané práce - před chvílí byly jarní prázdniny a mě to připadá, že je to 100 let - sněhu jsme si sice neužili, ale "plicní sanatorium" mě teda stačilo-já už ani o zimu teď nestojím - a to má zítra sněžit...:(
Jak jste přežili větrnou smršť? My naštěstí bez úhony, jen všude kolem popadané plechové ploty-ale okna praskala ve švech ;((~g~
lipoo 47870
3.3.2008 23:12:03
a vůbec-Evelyn už s náma nekamarádí?:-D
Evelyn-jsem si na tě vzpomněla,páč jsem si něco vyhledávala o Obsedantně-kompulzivní poruše-a vyjelas mi tam ty..tak jestli chceš,já ti k tomu můžu hodně říct:-D /jen SPI!!!!
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 3627  [Dalších 2977 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.