| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 388  [Dalších 318 >>]
Analeh a zlobidla D+L 18104
17.7.2007 19:50:38
Ahojík

no já su dnes totál uvařená(já vím aj vy) na třičtvrtě 11 jsme s Lukym byli na tom alergu kde jsme tedy byli chvilku před náma nikdo hned nás vzali,panu dr jsme předvedli dýchání Lukyho prohlídl testy mu tentopkrát nedělali dal mu další dýchání to co máme ředepsal aby nám stačilo a další při nemoci a eště jakési pytlíčky co bude Lukeš pít(to chcu vidět) prý vyzkoušíme imunitu aby si vytvořil protilátky.Máme to od srpna ty pytlíčkly a mže to prý i vyvolat nemoc no uvidím co z teho bude jen doufám že ta nemoc nebude na našu dovču to by mě trefilo.....
pak jsme jeli do Kaufu kde bylo děsně lidí a to na co jsem jela samo už neměli tož v pravé poledne jsme si to šinuli autem naštěstí přes křižovatky to šlo žádné dlouhé čekání.Dojeli jsme dom a telefon volali naši at jim dovezu Lukáška na prázky ten samo jásal že chce jeet a hneed no tak jsme vyrazili dala jsem si kafo roznesla krabice pekařkám na tu našu slávu co ,,už,, bude příští sobotu,, a flákám se u pc.Jo si představte budu péct na svatbu která je 11.8. no těsně před dovčů,nevzala bych to ale je to pro mou kámošku tož to nešlo odmítnout:)

Tož tak od nás,čekám až bude chladnějc a jdu zaméct brokovi výběh a dvůr.

mějte se hezky
sona+katka05/04+radka08/98 67324
16.7.2007 19:56:43
Tábornice odjela dobře. Zamávala a pak už se věnovala kamarádkám. Jela s ní jedna spolužačka ze třídy. Vedoucí je stejná jako loni a hned ji poznala a vítala tak to bude určitě dobré.
Sesmolila jsem dopis a musím jí ho hned ráno poslat.
Zítra jdeme také k doktorce, ale mi to máme lepší - od domu asi 5 minut, ani to možná ne. A jedeme jenom na kontrolu tak doufám že už nám dovolí doktorka i normální bazén (uděláme výlet k sestře).
Tak zatím ahoj
16.7.2007 18:19:55
Ahoj ve spolek:)
no my s Lukym spali do půl 9 pak jsme se vydali nakoupit vzali jsme to přes prolézačky a zmrzku potom jsme vařili a po o odpočívali,ve dvě jsme v lezli do bazéna a postupně tam byli do 5.Pak jsme si skokli k babi na vajíčka a ještě jednou na zmrzku,tedka tu baští večeřu a čeká na večerníček.Zítra musím do UH do nemocnice na alergo na kontrolu asi pojedem busem no poteš koště:( uff při představě toho hicu je mi mdlo a je blbé že tam máme být na třičtvrtě 11 takže v poledne budem někde mezi čekárnou a cestou městem
:( snad to přežiju to horko mi dělá strašně zle...tak nám držte pěsti.

Soni to je dobře že je malé líp a co tábornice?naší jsme dnes posílali pohled:)
16.7.2007 12:53:08
Tak vás holčiny zdravím takhle v pondělí.
Konečně jsme tu škaredou angínu překonali. Dnes jsme dokonce vytáhli alespoň na balón malí bazének.
Jak snášíte ty horka? Byly jsme ráno chvilku na hřišti (je obklopené stromy a je tam krásný stín) a vydrželi jsme tam třičtvrtě hodinky. Ale bylo to fajn.
Tak ahoj zase někdy.
13.7.2007 22:26:25
Jediná výhoda je že máme sestru s barákem, zahradou s altánem a velikým bazénem.
Tam chodíme občas trávit horké víkendy. Taky občas jezdíme k moravě. Tam máme chatičku a krásné břízy a je tam dobře. Jenže tento víkend nemůžeme nikam. A proto mě to tak štve.
Tak vám přeju hezký víkend a zdravím
13.7.2007 22:11:43
A víš že se to nemá s prací na čerstvém vzduchu přehánět? :D
13.7.2007 17:30:43
Soni tož to je blbé:( kor v tom paneláku v létě to vás fakt lituju.Jsem ted vylezla z vany byla jsem na zahrádce a je tam děsně dusno jsem skoro dvě hodky makala a su dodělaná jak po 12 v práci.
13.7.2007 15:43:17
To si ani nedovedeš představit jak ti to volno od dětí závidím.
Radka se dnes vrátila od babičky a už dělají s Katkou čurbes. Jde mi z toho docela hlava kolem.
Byli jsme ráno na kontrole a máme angínu tak na čtrnáct dní. Paní doktorka říkala ,že je pěkně dobytá. Takže tropy budeme trávit v paneláku.
13.7.2007 15:15:34
Ahoj všeckým při pátku:)

tak dneska jsem ráno v 7 odevzdala dceru organizátorům letního tábora :) no potvůrka ani velice o pusenu na rozloučenou nestála:)) jak byla natěšená.No mám pocit že jsem jí nabalila snad na měsíc ne na 9 dnů,jsem zvědavá jak to zvládne a počítám že z těch 8 triček zašpiní maximálně dvě tři:))) Jen aby jim vyšlo počasí.Lukášek je od včera u našich ze zoo byl nadšený a dnes mi do telefonu řekl že nemusím jezdit že chce byt u babičky a dědy rok.....No tak jsem mírně uklidila vyžehlila ted jsem si dala kafčo a hoodně mooc se přemlouvám že bych tedy měla trochu jít na našu zahrádku tedy spíš prales.
12.7.2007 22:15:07
Ahoj holčiny.
Tak mi budeme balit až v sobotu, Radka odjíždí v neděli v poledne. Teď je taky u babičky a jsem ráda alespoň nehrozí, že dostane od Katky tu angínu.
Pořád se nám to nechce uzdravit. Nějak ty ATB nezabrali. Má pořád zvýšenou teplotu a nemůže jíst i když by chtěla. Tak nevím zítra jdeme na kontrolu.
Já jsem to zatím naštěstí nedostala, takže stůně opravdu jenom Katka.
A vzhledem k tomu všemu budeme trávit víkend doma. NO UŽ SE NA TO TĚŠÍM!!!
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 388  [Dalších 318 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.