| máša | 3157 |
|
|
11.3.2004 20:06:12
Nazdárek,
už jsem začínala mít obavy co se u Vás děje, že se tak dlouho nepodáváš zprávy :-)) Ale pokud byl nemocný jen PC tak je to v pohodě. U nás jsou jarní prázdniny, tak mám Káju doma - školička je zavřená :-( a už se móóóóc těšíme ( obě dvě ) až zase od pondělí začne chodit.... A co si Lucinka přeje k narozeninkám ??? Karplína dostane nové kolo a přeje si plyšovëho psa Charlieho ( máme doma asi málo plyš. psů ). Posledně když nechtěla uklízet si hračky, tak jsem na ni křičela, že ji vyhodím všechny hračky a dám je jiným dětem... Tak mi na to " To ti povídám na Urana ( plyš. pes ) mi ani nešáhneš!!!! A já " Toho dám Žanetce " a tak trucovala v pokoji a pak vyběhla zase v ruce nějakého psa a byla úplně rozvzteklaná a ten pes mě jako kousal - no tak si vybíjela vztek... Pak jsem slyšela jak těm svým psům říká - nikomu vás nedám, nikdy nikdy v životě... No ale nepořádek jsem stejně uklízela já. Někdy mi to připadá jako by měla už pubertu - pomóóóc !!!:-))) Na fotečky určitě kouknu už se moc těším. Mějte se a ať to dopadne dobře s autodráhou. a ať už to připojení neblbne :-)) jo mimuško zatím v pořádku, Kája ještě nic neví až na narozky bude malinké překvápko. A dnes jsem byla na odběry AFP tak mi drž palce ať to dobře dopadne |
| AlenaD | 9051 |
|
|
10.3.2004 21:49:14
Ahoj,
moooc se omlouvám za dlouho odmlku, ale měli jsme problémy s připojením, tak to bylo vždycky jen na chvilku. Ptala jsi se na autodráhu, tak jsme si pohráli a minulý týden jsme jí šli reklamovat, jedno autíčko už přestalo jezdit:-((. Nějak v něm blbě do sebe zapadaly kolečka. Tak jsem zvědavá, jak nám reklamaci vyřídí, ale prý máme počítat spíš s vrácením peněz. Tak asi za ně koupíme Lucce dárek rovnou k narozeninám:-))) I když zatím mně nic nenapadá. Jinak u nás nic moc nového, Lucka teď byla na střídačku po týdnu u babiček, takže jsem měla trošku klídek. Já měla sraz se spolužáky ze základky, po 18 letech, no hrůza:-))) Moc se mi tam nejprv nechtělo, ale nakonec to bylo supr. Zdraví jsme, musím to zaklepat:-))) Péťa v sobotu odjíždí do Jeseníků na lyžák, tak se snad i zdravá vrátí:-)) Co u vás, všechno v pořádku? Doufám, že ano, a že pěkně rostete:-))) A co Kája, je zdravá? Jinak jsem k nám do alba vložila relativně čerstvé fotky, tak se když tak mrkni. Tak se mějte moc prima, teď už bych zas měla být na příjmu snad normálně:-)))) Alena |
| máša | 3157 |
|
|
22.1.2004 19:10:58
ahojky,
tak my hlásíme taky nemoc, zánět středního ucha u Káje nic neobvyklého, jen se ušní doktor divil proč jdu až ve středu když ji to ouško prasklo v neděli. Bála jsem se mu říct že se ze mě pomalu stává slušný diagnostik amatér :-)). No a taky máme školku zakázanou :-(( ach jo myslím že je to víc líto mi než Káji. A co autodráha, ještě baví víc Honzu než Lucinku??? U nás jinak vše relativně v pohodě zítra jdu k doktorce tak uvidím jak to vše probíhá ( našla mi nějakou cystu :-(, ale doufám že zmizí!!!) a tak pořád vymýšlím jména to mě moooooooc baví. Mějte se krásně a už nekuckejte Ahojky Martina |
| AlenaD | 9051 |
|
|
18.1.2004 15:48:30
Ahoj Marti!!
Tak koukám, že jste prožili Silvestra velmi pohodově, což mi taky, i když jsme byli s Honzou ve společnosti, ale bylo to takové pohodové posezení s pár známýma, nic divokého:-)) Mně zrovna nebylo nejlíp, měla jsem nějakou virozu, tak si to umíš představit. Po prázdninách Lucka začla chodit do školky, byla tam celá dva dny:-)) Pak jsem jí zas nechávala doma, protože prokašlala celou noc. Tenhle týden máme rekord, vydržela chodit celý týden:-)) Včera jsme byly v divadle, aby měla také nějaké kulturní zážitky. Stálo to docela zato, pobavily jsme se obě. Co u vás, jak se daří? doufám, že jsi v pohodě a je všechno v pořádku. Alena |
| máša | 3157 |
|
|
3.1.2004 12:21:09
ahoj,
Vám všem taky hodně ZDRAVÍČKA!!!, klidu a pohody. Hodné děti i manžela už máš to Ti přát nemusím :-) tak snad ještě ranec štěstí... Tak my jsme si na Silvestra s Kájou vlezly do vany, Horymír nám instaloval televizi do koupelny a tam jsme hoďku a půl slavily konec roku. Pak nám taťka usnul v křesle a tak jsme oslavovaly spolu :-), ale o půl dvanácté mi usnula i Karolínka ( myslela jsem si že si dělá srandu, protože ona dobrovolně sama spát nechodí ) No a Horyš se před půlnocí probudil takže jsem si tedy nakonec měla s kým přiťuknout :-)) A co u vás byly bujaré oslavy jako zamlada :-)) |
| AlenaD | 9051 |
|
|
1.1.2004 21:30:58
Marti,
tak to moooc gratuluji k dárku pro tatínka. Budu držet všechny palce, ať je vše OK. A jsem moc potěšena, že jsem měla tu čest být jako druhá:-)) Vánoce u nás relativně v pohodě, odpoledne jsme se byli projít na Kampě, aby ten čas holkám uběhnul. Večeře v klídku a pohodě, jen Lucka nejen, že jedla pomalu (což je normální:-)), ale ještě si chtěla přidávat kapříka, což už zas Péťa psychicky nevydržela a rázně jí to zatrhla, že by ten Ježíšek taky vůbec nemusel dorazit:-))) Z dárků radost převeliká, největší úspěch u nás taky barbie, sešly se jí tři, i když jen jedna opravdová, ale naštěstí je jí to jedno:-)) Pak taky tatínkova autodráha měla úspěch, hned jsme jí museli složit a jezdit. Druhý den měla ještě čas se vším si pohrát a navečer jsme jeli k mojí mamince. Tam jsem holky v úterý zanechala a vrátila se juchat do Prahy. Tak jsme si s Honzou užívali bezdětnosti a včera si dokonce i vyrazila na Silvestra do společnosti:-))) Tak zatím se loučím, moc na tebe myslím, dávej na sebe pozor!!! A málem bych zapomněla, hodně štěstí, zdraví a pohodičky do roku 2004, příští Vánoce už ve čtyřech!!! Alena Ještě jeden obrázek z dnešního ohňostroje: ![]() |
| máša | 3157 |
|
|
26.12.2003 8:29:07
Ahojky,
děkuju za krásné vánoční obrázky:-)) A máme po Vánocích, Kája měla samozřejmě největší hromadu dárků a vyhrála to ta Bárbie která se jmenuje Růžanka ( ne Růženka) dostala i chlapa který se jmenuje Alexandr...a taky na předním místě v oblibě je i patrová garáž ( byla prostě levnější než kuchyňka). Štědrý den byl docela prima, Kája nespala v poledne a když jsme se vrátili od babiček a dědečků tak mi v 5 hodin usnula v kuchyni na lavici a vypadalo že prospí celého Ježíška :-)) A jak to bylo u Vás? co jste pěkného dostali :-)) Horymír dostal pod stromeček těhotenký test s dvěma čárkami HURÁ, ale ještě uvidíme co řekne paní doktorka, jesli bude všechno v pořádku - byla tu ta malá chřipečka tak se příliš ještě neraduju až to bude potvrzeno od odborníků. A tak si druhá komu to říkám ( první byl Horymír ) Takže Ježíšek byl príma....Ahoj Martina |
| AlenaD | 9051 |
|
|
22.12.2003 18:36:36
Tak hlásím, už máme i lustr, tak je to letos fakt snad už všechno:-))
S tím založením dárků mám taky problém, jak to porůznu schovávám, tak pak je všechny najít. S tím lyžováním, Lucka už s námi "lyžovala" loni a vlastně maličko i předloni. To jezdila s tátou na vleku a pak s ním sjížděla sjezdovku. Loni jsme jí v půjčovně půjčovali lyže s přezkáčema, tak jezdila z takového mírného kopečka, no i zatočit uměla. Ono Káje to půjde, protože pokud bruslila na těch kolečkáčích, tak je to vlastně skoro to stejné. Teď tady zrovna byla šílená chumelenice, tak holky letěly ven přes ulici na Petřín, aby vyzkoušely koule:-))) Jinak kdybychom se už "neviděly", tak přeji krásné svátky, Káje radost z dárků, tobě a Horymírovi toho mimíska a prostě ať se vám splní vše, co si přejete:-))) ![]() ![]() Mějte se všichni krásně Alena |
| máša | 3157 |
|
|
22.12.2003 17:14:55
Krásné Vánoce,
tak u nás taky finišujeme i když s tím úklidem to není tak žhavé - nejdřív měla Kája chřipajznu a pak já, ale už je to taky lepší :-))) Stromeček budeme strojit zítra, dárečky už mám zabalené . Mám vždycky největší nervy, abych někde něco nezapoměla založené :-)a nebo nepřehodila balíčky nebo jmenovky. S tím lyžováním je to škoda:-(, já nelyžuju, Horymír trochu jo, ale spíš běžky. A Kája by měla po Vánocích dostat lyže - snad budou nějaké slevy. A co Lucinka a lyže, lyžuje s vámi??? Tak už si odpočiň a nehoń se ať tě taky neskolí nějaká viróza a hezky si užijte vánoční svátky a kupu dárků pod stromečkem....a dobře si všechno zapamatuj ať mi to můžeš dopodrobna vypsat jak jste se měli a co jste dostali .....už se móóóc těším na další počteníčko :-)) Ahoj martina |
| AlenaD | 9051 |
|
|
21.12.2003 22:52:10
Ahoooj, ještě žijeme:-)))
Omlouvám se, ale v poslední době jsem nějak nestíhala. ani ne tak kvůli Vánocům, ale spíš holky jsou furt nějaké nemocné a zrovna jsem měla i práci pro Honzu na PC, tak jsem na to neměla přes den klid a doháněla to po nocích, což mi zas schází spaní a to už nějak špatně snáším. To asi ty léta už na mně lezou:-))) Za info o horách díky, nakonec vybral ubytování jiný člen "skupiny", bylo by to na Soláň. Ale my od těch hor upustili, což mně docela mrzí, ale prostě to nejde. Nechceme Péťu brát ze školy před pololetím (mělo to být hned ten první týden v lednu), pak finance a navíc Honza pak na konci ledna jede lyžovat do Alp, tak aby tolik nechyběl v práci. Takže snad někdy jindy, ale díky za tipy, někdy třebas využijem. Vánoce k nám už můžou přijít, letos máme nějaký rekord, v podstatě máme vše hotovo. Jedinou výjimku tvoří nevyčištěný lustr, ale to snad zvládnem taky. Dokonce už dneska Honza zdobil i stromeček, Lucka moc pomáhala:-)) A co vy, jak jste na tom? Minulé úterý měla Lucka ve školce besídku, dokonce měla s jednou básničkou solo:-)) Pak ve středu už odpadla definitivně, zřejmě duševní vypětí:-))) Předtím měla jen rýmu a pokašlávala, ale ve středu jí vylítla teplota až na 39 a zvracela, tak jsme měli docela dramatickou noc, ale nejhorší už snad máme za sebou, teď už jí trápí "jen" ten kašel. Nejhorší je to v noci, to si obě holky notujou v duetu:-)) Co Kája, je v pořádku? Zatím se mějte krásně a užívejte klidně předvánoční čas:-)) Alena |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.