| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 388  [Dalších 338 >>]
Anička+K+K 57229
31.7.2007 20:54:09
Holky prosím co kupujete dětem k narozeninám? Klárka mi samozřejmě jako obvykle neřekla co by si přála a já nějak nemám inspiraci. Chtěla jsem jí koupit nějakej obyčejnej foťák, ale nevím jestli by jí to zas až tak potěšilo, protože když někam pojede tak to pro ní bude spíš zase další věc na kterou bude muset dávat pozor, než aby si toho užila.
Helčo co dáte Dendě? a ostatní holky poraďte taky. Díky
Analeh a zlobidla D+L 18104
30.7.2007 19:16:44

tady pár fotek z oslavy odpo jsme psala mega přízpěvek a on se ztratil :( ted musím letět muž si mě žádá:))) napíšu večer znova zdravím všechny:)
Verera 18163
30.7.2007 16:55:35
Do našeho panelákového bytu se stejně moc dětí nevejde, Ráďa má kamaráda, který má 4 sourozence, takže to je hned 5 dětí, plus ještě dva další a úplně by to stačilo. Obvoláváme všechny telefonem a potvrzujeme si účast s rodiči, takže si myslím, že by přišli, jen kdyby nebyly ty prázdniny. Evička už měla doma oslavu dvakrát, takže asi ta Ráďova v září bude, fakt je mu to dost líto. Svátek má v červenci, takže si oslav s kamarády neužije, kromě toho, že mu sem tam někdo popřeje omylem v březnu na Radka.

Trochu lituju, že jsem při plánování prázdnin na chvilku naše dětičky neoddělila, protože by si byli vzácnější a prospělo by jim to. Tady vidím, že vaše s nadšením odjíždějí na tábory, Ráďovi jsem to navrhovala, ale ten byl zásadně a jednoznačně proti a to i kdyby tam jel s kamarádem, nechci to lámat přes koleno, protože takový přístup má odjakživa ke všemu trochu neznámému a časem se mu to vždycky rozleželo (tak po pár letech). Evička by zase jela na tábor s nadšením, ale to by tam z ní vyrostli, protože má hlavu v oblacích (nebo spíš myší díře), spřádá různé příběhy a něco jako rychlost při oblékání a udržování aspoň minimálního pořádku ve svých věcech je jí naprosto cizí. Na školce v přírodě jsou na to zařízení, ale tábor vyžaduje aspoň trochu spolupráci a ona prostě když nechce, tak s ní naprosto nic nepohne.
Anička+K+K 57229
30.7.2007 13:56:13
Ahojky,
Věro jednou jsem uspořádala Klárce "zahradní slavnost" na její třetí narozeniny a přišly přesně tři děti... Od tý doby už si Klárka zvykla že větší oslava s kamaradáma se holt nekoná. Minulej rok zvala kamarádky ze školy co nikam neodjely ale žádná nepřišla, tak jim donesla kousek dortu domů, ale ani pak nikdo nedorazil, Klárka z toho byla trochu posmutnělá, tak jsem jí vysvětlila že to asi nebyly ty správný kamarádky.
Já osobně mám narozeniny o vánocích a taky jsem bývala smutná z toho že jsem to nemohla oslavit s kamarádama ve škole, protože byly zimní prázdniny, ale postupem času jsem si zvykla (aspoň jsem nemusela nosit bombony a dorty pro celou třídu... :-))) )

Já spíš mám starost co jí koupit. Teď se tady s manželem hádají o foťák, tak přemýšlím o tom že jí nějakej jednoduchej a za rozumnou cenu pořídím. Ona k tomu všemu má čtyři dny před narozeninama i svátek, tak to mám složitější...
Verera 18163
30.7.2007 12:01:18
Taky přeju dodatečně k svátku.

Přijeli jsme po 3 týdnech dovolené, je to trochu šok zase v práci a doma jsou haldy nevybalených věcí.
Vyčvachtali jsem se v moři, vylezli na sopku, klouzali se na sněhu, viděli sviště na 5 metrů - no , docela jsme si to užili.
Ale už si potřebuju trochu odpočnout od dětiček, protože poslouchat 24 hodin denně jejich věčné hádky kvůli nesmyslům je dost náročné. Jednou jsme je i vysadili,prostě se to už nedalo. :) (Neberte to doslova , taky si dokázaly hrozně hezky hrát. Někdy jsme museli jet docela dlouho autem a chápu, že už se nudili.) A před Eviččinýma myšma nebylo úniku :))

Blíží se období 9. narozenin, jaké plánujete oslavy? Ráďa si pořád stěžuje, že Evička má na narozeniny kamarády a on nikdy nic, ale sežeňte někoho v Praze o prázdninách. Tak mu asi budeme dělat ještě jeden dort na září, aby se necítil odstrčený :))
Anička+K+K 57229
27.7.2007 17:13:56
Ahoj holky, díky všem za přání, oslavili jsme to jak se patří, teprve teď jsem schopná nějaký činnosti. Přijela mi totiž zároveň i kámoška kterou jsem 12 let neviděla, tak se to trochu zvrtlo...
Gabre 60325
27.7.2007 10:39:56
Tak se připojuji k blahopřání ke svátku .
sona+katka05/04+radka08/98 67324
26.7.2007 20:54:30
Připojuji se k srdečnému blahopřání k dnešnímu svátku.
Hlavně hodně štěstí, lásky zdraví a hóóódně úspěchů v osobním i profesním životě
Bebi+2 39827
26.7.2007 19:11:11
Poslední prázdniny myslím jako před nástupem do práce po MD!!!

Já to nemyslela nějak definitivně:-))))))))))))))))))))))))))
Bebi+2 39827
26.7.2007 19:08:15
Ahoj po delší době!

Aničce také přeji vše nejlepší k svátku.

Tak my jsme se vrátili z chalupy kvůli Adamovi. Motala se mu asi tři dny hlava a měl takový divný "skákací" horečky. Měla jsem strach z boreliózy, tak jsme odjéchali do Brna. Klíště neměl. Doktorka se podívala do krku a oznámila streptokokovou angínu. Má ATB na deset dní. Borelióza se vyloučí až po dobrání ATB podle případných protilátek z krve. Vtip je v tom, že okamžitě po návštěvě dr. se mu ulevilo, hlava nebolí, horečky nemá, v krku ho vlastně vůbec nebolelo. Tak nevím...Na jednu stranu jsem ráda...aspoň se to něco přeléčí, ať už to bylo cokoliv. ATB neměl aspoň čtyři roky.

Tak se tady nudíme, zatím nikam nechodíme, ale dám tomu ještě den dva a aspoň na krátké výlety po okolí bych si už troufla.

A na chalupě je tolik práce:-((((

Co vy, děvčata? Jak s těma prázdninama bojujete? Lukáš je docela hodný, pěkně si pohraje kdekoliv a s kýmkoliv.

Přihlásili jsme Adama do FC Díra, kde máme chalupu a to by jste nevěřili...máme doma malýho Backhama (nebo jak se to píše). Na hřišti se umí docela pohybovat, hned v prvním zápase ho trenér nasadil, hle a náš chlapec přihrál na gól!!!! A to tam hrají kluci do 15 let!

Jsem se prostě musela pochlubit:-))))))))))))

Před dvouma rokama to vypadalo, že se netrefí do balonu, raketu držel jako prase kost a seskočit snožmo ze zídky myslím neumí do teď. Akorát lyžovat umí dobře.

Tak jsem se pochlubila, postěžovala a zase mizím!!!

Užívejte si prázdnin (pro některé posledních...)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 388  [Dalších 338 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.