| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 388  [Dalších 198 >>]
Bebi+2 39827
18.6.2007 19:38:17
Ahoj!
Chystám se koupit Adamovi brankářské rukavice. Celé prázdniny je na hřišti.
Asi jsem Ti moc neporadila, co?
:-))))))))))))))
Anička+K+K 57229
18.6.2007 18:40:48
Ahoj holky, mám k vám dotaz, budete dětem kupovat něco za vysvědčení? U nás to vypadá zase na samý jedničky a když jsem se Klárky zeptala co by si přála tak mi řekla že nic, tak nevím co bych jí tak mohla koupit a jestli vůbec něco.
Jak to řešíte vy doma? díky za rady
Verera 18163
12.6.2007 9:35:11
u nás to vypadá možná na dvojku z češtiny, uvidíme. Chlapeček s překvapením zjistil, že, pokud chce hezkou známku, musí si to po sobě aspoň přečíst, no . ale začal s tím trochu pozdě, od pololetí nasbíral spoustu horších známek. Teď se opravdu snaží, sepsal si i něco na způsob čtenářského deníku, tak uvidíme. U něj je to vyloženě nepozornost, ne , že by něco neuměl, ale ve výsledku je to stejné.

Přes víkend jsme byli na vandru v Drábských světničkách, spali jsme pod širákem (pod převisem). Dětičky si nesly baťohy, které byly pomalu větší než oni a byly z toho nadšené. Našli jsme spousty borůvek a lesních jahod, za 2 dny ušli kolem 20km, ale naštěstí je to tam pořád lesem a mezi skalami, jinak by se to vedro težko snášelo.
Analeh a zlobidla D+L 18104
11.6.2007 15:45:40
hledej živého plyšáka

tak našeho Bróču včera večír děcka zastlaly a on vůbec neprotestoval:))

Anička+K+K 57229
11.6.2007 11:43:09
Ahojky,
tak u nás už třídní schůzky nebudou, takže vysvědčení je pro mě vždycky tak trochu překvapení... příští týden jedou na školu v přírodě a pak už zbývá jen týden do konce šk. roku tak už se toho asi moc změnit nedá. Tedy asi budou mít tenhle táden dost honičku s písemkama a v tomhle vedru jim to moc nezávidím, ale jestli bude mít i teď ve třetí samý jedničky, tak už bude o dost lepší než jsem byla já....
Teď měla o víkendu soustředění od juda a tak je vysportovaná na dost dlouho dopředu. ještě že už budou ty prázdniny...
Mějte se a zase se ozvěte
Analeh a zlobidla D+L 18104
11.6.2007 11:23:45
Ahoj holky,
já také měla o víkendu děti u našich byla tu výstava psů pořádali to myslivci a měli tam za úkol občerstvení tak jsem byla prodávat.Bylo děsně horko ještě že jsme byli v chládku.

Luky je trochu nachlazený do školky nešel a denda je ve škole za chvilku jdu za paní uč nesu žádost o uvolnění z vyuky v září Denča pojede s babi a tetou k moři.

Jinak furt nějaká práce venku na zahradě doma.....jo poznámka se nám zatím vyhnula:)) ale minulý týden bylo docela předvojkováno tož nevím nevím zda si Denys nepokazí ty samé:(

mějte se:)
Bebi+2 39827
10.6.2007 23:31:31
Ahoj!

Poznámky nosí Adam taky. Většinou je drzý u oběda, když učitelky chcou, aby dojídal.

Třídní schůzky jsme taky měli, bude mít zase samý jedničky.

Jinak my makáme na baráku a děti hodně rozdávám babičkám:-))))Moje máti je taková akční a hodně s dětma chodí třeba plavat nebo do cirkusu a tak. Třeba včera vzala Adama na výstaviště, je tam autosalon...tak byl nadšenej...no a já samozřejmě taky, protože je s ním víc práce a starostí, než s tím mladším!!!
Gabre 60325
9.6.2007 10:08:46
Taky zdravím po delší době.
Tak to ni těch poznámek máme celkem dost.Když jsem se ptala ve škole jestli je to tak hrozné jak tam píše říkala že je to jen prevence ,aby byli děti hodné.Jinak je prý hodná ve škole měli jsme třídní schuzky. Tak si užívejte sluníčka a přeji pěkný den Gabka
Verera 18163
7.6.2007 15:14:03
U nás učitelka moc poznámek nedává, když už jí dojde trpělivost, tak dětičky píšou věty. Ráďa měl napsat 10 vět na to, co nemá dělat, fantazii má opravdu bujnou, nebo aspoň doufám, že to byla fantazie, protože tam měl věci typu Nemám skákat po lavici jako opice, apod.

Jinak se fakt až tak moc neděje. V sobotu jsme byli na dětském dnu ve vesnici kousek od nás, hlavní atrakce tam je, že po všech těch soutěžích a vyhlášení organizátor vyhodí do vzduchu bednu sladkostí, děti se na to vrhnou a kdo co urve to má. Takže dětičky měly kapsy nacpané bonbóny a kalhoty od bahna a trávy, jak brzdily u bonbónů.

Chlapeček se včera rozhodl, že napíše knihu! Hodlá se do toho pustit dneska na počítači, tak uvidíme , co z toho vzejde :))
Anička+K+K 57229
7.6.2007 12:31:09
Ahoj holky, kde jste všechny? copak u vás se nic neděje?

to my máme doma vzrůšo skoro pořád. Včera přinesla Klárka domů svojí první poznámku a rozbrečela se mi kvuli tomu. Prý trhá na dívčím záchodě toaletní papír a hází ho do umyvadla no a ona se mi rozbrečela, že to ona nedělala ale holky že to na ní svedly, spíš koukala na ně co dělaj a smála se tomu, tak jsem učitelovi odpověděla, že dcera byla poučena o slušném chování a vážení si společných věcí...
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 388  [Dalších 198 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.