| máša | 3157 |
|
|
1.5.2003 21:51:12
Ahoj, má Lucinka sourozence? nebo už jsi v práci, MD ti jak koukám taky už skončila. Já jsem v současnosti na úřadu práce a dost dobře si neumím představit jak se mi podaří případně skloubit práci + péči o dítě. Když jsme začínali chodit do MŠ, tak chodila jednou měsíčně / týden v kuse/ a pak byla 14 dnů nemocná a týden se připravovala na to aby zase šla na týden do školky....
No hrůza ... i když šlo " jen" o záněty horních cest, chřipky a podobné malé nemoci:-( Přes prázdniny školka zavřená, babičky u nás nefungují moc spolehlivě a nadšeně....... tak vážně nevím jak to půjde dál ale určitě se to nějak vyřeší zvládli to jiní tak to zvládnem taky ;o) Hezký den ( teda teď spíše dobrou noc ) M |
| AlenaD | 9051 |
|
|
30.4.2003 17:29:25
Lucka se narodila 17.4.1999. Ano, i já od té doby věřím na povahy jednotlivých znamení. Máme doma také malého velkého berana, který když nechce, tak ho nic nepřesvědčí.
Chodí také 1x týdně do školičky (kroužek při DDM) a od září se chystáme na dopoledne do školky. Mezi dětmi je ve svém živlu, tak doufám, že se jí tam bude líbit. Alena |
| máša | 3157 |
|
|
29.4.2003 21:15:28
moje holčička se narodila 7,4,1999. Chodí do školičky 1x týdně a miluje kolektiv dětí... jinak je " beran" jako poleno. Vážně jsem nevěřila na povahu jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale Kája je jeko vystřižená z horoskopu výbušná, vznětlivá, temperamentní, kamarádská, citlivá .... horolozec ;-)) a spíše kluk než holka. právě teď zkouší naše meze trpělivosti ( u mne velmi nízké )a vůbec peposlouchá ... teda občas, ale opravdu občas poslechne jinak všechno musím říkat 100x atd.
Jé to jsem se rozepsala, škoda, že internet neexistoval dříve a nemohla sem psát moje máma, to bych si asi početle ( já Káji pro jistotu píšu deník). |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.