Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
24.1.2008 21:55:49
No jo, on nechápe, že Evinka nám taky chce něco říct, a že je mladší, tak má větší "nárok" na to jít k nám do postele, být se mnou chvíli sama.... on měl tohle automaticky do sedmi let, byl sám, opečovávanej, ona ne, její starůstky odmávne rukou a začne ječet ty svoje kraviny
![]() ![]() , pak se rozbrečí, proč VONA si může večer ke mě lehnout . Oba nemůžou, to by se zabili. Jinak když jsou sami doma, tak je Péťa vzornej vychovatel, i léky už jí dával, dohlídne na všechno, ale jak přijdu, chová se jak malej. Chce, abychom se k němu chovali jako k sedmiletý holčičce, přitom už je to skoro chlap .E. |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.1.2008 21:34:52
Evelyn
)dobrý....ale jak píše Mecháček,já jsem třeba ráda..i když občas-aspoň přes den by někam "vypadnout" mohl..aspoň na čerstvý vzduch...Docela mě šoklo,když mi říkal Tom jejich heslo na spolužáky-měli tam dotaz -něco v tom smyslu "do jaké hospody chodíme"...tak docela síla,aby třináctiletí chodili do hospody-nebo čtrnáctiletí..A už se mi to krátí-ještě zítra a v sobotu ho máme doma...Je tu takový klid )teda on je klid i tak,ale nemusím se pořád rozčilovat,i když už je mi občas smutno,ale zas vím,že je na čerstvým vzduchu,má pohyb-lyžuje,užívají sněhu a mají učitelský a doktorský dozor..super,mohli tam jet na 14dní![]() |
|
|
24.1.2008 20:59:27
Sebrat mobil
![]() ![]() ![]() |
|
|
24.1.2008 20:59:03
Mecháčku, v červenci mu bude 14 a celou dobu ho mám "za zadkem". Teď tu leží u Ordinace a zpívá si všechny reklamní znělky, fakt to jde na nervy.
Jo já vím, kolegyně už měla syna několikrát přiotráveného alkoholem, to bych taky něchtěla, aby někde coural pořád, ale tohle už moc nezvládám, navíc válcuje sedmiletou sestru, on je hlučnější a tu pozornost si nějak vybojuje, ona je v jeho stínu .E. |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.1.2008 18:44:31
blanko-tak já si semetryky vůbec nevšimla...to neměla být oprava..včil musím letět nahrát danovi večerníček
|
| Mecháček | 13080 |
|
24.1.2008 14:32:32
Evelyn, o jak starém potomku je v tvém případě řeč ? Pokud je mu více jak 12, tak bych si už začínal vážit, že vysedává "jen" doma u TV a nevyvádí někde nějaká alotria. A je v podstatě jedno, u čeho zrovna vysedává, hlavně že sedí doma na zadku a máte o něm přehled, věř mi, že jsou rodiče, kteří by za takový luxus dali cokoliv. Tak se nesnažte to nějak moc lámat přes koleno, abyste pak nelitovali, že jste to přehnali a potomek pořád někde trajdá. Ona je ta hranice velice tenká a dost nezřetelná, doporučuji velkou obezřetnost. My jsme klukům, kromě klasické TV, do pokoje časem pořídili kdeco, jen aby jsme je doma udrželi pokud možno co nejdéle. Dá se říct, že to víceméně zabralo, ačkoliv excesy se nám bohužel nevyhnuly ani tak, ale to pak už souvisí zase s něčím jiným.
Takže buď ráda, že to tak je, handrkování o program v TV patří k rodinnému koloritu a bral bych to jako milé zpestření. Co my bychom za to občas dali, kdyby si s námi večer sedli a třeba se i dohadovali, pořád lepší, než tam zůstat sami a ani nevědět, kde vlastně jsou a kdy, případně zda vůbec, dorazí domů. M. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
24.1.2008 13:54:01
Tak to jsem pěkná ostuda, píše se opravdu SEMETRIKA
Ta naše uč. na to "opruzování" snad měla školy Tehdy byli na ŠvP sice v červnu, ale byla děsná zima, učitelky si přitápěly přímotopem, ale děti mrzly...Její manžel byl taky "prima"-měla ho tam s sebou - honil děti po ránu na rozcvičku-což by nevadilo, ale celý týden lilo jako z konve - no, Štěpán si přivezl angínu jak trám a s ním lehla skoro polovina třídy -s touhle pí uč. byl na ŠvP naposled... |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.1.2008 13:06:43
tak to byla semetrika..Tom právě ve čtvrté měl mobil u sebe normálně..a teĎ tohle.
![]() |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
24.1.2008 10:47:16
Lidko, tak hlavně ať Toma chřipka nesklátí a užije si sníh...Sbírání mobilů známe už z 1.stupně - pí.uč. vybírala mobily, házela je na jednu hromadu do tašky a "půjčovala" jim je jen na chvilku kolem večeře a to ještě museli telefonovat jen na chodbě
Asi aby všechno slyšela a mohla cenzurovat .Ještěže jsme se téhle semetryky už zbavili, to byla hrůůůůůůůůza ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.1.2008 8:09:57
tak tam jsou na lyžáku...
)Vapadá to líp,když je to bílý,jak když to bylo zelený...už jen proto,že nebudou od bahna...a včera se překonal a napsal tři věty...po mých 5ti sms...že jich bylo 60 a je jich 47./to jakože zbytek odjel dom s chřipkou-né,že by se někde dolámali a zůstali v příkopu/,a že má málo času,a že jim večer sbírají mobily-což mě teda dost vadí... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.