Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
25.1.2008 19:48:14
Mecháčku-psychopat?
![]() Evelyn-tak se divím,že jsem ho nenašla..včil mi psala kamoška,že se spletla,že lyžovali u HOralu,né na Razule..Tož já můžu hledat jak chcu.. ![]() |
| Mecháček | 13080 |
|
25.1.2008 19:34:52
Ne, psycholog opravdu nejsem, možná spíš psychopat...
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.1.2008 18:48:10
Evelyn-nenašla
...ale tož snad se mi zítra vrátí...Páč mám jen zrpostředkovaný info od kamošky,co tam má taky syna-ten domů píše...Tom už dva dni nenapsal SMS..prej nemá čas.NO,asi je tady vidět,který kluk je mamánek![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
25.1.2008 17:09:50
Děkuju všem za reakce. Mecháčku, jsi psycholog
? Myslím, že to přesně sedí na Péťu. Jen příkazů a zákazů moc nemá, příkazy vyplývají z "kooperace" celé rodiny při práci v domácnosti, zákazy spíš typu "neskákej nám po hlavě když spíme" , nechoď s mokrou hlavou při -deseti, což mu logicky zdůvodňujeme.Lidko, našla jsi Toma ???E. |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.1.2008 13:31:28
to jo..
tak dneska odpoledne bude TOm k vidĚNÍ na www.razula.cz -kamera ) Chodí tam lyžovat a odpoledne mají mít závody..tak budu čučet,jestli tam nějaká minipostavička nebude trošku podobná TOmovi ) |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
25.1.2008 10:01:19
Pořád říkám, že některé diskuze tady na Rodině vydají za 10 psychologů
, teda aspoň pro mě ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.1.2008 8:57:07
má tam být ve škole...ale i ve školce
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.1.2008 8:56:32
Mecháčku-nejsi ty psycholog?
...ty to tak hezky píšeš![]() Evelyn-tak to máš dobrý,když chce ještě za tebou do postele...To Tom už né ..jo,kde jsou ty časy,kdy jsme večer zalezli k němu do postele a on mi vykládal,co všechno se ve školce stalo,co kdo komu řekl nebo neřekl..věděla jsem všechno!...a teĎ řekne v Berouně Beroun![]() já ho za zadkem nemám,páč tam mám Danka-a on je rád /jako Tom/,když má od něho chvilku klid ...NO-zítra nám to zas začne...Dan napřed,že mu bude po Tomovi smutno,a teĎ už stone,že TOm už přijede,že nebude mít klid...![]() |
| Mecháček | 13080 |
|
25.1.2008 8:45:33
Evelyn, myslím že tvůj syn tak trochu hledá svou novou "dospělou" identitu a potřeboval by se asi ujistit, že i když už bude "velký", tak o tu vaši rodičovskou lásku nepřijde, jen se bude už projevovat jinak. Nejspíš není ještě úplně soc. vyzrálý, to ale přijde během relativně krátké chvilky (odhaduji pár měsíců...). Užívej si to, že ho ještě máš za zadkem, už se ti to pak nikdy nevrátí a bude ti to chybět, jako ostatně každé mámě. Možná, pokud mu chceš nějak pomoci se s tím lépe srovnat, začni s ním jednat více jako s dospělým, uber příkazů a zákazů, dávej spíš návrhy, možnosti a nech ho spolurozhodovat, pokud to lze, ukaž mu, že být velký má své kouzlo a že si maminčinu přízeň může užít i jinak, než např. v tvé posteli. Tím zároveň odpadne ta sourozenecká rivalita a bude na sestru a její dětské potřeby nahlížet přeci jen s větším pochopením a nadhledem.
ahoj M. |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
25.1.2008 7:12:21
Evelyn, jsou to takoví velcí-malí
. Štěpán se taky v mojí přítomnosti chová, jako by mu byly tak 3-4 roky - říkám, že mám strach, že se začne počůrávat, aby upozornil, jak je "malinký" a potřebuje péči :-(. Když je sám, nebo ve společnosti kamarádů, zařídí si všechno (teda skoro)...Pere se to v nich - chvíli malí, chvíli dospělí - ale kdo to má s nimi někdy vydržet-no, to nejlepší nás asi teprve čeká .Nezbývá asi než vydržet a doufat v lepší zítřky ![]() Já si pamatuju, jak mi v tomhle věku taky rodiče děsně lezli na nervy svými "zastaralými" názory ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.