Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
29.1.2008 11:04:37
blani-tož Tom je zatím zdravý...a další tři kluci,co vydrželi na lyžáku,tak včera do školy nedošli..takže další odpadlíci...Včera jsme byli u Dr.tak mi říkal,že TOm byl jeden z mála,co vydrželi...a že se dostal na sjezdovku až ve středu-jinač se musel starat o marody:-(...a že Tom je hrozně chytrý,a že netušil,že se zajímá o astrofyziku..že tam měli nějaký kvíz či co...a něco o černých dírách,a kluci na TOma ať to jde říct,TOm se samo prý styděl -prý on je takový spíš introvert,že? /no,to už je sociální fobie/,a že teda až i učitelky,ať to jde říct všem,že ony to taky neví,tak teda šel-a doktor že hleděl,co o tom ví
) |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
28.1.2008 15:01:11
Lidko, tak ať nelehnete všichni :-(,třeba to přece jen přivezl Tom z hor, když tam tolik dětí onemocnělo - taky to blbé počasí moc radosti nepřidá
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.1.2008 11:52:34
NO,Tom dojel a danek lehl...asi chřipka.Ale radši s ním jdu odpoledne k Dr.
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
28.1.2008 11:04:22
Jé, Blani, tak to je jako u nás. Když jeli děti na tábor, dovezly taky jen špinavé spodní prádlo, jinak tam trika nosily sand pořád jen jedno
![]() .Jo a Jiřík chce přeci jen na tu umprům. do Opavy, tak snad mu to vyjde. V pátek se tam byl podívat a moc se mu tam líbilo. Kdyby ho vzali, tak už to bude vědět v lednu a nemusí dělat přijímačky. Jen v tom lednu talentovky. Tak uvidíme. Lidko, fajn,že se vrátil Tom celý, to jsem včera nestihla napsat, vyhazovali mě od počítače. |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.1.2008 10:39:23
Blani-tak to je dobrej...TOm vybalil slipy hezky složené,jak jsem mu je dala...:-(( Ponožky taktéž...a ty co měl na sobě,mi připadaly,jak kdyby už chtěly stát
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
28.1.2008 9:56:41
Lidko a to nepřevlíkání znám taky - Štěpán by nejradši byl celý den v jednom oblečení - je jedno, jestli by šel ven v pyžamu nebo do postele v džínách :-(
Z tábora vždycky vozí ve špinavém prádle jen slipy a ponožky a tričko, ve kterém odjížděl, má na sobě celou dobu (aby mi prý ušetřil práci ) |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
28.1.2008 9:25:27
Jehlo, tak to je fajn, takové velké auto
,tak si užívejte ![]() Lidko, hlavně že se Tom vrátil celý a hlady neumřel... My teď máme nějaké "hádací" období-pořád se se mnou Š. o něco handrkuje-radši 2 hodiny kecat,než 5 minut něco dělat.Bohužel jak nemá sourozence, s někým se asi hádat musí a manžel ten je spíš parťák, toho si rozhádat nechce . Je to už ale někdy o nervy, vydržet víkend a těšívám se na pondělí, že si odpočinu v práci. |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
27.1.2008 18:04:35
Jejky, děvčata, to jsem tu teda pěkně dlouho nebyla, hezky jste se rozpovídaly
![]() .My máme od pátku nové autoooooo, jupí. Musím se pochlubit. No, nové, ojeté,ale je naše a hlavně velké. Máme Fiat Ulysse, 7 míst, jezdí super. Tak jdu vás dočíst. |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.1.2008 21:47:54
Jo-dneska dojel..Odjížděli dva autobusy,a přijel jen jeden
...druhý nebyl potřeba,děcka už odjeli z lyžáku nemocní..pár holek vysotupilo se sádrou na zápěstí-asi snowbordistky začátečnice![]() Jinak Tom dojel celý...akorát zážitky asi nic moc...Za prvé prý jídlo hnusný,studený,nedovařený....museli se dojídat čokoládou-takže neschudl ...jo-pyžamo netknuté-hezky složené,jak jsem mu ho tam dala..Tak prej spal v šusťákách-prý tam byla zima..ale myslím si,že se mu prostě nechtělo převlíkat,tak šel spát v tom,v čem byl...klasika-jako když spí u babičky ...a pak byl taky naštvaný,že nebyl v prvním družstvu,ale v druhým..páč má nové lyže-už dospěláckké-a byl je zkusit jen jednou...když jel poprvní,tak hrůza-hodinu jel z kopce-pak jak se rozjezdil tak dobrý..takže teď vyjeli na kopec a zrovna je rozřazovali do družstev,takže on nemohl pomalu ani zatočit,tak šel do druhýho...tudíž když jsem se ho zeptala,co se naučil z lyžování-řekl,že nic.že se učili plužit!!!!Tak já ho to pět let odnaučuju,a ona je učí plužit..ve druhým družstvu-nechápu,když tam bylo ještě i třetí družstvo-kde by se to plužení měli učit....no nic.Ale jinak dobrý,dojel celej a to je hlavní. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
26.1.2008 19:31:10
Mecháčku
![]() ![]() .Lidko, to je dobrý . Aspoň jsi viděla lyžaře a hory, i když Tvůj lyžař byl úplně jinde .A co, jak se měli, už je doma? E. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.