Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
16.1.2008 7:09:24
Já bych chtěla taky umět kreslit
)) Moje babička moc krásně malovala, bohužel my to nezdědili nikdo :-(.Jehlo, vždyť by Jirka mohl zkusit obě školy-na UMPRUM se dělají talentovky, ne? A to je už někdy v lednu,že? Tak kdyby ho náhodou nevzali, tak má stejně možnost se přihlásit jinam-navíc příští rok už má být zase možnost přihlásit se i normálně na víc škol...Ufff, jsem ráda, že nás se to tolik ještě netýká, ale utíká to... Lidko, nic si z toho nedělej, u nás se taky nikdo neučí a trauma z toho mám jen já ![]() Hlavně ať je malý brzo fit a nemoce ode všech pryč...už snad aby bylo jaro, tu tmu od rána do rána taky nemusím ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
15.1.2008 23:36:24
Ahoj v nové úpravě
, koukám, že se řeší obrna, nás nikdo nepozval, tak asi zavolám, tenkrát jsem jen díky Vám neprošvihla TBC. Ztratila se pozvánka. Tak díky .E. |
| lipoo | 47870 |
|
|
15.1.2008 16:41:06
Jé-taky bych chtěla mít dítě co umí kreslit:-( U nás se samozřejmě nikdo nic neučí....za chvilku vysvědčení..pohoda!!!Nějak už to přestávám řešit..půjde aspoň na elektro na COPT,slaboproudá elektronika nebo jak se to jmenuje a nemusí jezdit na informační počítačový systémy na intr...s tím svým výzem ho nikam nevemou.
Blanko-ahoj...tož pokecáme i tady,ne? ![]() |
| jehla +4 | 64905 |
|
|
15.1.2008 8:38:42
tak vás zdravím po 100 letech
![]() Včera jsme měli tř. schůzky a konzultace, tak jsem po škole běhala jako indiánská babička. Jirka se zlepšil, ale ještě musí dotáhnout 3 z D na 2, už se to počítá na přijímačky. Chtěl jít na tu umprůmku, pak zase že ne, tak elekto prům. a včera přišel s tím, že ho p. uč. z výtvarky ze ZUŠ chce dokopat na tu um průmku. Tak jsem zvědavá, jak to u nás dopadne. |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.1.2008 11:22:24
Blanko:-))naštěstí nebo bohužel..taky teď s TOmem ty návštěvy orl miluju:-))Není nemocnej,takže jdem jen pokecat:-)A taky jen jednou za rok:-(...tak teĎ mi to zpestřil Danek,že jsme šli i mimo "sezonu".
Tak gynekologa říkáš??Já chci taky!!!!! |
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
8.1.2008 7:19:14
Tak to my máme samé doktorky, kromě ORL a tam už chodíme jen 1x/rok (naštěstí nebo bohužel, jak se to vezme ) :-)))) Jen ještě já mám skvělého gynekologa :-))), to je poklad mezi doktory...
|
| lipoo | 47870 |
|
|
7.1.2008 8:41:41
Nám taky říkala sestra,že dá vědět..tak jak jsme tam došli,tak řekla,že už mají tu vakcínu:-)Já myslím,že to nespěchá...U nás by Tom sám nešel nikam-teda k jakýmukoli doktorovi.Ale já chodím ráda s ním..máme všude samé chlapy:-))
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
7.1.2008 7:30:03
Nám sestřička slíbila, že se ozvou, tak nevím...Stejně půjde Š. brzy znovu na ten protidrogový výzkum, tak třeba to sfouknou najednou...
Jehlo, máš velkého chlapáka :-))), uvidíme, jak to bude u nás...Na rovnátka s ním musí chodit někdo dospělý a hlavně se tam každou chvíli něco platí. |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.1.2008 20:40:40
Jehlo-tak to buď ráda:-))Ale já si zas můžu říkat,že i kdyt ten mladší řve,tak aspň nebojuje a drží:-)
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
5.1.2008 0:10:50
Ahoj děvčata,naš mladý byl včera na obrně a opět sám :-DDD, samostatný chlapec :-DDD.
Říkal mi pak doma : mami ,nechápu,proč děti u toho tak křičí,když to nic není. Ale on nebrečel nikdy a teď už je to velký chlap:-)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.