Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
15.3.2008 8:19:25
Ahoj, já s Váma kamarádím
, jen sem vždycky kouknu, když tu nikdo není a pak najednou tolik příspěvků.Lidko, kde jsem Ti vyjela ? Jo o obsesi jsem někde psala, řekla bych, že je hodně tenká hranice mezi tím, co je ještě zodpovědnost, a co už je obsese.A co Vy, už je to dobrý? E. |
| lipoo | 47870 |
|
|
13.3.2008 13:15:58
Tak já myslím,že to byl nějaký dřevěný plot?že měl rozražené čelo...to by si o pletivo asi neudělal,ne?NO,hlavně že je celý
![]() |
| Mecháček | 13080 |
|
13.3.2008 12:34:15
Jehlo, to jste dopadli ještě móóóc dobře, ony hodiny TV mohou mít průběh i dost odstrašující. Náš nejmladší, společně se "zdravým jádrem" kolektivu, takto jednou, někdy zkraje 9. tř., o polední pauze "lehce" oslavili čísi narozeniny, takže na následující hodinu TV se dostavila celá skupinka řádně unavená životem, po hřišti se motali jak janci a soutěžili tak akorát v tom, kdo stihne včas doběhnout alespoň k zábradlí...
. Úžasný zážitek. Učitel TV nelenil, tu opilou chásku nahnal do školy, kde je uzamkli ve třídě a jali se s ředitelkou obvolávat rodičovstvo, aby si ty dárečky laskavě přišlo vyzvednout. V mezičase dojela pí řed. aktivně na místní odd. PČR, kde nafasovala trubičky a každému dala před rodičema demonstrativně dýchnout... !!! U nás to odnesla žena, která byla škole toho času nejblíže a v podstatě tak tomu holomkovi zachránila život, takhle vyvádět na začátku šk. roku, kdy jde notabene o celou další budoucnost, mi přišlo jako dost pošetilé. Hrozila důtka a dokonce 3 z chování, což by byl konec všem plánům, pak se to ale podařilo se školou nějak domluvit, že ty školní tresty byly mírnější a bez fatálních následků. Domácí následky ovšem byly o to větší, to si asi dovedeš představit... .Takže boule na hlavě je naprostá pohoda ![]() ![]() !!!M. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
13.3.2008 10:52:04
Jehlo - a plot to vydržel?
To je teda nápad, chodit dírou v plotě. To vymyslel vyučující jako součást TV? Hlavně že to skončilo relativně dobře a nikdo si nevypíchl oko ![]() |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
12.3.2008 21:59:12
Ahoj,tak Jirka včera zkoušel jestli mají u školy dost pevný plot
, šli s TV na hřiště a všichni prošli dírou v plotě,jen náš Jiřík si musel rozrazit čelo. Naštěstí se to obešlo bez šití,dali mu na to tekutý obvaz a taky dělali rentgen. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
5.3.2008 10:38:07
Brrrrrrrr, u nás sněžilo- já už chci jaro a ne tyhle nekonečné změny - minulou neděli jsem byla venku jen v tričku a dneska zas nabalená jak cibule a od zítra má být zase +10 st
Pak se mám divit, že mě už týden bolí skoro v kuse hlava, už bych ji nejradši prodala, kdyby ji někdo chtěl...![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
4.3.2008 17:53:32
my přečkali v ětrnou spoušŤ na "procházce" na oběd do hospody...takže jsme obědvali totálně promáčení a se zlámanýma deštníkama..ale u nás to asi nebylo tak hrozné jak jinde
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
4.3.2008 8:28:42
Tak já se moc omlouvám za výkresy, že nejsou, ale moji chlapi nejsou schopni se dokopat k tomu, aby mě to sem naučili nastrkat.
Pořád je zajímá něco jiného. Větrnou spoušť jsem přežila pod peřinou, tam bylo fajn, jen horší, že se na chvíli zastavil chod domácnosti. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
4.3.2008 7:24:07
Čas kolem mě nějak letí - v práci blázinec, doma hromady neudělané práce - před chvílí byly jarní prázdniny a mě to připadá, že je to 100 let - sněhu jsme si sice neužili, ale "plicní sanatorium" mě teda stačilo-já už ani o zimu teď nestojím - a to má zítra sněžit...
![]() Jak jste přežili větrnou smršť? My naštěstí bez úhony, jen všude kolem popadané plechové ploty-ale okna praskala ve švech ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.3.2008 23:12:03
a vůbec-Evelyn už s náma nekamarádí?
![]() Evelyn-jsem si na tě vzpomněla,páč jsem si něco vyhledávala o Obsedantně-kompulzivní poruše-a vyjelas mi tam ty..tak jestli chceš,já ti k tomu můžu hodně říct /jen SPI!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.