| Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
|
|
26.7.2007 11:06:32
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku,hlavně hodně zdraví,štěstí, pohodu doma, hodné děti i manžela a od září vykroč tou zprávnou nohou do pracovního koloběhu
![]() |
| Anička+K+K | 57229 |
|
|
24.7.2007 9:02:20
Ahoj holky,
tak vás po delší době zdravím, ne že bych tu nebyla, ale manžel má dovolenou a já nějak nechci hrotit jeho náladu s tim že sedím u počítače... a hlavně je takový vedro, že se pořád dokola motáme mezi bazénem a barákem a hledáme kde se konečně ochladíme. Práce se mi tu hromadí, nic se mi nechce dělat, no prostě jsem jak vandrák v červenci... Jo jinak Klárka i Kuba jsou už oba v pořádku. Klárka se po těch antibiotikách normálně rozjedla až mi přechází občas zrak co ona dokáže zpucovat. Její teď nejnovější hit je chleba s lučinou a to sní klidně i dva za sebou, no aspoň bude mít z čeho čerpat dál... Holky mějte se hezky, já zatím končím, taky už mám před sebou jen poslední měsíc volna a čim víc se blíží to září tak tim víc z toho mám dost obavy. |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
23.7.2007 22:05:42
Tak naše dítko dorazilo o půl třetí odpoledne a dojela móóc spokojená. Málem jsem ji nepoznala jak byla špinavá. Musela jsem ji okamžitě naložit do vany a teprve po pořádné koupeli to byla zase moje holčička.
Jinak se u nás nic neděje. Dnes jsem musela výjimečně do práce. Byl to docela nezvyk. Nevím jak to v tom září zvládnu. Musím si ten poslední měsíc pořádně užít. Tak ahoj zase někdy. |
|
|
21.7.2007 21:33:32
Ahoj tak jsme byli chvilku komplet:) tatín před chvilků odjel na Buchlov dělat hasičský dozor je tam nějaké vystoupení.
Denda dojela až v 5 hodin můj pro ně jel na nádraží,měla se prý výborně je opálená a plná dojmů,dbala mých příkazů o měnění spodního prádla a že špinavé má dávat do igelitky to bylo v poho jen mě dostalo dovezla zpět v krabičce svačinu co jsem jí toho 13 chystala na cestu no kvetla krásně:))))) no to nic jsou horší věci:))))) Tož dnes je na námku benátská noc to se zase vyspíme:( |
|
|
20.7.2007 10:19:22
Ahoj holky,
Tak máme před sebou zase víkend. Myslíte že to horko konečně skončí? Já už toho mám plné zuby.Zítra možná pojedeme k vodě,tak to bude lepší než v tom paneláku. Raďa se nám vrátí až v neděli odpoledne, tak máme ještě jeden den volna. Včera se nám stala taková kuriózní historka. Jelikož je horko tak Katka běhá doma nahatá (úplně). Včera jsme šli odpoledne k babičce oslavovat svátek. Oblékla jsem si šaty a Katka se taky utíkala obléct. Pak jsme vyrazili. Dojeli jsme k našim a mamka nás čekala venku že si ještě posedíme na pískovišti. A tam si Katuška čupnula a zvedla šaty a ejhle neměla kalhotky. Vtom zmatku jsme na ně jaksi zapomněli. Tak jsme se tomu zasmáli a šli domů. ještě že babička měla doma náhradní. Tak zatím ahoj a přeji hezký víkend |
| Gabre | 60325 |
|
|
19.7.2007 11:18:21
Ahojky holky už jsem dlouho nic nepsala nemám vůbec čas,však to znáte ,ale pravidelně vás dočítám.
Co u nás nového.Ve škole na vízo měla samé. Pak hned v pátek jela na tábor tam byla 14 dní .A od pondělka je u babičky a dědy tam by měla být taky 14 dní a bude už srpen.Jinak vám všechny moc zdravím .Gabka |
|
|
19.7.2007 10:42:25
Ahoj holky:)
tak nám dnes došel pozdrav od naší tábornice:) udělal mi radost a docela i vehnal slzičky do očí,Deniska se snažila napsala to velice hezky,krasopisně jen ten konec trochu pomotala místo vaše Denča napsala veš Denča:)))) no nevadfí:))) jo a vedoucí zřejmě měli fajn nápad koupili jim jen korespondáky a děti na něj malovali a lepili obrázky Denda nám poslala nalepené dva papoušky a zbytek domalovala a moc se jí to povedlo.To se velmi cení ta snaha:) Tak kde jste všechny někde na pláži??:) |
|
|
18.7.2007 11:31:43
Tak to bude opravdu veliká sláva. My jsme něco podobného slavili v květnu.
|
|
|
17.7.2007 20:50:11
můj tatka má 60sátiny 28 července:)
tak to je fajn že jste už ok :) |
|
|
17.7.2007 20:29:36
Tak jsme oficiálně zdraví. Ale máme opatrně s koupání.
Co máte za slávu? Já nejsem v obraze. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.