| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
21.12.2007 21:02:40
ahoj Miško a Filípku, jsem ráda, že jste se ozvali, napíšu zítra, dneska už nemohu ťukat do klávesnice. měj se. Alice
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.12.2007 2:58:20
Teď to vidím...nebyla jsme tu 2 měsíce.......zabte mě do hlavy !!!!!
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.12.2007 2:56:44
Ahoj.....krásné časné ráno..... :-))))
Ano, jsem ta ostuda, co je líná napsat pár slov.....kašlu na všechno, na všechny......a děsně mě to mrzí.....ale pracuji na sobě a určitě se polepším..... :-)))))) Ale neslibovala jsem to už někdy ???? Díky moc za vzkazy, fakt je toho teď nějak moc....ale ono je toho moc už delší dobu......musím se s tím naučit žít..... :-))))) Právě jsem sesmolila pár slov pro holky ze Stovek, také tam jsem měla absence, ale rozhodla jsem se zase hubnout, tak tu teď budu snad častěji...pokud nebudu někde v posilivně...HIHIHIHIHI !!!! Pokud se, Alice, nebudeš zlobit, alespoň část si dovolím okopírovat.... :-)))) :-))))) Já dokoukala Želary a jsem plna dojmů z toho tak náááádherného filmu...... Chjo ! Tak nedávná historie a tak zapomenutá.....a o hereckých výkonech ani nemluvím......asi nejhezčí film, co jsme za poslední dobu viděla..........viděla jsem ho už před časem, ale nadšení přetrvává....já ho prostě miluju.... :-))))) Jo, a jinak...když jsme na té hubnoucí diskusi.......rozhodla jsem se, že se sebou zase začnu něco dělat......tloustnutí už bylo dost, teď je na čase zase začít hubnout....tak mi, prosím pěkně, držte palce, ať jsem alespoň z části tak úspěšná jako vy všechny tady, Šikulky...... :-)))))) A jak u nás ???? Filípek se hrabe z nemoci, měl kašel a rýmu, už hóóóódně dlouhou dobu nebyl nemocný, vloni nechyběl ve školce kvůli nemoci ani jeden den....a před tím si to už ani nepamatuji......tak doufám, že máme zase na dlouho vybráno....ŤUKY*ŤUKY*ŤUK ! Zítra mám poslední volný den do Štědrého dne, pak budu od rána do večera v práci, tak jsem zvědavá, jak vše stihnu.......jak zvládnu vše a ještě být krásná a okouzlující na večerní koncert .....jdeme s kamarádkama na Jirku Macháčka ...už se táááák těším........toho taky děsně "žeru"...HIHIHIHI.....je to prostě Klasik !!!!! Plánujeme nějak se stylově "vyparádit".......aby to mělo nápad, styl a navíc nás z klubu nevyvedli, že pohoršujeme....to musím také ještě nějak domyslet.......asi si udělám něco s vlasama.....no, hlavně, abych nemusela dohola...... :-)))))) Jak se těšíte na Ježíška ??? Na mě ten můj, osobní, pořád naléhá, zdali už mám koupené ty kolečkové brusle, o které jsme si psala.....tak to je další úkol na zítra.....ale ono schánět v prosinci kolečkové brusle, toje skorem, jako poslat Maruš pro jahody.......jestlipak také narazím na 12 měsíčků.....no, už abych nejspíš vyrazila...den bude dlouhý..... :-))))) A to jsem se dušovala, jak budu mít v už na začátku prosince vše "pod střechou" a budu si jen užívat.....CHA CHÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Já si tedy užívala...doteď.......uvidíme, jak se to vyvrbí dále...... :-)))))) Dnes jsme měli ve školce vánoční besídku, byla bááááječná, stejně jako ta mikulášská, Fík měl na obouch sólo, byla jsem zase jednou pyšná matka.....je tak príma sledovat ta šikovná mláďátka, což ????? No, pro zasvěcené...kličku stále neumíme.....UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!! PĚKNĚ PROSÍM, SMUTNĚ KOUKÁM, NEUJMUL BY SE TOHO NĚJAKÝ DOBROVOLNÍK ZDE PŘÍTOMNÝ ???? Já asi nemám ty správné kličkovací geny......a navíc nemám ani chuť náladu a čas ho to učit......jen aby ho vzali do školy......když je v tomto směru dosud nevzdělán..... :-OOOO 15.ledna jdeme k zápisu....TO TO LETÍ......Kdypak jsme čekala v porodnici, až se bude chtít miminku konečně na svět......a ono už jde do školy..... :-)))) Jó, ty děti stárnou - ještě štěstí, že nás se to netýká..... :-))))))) My jsme stále krásnější a krásnější......jen ty špíčky kdybych schodila - to by byla teprve parááááda !!!!! Neměla bych na něco reagovat ???? Kvůli tomu jsem přišla....a nějak jsem se zakecala.................... Už jsme asi všechno zapomněla....nechám to na zítra.....jdu na kutě...... :-)))) Dobrou noc.....a spěte v leže ! Ahoj zítra ! A kdo jste ještě neviděl Želary, určitě si je pusťte...bude vás mrazit....ale náááááádherně ! Pac a haf ! Michala :-)))))) Tak je vidět, že na kutě ještě zdaleka nejdu, ještě straším tady, že ???? A co ten Ježíšek ???? Pro Fíka už všechny dárky máme, moc si toho, chlapeček nepřál....jen autoservis, doktora a zubaře........... :-))))) No, nedalo nám to a máme ještě nějakou tu knížku a pár maličkostí. Pro Petra nemám nic, on pro mě nejspíš také ne, protože kolečkové brusle mi fakt sám koupit nemůže...a Ježoch by to asi také nezvládl...a já už asi pozbila veškerou fantazii a vůbec nevím, co pro něho.....tedy, věděla bych, ale na to zase nemám..... :-)))))) Tak jak jsem psala, zítra to prostě musím zvládnout chca/nechca..... :-))))) Jak píšeš, Alice, o té škole......tady jsou samozřejmně také různé typy a směry výuky...ale přiznám se, že tomu ani za mák nerozumím a i kamarádky učitelky se rozcházejí v názorech na to, co je lepší, tak jsme se rozhodla, že to nechám osudu... Hned za domem máme školu, tak přihlásím Filipa tam a uvidíme, co nás potká....stejně si myslím, že nejvíc záleží na učitelce - pokud budou mít, ti naši hoši, štěstí a narazí na fajn úču, tak budou mít vyhráno - systém/nesystém....co myslíš ???? No, letí to !!!!! 19.ledna jedeme s partou na Šumavu na lyže, tak doufám, že letos bude, krom sedmikrásek, i sníh..... :-)))) Vloni byly jen ty sedmikrásky....... :-///// V únoru jsme pozvaní do Krkonoš, do takové trošku spartánské chalupy úplně na hřebenu, kousek cesty od Sněžky, kde je třeba si topit a veškeré věci včetně potravin je nutno dopravit si naráz rolbou...ale fotky tam odsud jsou naprosto okouzlující.....no, ještě váhám, přeci jen, jsem městská holka a nerada bych tam někde umrzla, protože bych si nevěděla rady s kamny..... :-))))) Na chalupě i na chatě kamny samozřejmně topíme, ale ví čert, zdali ty krkonošské nejsou nějaké zapeklitější ??? Hlavně, aby nějaký ten snížek napadl...tady u nás je stále bez vločky..... :-((((( A Filda by tááááák boboval.......... :-))))) To vy tam, u vás, se máte v tomto směru asi lépe, co ????? Jo, Alice, ani jsme se nezeptala.....Už jsi úúúúplně hubená ???? Jak jde hubnutí ???? Pochlub se...povídej, přeháněj, ať mohu závidět..... :-))))) Rozhodla jsem se, že do léta zhubnu 10 kilo - a zatím to zní jako naprostá utopie.....takové mé osobní sci-fi...ale pokud si nedám velký cíl, nehnu se patrně z místa...už rok přešlapuju na místě a poslední dobou jen tloustnu...tak už je na čase zase se sebou něco dělat.... :-)))))) Když to šlo jednou, musí to jít i po druhé !!!!!! A BASTA !!!!! Jen to pak udržet - to je ještě těžší...ale to už se většinou nikde nepíše - že není důležité zhubnout, ale dokázat to udržet..... :(((( A to já moc nedokázala.....polovinu už jsem nabrala zpátky..... :-((((( Milá Alice, přeji celé Tvé rodině príma předvánoční čas a zase se stavím...brzy.....ještě toho mám tolik co napsat..... :-)))))) Dobou noc a pytel blech na pomoc !!!!! Michala P.S. Jsem moc ráda, že jste tu, a že máte se mnou trpělivost.....mám vás moc ráda..... :-)))) A Tomíkovi posílám velikou sladkou pusu..... :-))))) Doufám, že jste v pořádku a že vás žádný bacil nebo nějaká jiná potvora netrápí !!!!! ŤUKY*ŤUKY*ŤUK !!!! ![]() |
|
|
5.12.2007 15:12:50
KDE JSI, KDE JSI , CELOU NOC....KDE JSI??????
TAK MÍŠO, CO JE S TEBOU, DOUFÁM, ŽE JSI JEN LENIVÁ MI NAPSAT PÁR SLOV, A ŽE SE NIC VÁŽNÉHO S VÁMA NEDĚJE. |
|
|
28.11.2007 12:00:24
ahoj míšo, tak vidím ,že jsi opět 100% vytížena stejně jako já.
u nás teď v sobotu bylo veselo, malý zvracel 3x ve rozsahu dvou hodin. nemohl udržet žádné jídlo ani tekutiny, volala jsem na pohotovost, tam mi poradili, čas s ledovou tříští a hroznovým cukrem, podávat co 5min kávovou lžičku, jinak žádné jídlo. tak jsem to tomíkovi podávala asi 2 hodiny a pak šel spát, neblil. ráno se vzbudil a vypadal jako indián, samý červený flek, tak mi došlo ,že má asi alergii na ten hroznový cukr, a taky že jo. vysadila jsem ho a malému fleky zesvětlaly a vypadá dneska už mnohem lépe. dětský doktor mu zakázal mlsání a mastné jídlo. malý ani není jedlíkem mastných jídel a mlsat taky moc nemlsá , takže to bylo v poho. včera mu babička dávala už docela normální stravu a vše udržel a cítil se dobře. jaké tam je u vás počasí, tady na ostravsku je sníh a docela se i drží. o víkendu to vidím na výlet na hory, někam do beskyd, asi do hrádku, tam je to hezké a procházka na chatu není namáhavá. vezmeme s sebou talíř a malý pofičí :-))) jinak u nás ve školce se zlepšili co se týče kroužků, malý chodí do english, platím mu ji a je to znát, umí písničky a slova atd. další kroužek je pohybový- no spíš nějaké tancování, to ho baví taky , halvně proto, že tam je taky kamilka - děvče které miluje celá jeho třída. a v úterky má plavání, ale to už mu končí, měli jenom 10lekci. ted´ bude poslední a maminy se mohou jít podívat. tak si beru dovolenou a jsem na špunta zvědavá. o škole nějak zvlášt´ nemluví, tak nevím zda se těší čí ne. taky přemýšlím do jaké třídy ho mám dát, do standardní nebo do té školy horu. nemáš s tím nějaké zkušenosti. u nás na škole asi budou otevírat jen dvě třídy prvňáků. v pátek máme vánoční posezení z práce, jdeme do výýýborné hospůdky asi na kachničku se zelím a potom do další hospůdky na mojito , jsou to hospůdky na stodolní, takže nebudeme mít nouzi o dobré hospody. Míšo pozdravuj Filípka a jestli se ti bude chtít tak mi napiš, jak se vám daří a zda Jéžišek už má nakoupené všechny dárky. přeji ti krásné vánoční dny. Alice. |
|
|
20.10.2007 20:00:44
ahoj Míšo a Filípku, máte nááádherné fotografie, nechápu co ty chceš hubnout, na těch bruslích vypadáš úžasně. je vidět ,že jste dobrá partie. holky jsou sympošky. Filípek je šikovný kluk, můj Tomík bojuje s r a ř taky docela dobře, ale r mu zní jen v některých slovech a ř v ničem :-)))
my na počítače nechodíme, malého to nějak neba, podle mne je nervák a nevydrží u hry když se mu nedaří, nebo když vyjede z dráhy, nemám ještě moc dobrou motoriku, dneska ale hrál nějakou střílečku a docela mu to šlo. oni teď mají english ve školce, je jich tam na hodině 6ks a je to docela intenzivní...aspoň něco. na bazénu byl v úterý a do dneška tj. sobota , nemá ani kašel a ani rýmu, tak to možná bude ok. voda ho baví ale učit se plavat / se mnou / to už moc ne :-))) nejsem asi ta nejlepší autorita, s tátou to je jiné, jeho bere víc, na mě je trochu víc drzejší / jestli to tak mohu napsat / ja jsem asi víc kejmoška než máma, nevím jestli to je dobře no ale co už...... mohla by jsi mi poradit - jestli máš na to nějaký názor nebo zkušenosti - do jaké třídy mám dát Toma, naše škola nabízí jak klasickou výuku tak školu hrou, v obou se učí genetickou metodou. malý je takový hravý , možná bych preferovala tu školu hrou, ale na druhé straně mám strach, jestli se ve 4té třídě dokáže adaptovat na normální výuku v lavicích a v 45min sedění za lavicí atd. jestli budeš mít chvilku tak mi napiš, dík. PS. FOTKY JSOU BEZKONKURENČNÍ :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.10.2007 18:54:22
kukuč .................. :-)))))
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
18.10.2007 20:50:52
Omlouvám se, trošku jsem to tu roztáhla......teď budeme muset hodně psát, aby to brzy zmizelo......
Tak s chutí do toho, půl je hotovo... :-)))))))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
18.10.2007 20:47:29
Teď mě napadlo.....že bych to tu trošku otapetovala ???
Jdu se podívat do našeho deníčku po nějakých fotkách................. :-)))) JEDNA SPOLEČNÁ - já jsem ta blonďatá hlava nahoře a Filip proužované tričko s balonkem.... :.-)))) ![]() TADY ČÁST SKUPINKY NA VÝLETĚ NA HRAD KŘIVOKLÁT: ![]() FILIP, PRAVĚKÝ MUŽ, NA MAŠKARNÍM...... :-))))) ![]() A TO NEJLEPŠÍ NA KONEC - JÁ , SPORTOVEC........................uáááááááááááá !!!!! ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
18.10.2007 20:03:36
ČAUKY !!!!!
Jsem také ráda, že čtu dobré zprávy od vás............ :-)))) Plavčo máme ve školce také a poněvadž náš hošík byl v minulém životě nejspíš ryba, je jasné, že ho to baví náramně.... :-D Také chodí na nějaké "extra speciální" cvíčo, na želvičku a zrovna zítra, v pátek, ještě na základní školu na počítače - a to je teprve něco pro Fíka...... :-)))) Cvíčo je jistě fajn, ale počítače, to je to pravé ořechové - navíc je pyšný, že chodí do školy, kam půjde v září do 1. třídy a tak si to tam alespoň pořádně prohlédne a potom půjde už do známého prostředí. Kroužek počítačů měli už i vloni, tak jsou vlastně mazáci! Škola je hned u nás za domem, na půli cesty do školky, tak to budeme mít kousíček. Jedna má kamarádka je zubařka a přímo v "naší" škole má odinaci, tak slibuje, že na Fildu dohlédne......HIHIHIHIHIHI ! Pak znám ještě 2 holky, co tady, na škole učí, ale obě na 2. stupni, takže to bude ještě "pár let" trvat, než tam dolezeme..... :-))))) A nějaké novinky ???? Jo, umíme "R"................ :-OOOO Občas se povedlo už i dřív, ale teď ho začal používat i když zrovna moc nepřemýšlí nad tím, co plácá.....KONEČNĚ !!!!! Ještě "Ř" a můžeme rukovat............... :-))))) Chystám se, že zvolám logopedce a zkusíme trénovat s ní - zatím jsem si říkala, že se rozmluví sám......no, uvidíme - s tím "R" se zadařilo........ V sobotu se chystáme do Prahy, hoši na velký pražský autosalon a já do IKEA, na malý sraz s kamarádkama z hubnoucí diskuse. Moc se těším............. :-))))) V září jsme byli na VELKÉM , třídenním srazu na Starém Mlýně na křivoklátsku - počasí bylo naprosto dokonalé, chodili jsme v kraťasech a 100% jsme si to užily..... :-))))) Vzala jsem holky tam, co jezdíme s partou kamarádek již 5 let v létě, o prázdninách, a i těmhle kamarádkám se na mlýně moc líbilo...tedy, alespoň to říkaly..... :-)))))) Na 1. večer jsme si domluvily grilování, další den jsme pro děti zorganizovaly velkou stopovačku i s úkoly a hledáním pokladu, po obědě jsme jeli na výlet na Křivoklát, večer bylo maškarní s velkou diskotékou a v neděli hromadné sportování....já , například, jezdila na kolečkových bruslích a byla jsem naprosto nadšená !!!!!! Dokonce několik z nás využilo i bazém s mořskou vodou a výbornou místní kuchyni jsme si užívaly všechny......a večer jsme popíjely z "domácích" zásob a kecaly a kecaly.....a kecaly...... však si to, jistě, dokážeš představit.... :-DDDDD V neděli jsme s Fíkem ještě zvládli návštěvu železničního muzea v Lužné u Rakovníka a potom, k večeru, dorazili plni dojmů domů..... a už se těšíme na jaro, to pojedeme zase na Horalku, do Orlických hor.... :-)))) Holky jsou děsně moc príma a i děti si bezvadně padly do noty, takže jsme si to užily všichni. No, a teď se my, tady z okolí , sejdeme v IKEA , v Praze na Zličíně....a potom koncem listopadu opět - to nás bude dokonce víc, to přijedou i ty vzdálenější ...... Takže, družit se, to by mi šlo, jen to hubnutí se mi stále nedaří - teď jsem dokonce kilo přibrala....no, škoda slov - JSEM DĚSNÁ !!!!! Ale chystám se......CHECHT ! A co Ty ??? Jaké máš úspěchy ???? Povídej, přeháněj............................... Jdu zahnat kloučka do pelíšku - tak dobrou noc a já zase nakouknu. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.