Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
30.1.2008 8:48:52
JO a zítra je vysvědčení-jsem uplně zapomněla...a v pátek prázdniny
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
30.1.2008 8:48:32
Blanko-tak to je síla...to já naštěstí nikoho takovýho neznám..TEda jo,ale né osobně-akorát co jsme pronajímali jedné rodině byt,tak pan manžel té paní se oběsil.něco přes třicet,dvouletý dítě...což teda taky nechápu,už ani nevím proč...No,on je to prostě zkrat.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
30.1.2008 7:28:08
To pak fakt všechny "obyčejné" problémy se stávají malichernými...Zaplaťpánbůh, že máme jen tyhle malicherné starosti...
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
30.1.2008 7:25:37
Je to vždycky děs, když si někdo takhle sáhne na život - možná myslel, že tím dá rodiče zase dohromady :-/
Moje spolužačka z gymplu takhle ve 20 řešila to, že neudělala 1 zkoušku na medicíně - ambiciózní rodina - rodiče i bratr lékaři - rodiče byli služebně v cizině, nemohla jet s nimi-nemohla na tak dlouho přerušit školu - pustila si plyn a pro jistotu podřezala žíly Nikdo ji včak nenašel :-( Taky asi neviděli problém, že tak moc chtěla jet s nimi... |
| lipoo | 47870 |
|
|
29.1.2008 21:25:27
Mecháčku..opět boduješ
...No-jeho rodiče se PRÝ rozváděli,a že měl nějaké potíže-jestli psychické?Nevím...to jen vím z doslechu-ale jak se říká-na každém šprochu pravdy trochu..jen doufám,že ho neznám osobně....To uvidím až na parte. |
| Mecháček | 13080 |
|
29.1.2008 18:52:53
Ahoj holky, právě jsem to také četl, je to hrůza. Nedokáži si představit, co přiměje mladého člověka, plného síly, zdravého, bez problémů ve škole, k takovému činu. Kdoví, co se těm rádoby dospělým někdy honí hlavou, u něho to už asi nikdo nezjistí. Občas si člověk říká, co jim to zase přelítlo přes nos a že jsou zralí na pár přes pusu (znáte, že
?), beztak jsou to samé blbiny, ale on to asi opravdu pro ně v tu chvíli může být nepřekonatelný problém. Až tak nepřekonatelný, že si sáhnou na život. Mě se v 16ti letech oběsil doma kamarád, říkali, že prý chtěl rodiče jen "postrašit" a nějak se mu to vymklo... Nikdy na to nezapomenu, hlava to jednomu nebere ani tehdy, ani dnes. Tal ať máte s těmi drobečky jen samé radosti, a když už starosti, tak alespoň ne moc velké. Budiž to připomínkou, třeba až přinesou ve čtvrtek tu svou pololetní "nadílku" !!!M. |
| lipoo | 47870 |
|
|
29.1.2008 18:25:04
Téda,Blani-nezávidím...NO,oni už odpadávali ve škole..jeden kluk co měl jet už onemocněl,než jeli-od dalšího došla na sraz u školy jeho mamka s tím,žeonemocněl-takže se už asi nakazili i ve škole..
a dneska se u nás stalo toto,už to bylo i v TV http://www.novinky.cz/clanek/131910-student-neprezil-skok-z-okna-gymnazia.html |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
29.1.2008 13:18:28
No, mě to bylo hned divné, že by se Tom měl starat o marody, když tam měli doktora, ale říkala jsem si právě, že doktor asi hlídkoval na sjezdovce, jestli někdo neláme nohy a o "obyčejné" marody se starali kamarádi
-no, tak teda ne Stejně to je síla, že takhle omarodili - to si to někdo musel vézt už z domova a tam to rozprostřel mezi ostatní . Ale zdravé jádro vydrželo...Nás to takhle jednou chytlo taky na horách - bylo nás tam pohromadě asi 10 rodin s dětmi-nakonec lehli postupně všichni-někdo jen s horečkou, jiným se přidalo i dost masivní zvracení . Nakonec jsme zjistili, že to muselo být v postelích, protože malinké dětičky, co měly svoji postýlku z domova, jediné zůstaly zdravé. Byl to "fajn" týden, byli jsme rádi, že jedeme domů-pro jednu maminku se 3 dětmi musel přijet manžel, protože měla 40 horečku a nebyla schopná ani vstát, natož rídit 150 km auto ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
29.1.2008 13:09:51
Blani-počkej..tos mi nerozumněla
...o tom,že mohl na sjezodvku až ve středu-to jsem psala,jako o doktorovi ...že doktor se dostal na sjezdovku až ve středu,páč tam nemohl nechat nemocný děcka..a když si pro ně večer rodiče přijeli,tak už tam měl dalších pět nasáčkovaných...No a já myslela,jak mají zajištěnou okamžitou první pomoc-že je s něma doktor na sjezdovce-a on byl na "hotelu"![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
29.1.2008 12:19:33
Lidko, tak máš být na koho pyšná, když máš takového zdatného syna - chřipkovou epidemii přestál, o kamarády se postaral a ještě má vědomosti, které nevědí ani dospělí
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.