Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jehla +4 | 64905 |
|
|
5.1.2008 0:00:37
A ještě něco: radši si tam zavolej,protože nám volala sestřička před vánoci,že jsme nedorazili na očkování,že posílali pozvánku.Ale k nám pozvánka nedorazila prý jsme byli už několikátí, komu to nepřišlo.
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
4.1.2008 23:58:56
Ahoj děvčata,naš mladý byl včera na obrně a opět sám :-DDD, samostatný chlapec :-DDD.
Říkal mi pak doma : mami ,nechápu,proč děti u toho tak křičí,když to nic není. Ale on nebrečel nikdy a teď už je to velký chlap:-)) |
| lipoo | 47870 |
|
|
4.1.2008 18:52:32
jo,jo..už ho mají...i spolužačka říkala,že už byli snad před vánocema ještě...nám říkala sestra teď,že máme někdy dojít...takže určo ho máte taky...si tam zkus zavolat.Samotní se asi neozvou...
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
4.1.2008 14:11:45
Lidko, spíš to byla hnusná viróza :-(((, hlavně že je to pryč...
Tom jde už na očkování proti obrně? My pořád nic... |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.1.2008 13:38:30
Blani-že by chřipka??Nestraš!!!TOm jede na lyžák až dvacátýho...naštěstí s něma jede i nás dětskej doktor-což je super..Loni s nima měla jet jen nějaká zdravotní sestra,a letos doktor-a ještě k tomu náš-))Jsem to zjistila náhodou v ordinaci,když jsem říkala,že Tom dorazí na očkování až po lyžáku:-))Tak budu aspoň klidnější.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
3.1.2008 10:14:57
Ahoj všichni, taky přeju pohodový celý nový rok - hlavně aby byli všichni zdraví...
My jsme si "užili" konec roku s virózou :-(((, 27.12. Š. vesele bruslil na rybníku u kamarádky a já taky asi po 100 letech (zjistila jsem, že se to nezapomíná :-)), do noci jsme hráli všichni i s dětmi Activity (mělo veeeeeelký úspěch), v noci Štěpán skoro nespal, ještě jsem mu nadávala, že šel tak pozdě (fakt po půlnoci) a ráno měl teplotu (asi) a bolela ho hlava, tak jsme po obědě jeli domů a doma další 2 dny měl skoro 40 :-(( jinak nic, jen bolavá hlava a krk na střídačku...To u něj neznám, takovou teplotu měl snad naposledy v 1,5 roce :-(( No, ven jsme se dostali až na Nový rok, tak snad jsme si to špatné odbyli ještě v tom starém, příští pondělí má Š. jet na hory, tak snad to vyjde.... |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.1.2008 18:11:11
jehlo super:-)))..my dneska vyzkoušeli placené zdravotnictví..taky zážitek..s automatem!:-((AŤ žije nový rok!!!
|
| jehla +4 | 64905 |
|
|
2.1.2008 16:47:55
Mecháčku, děkuji.
Opravdu máme o zábavu na dlouho postaráno :-DDD Jehla jsem proto, že všechny mé vymyšlené předzdívky už někdo měl, bylo jich asi 20, než jsem se trefila do jehly, to už mě nic nenapadalo, tak jsem si vzpomněla na svou práci :-))), jsem krejčová. |
| Mecháček | 13080 |
|
2.1.2008 14:40:02
Ahoj Jehlo, máš krásnou rodinu, určitě máte doma náramně veselo a ještě další "veselé" chvilky vás dozajista čekají, jak tak koukám na ten "rozestup", máte tak na 20 let o zábavu postaráno (...).
Docela by mě zajímalo, proč jsi Jehla, má to nějaké opodstatnění ? Jinak vám všem samozřejmě také přeji do nového roku vše nej, hodně zdraví, štěstí a pohody, pevné nervy a samé hodné děti !!! M. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.