| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
17.10.2007 21:19:44
ahoj Míšo a Filípku, jsem ráda že se máte dobře a že se sem tam ozveš.
U nás je vše ok, malý chodí do školky, angličtiny a plavání. Všechno ho baví a dokonce se zamiloval do Kamilky, je však smuten z toho ,že ji miluje i jeho nejlepší kamarád Míša, takže jsem mu řekla,že to nevadí, že ji může milovat i 10 kluků .... tak na to mi řekl, třeba i stopadesáttisíc???/ to je jeho oblíbená číslovak/ říkám ,že i tolik, na to se uklidnik. Angličtina ho snad baví, večer se mne stále ptá jak se řekne, to a jak se řekne ono....a tak mu odpovídám / zatím mám ještě lepší slovní zásobu já, ale nevím nevím jak dlouhomi to vydrží, doufám ,že dlouho, abych mu později byla nápomocna./ V plavání v úterý taky doplaval druhý, tak jsem ho pochválila, takže zatím žádné viditelné trable. Mluva se mu také zlepšuje a nohy....no to je kapitola sama pro sebe. na ortobpedii jsme byli minulý týden, domluvili jsme se na strečingu, cvičí s ním táta, a jsou důslední, tak doufám, že to bude ok. Mějte se moc hezky a brzo naslyšenou. Ahoj Alice. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
17.10.2007 19:55:23
Zdravím všechny šestileťáky a hlásím, že žijeme a máme se dobře..... :-)))))
Doufám, že tady je také vše v pořádku a že jste všichni zdrávi!!!!! Nějak poslední dobou Rodinu nestíhám....už to vypadalo, že nebudu stíhat ani tu rodinu s malým R , tak jsem trošku zvolnila a už je zase dobře..... :-)))) Alice,Tome, jak se máte ??? My jsme pořád hodně venku, je krásné počasí, tak si užíváme sluníčka jak jen to jde... :-)))) Filip začal ve školce chodit na angličtinu , mají za sebou 2 hodiny a řekla bych, že už umí víc anglických slovíček než já - i když je tedy pravda, že já jsem největší ostuda široko daleko a anglicky neumím ani slovo. Ale třeba se teď něco přiučím............. :-))))) Ještě nakouknu - teď si jdu hrát na maminku......... Hezký večer a brzy zase ahoj ! Michala & Filip |
| Šárka+Ládík a Kačka 2/03 | 38601 |
|
|
8.10.2007 8:42:19
![]() |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
26.9.2007 17:06:41
Všem spoluoslavencům přejeme vše nejlepší k šestým narozeninám :-) U nás se slavilo 23.9.. To už snad ani není pravda, že byl Sebastian takové malé miminko...
|
|
|
12.9.2007 21:29:06
ahoj miško, děkuji za milé přání tomíkovi. chtěla jsem se omluvit za své pozdní přání filípkovi, nějak jsem jeho datum opomněla. tímto bych mu ráda popřála mnoho kamarádů / které určitě má viz. příspěvek oslava u nás doma /, pevné zdraví, maminka a tatínek ať poslouchají a ať se filípkovi všechno daří na co šáhne..... a taky ten příští rok ať se mu vydaří. myslím tím vstup do první třídy.
tobě ty dvě zaměstnání vůbec nezávidím, proč tak moc makáš...asi musíš,že? taky se tak blbě ptám. jinak fildovi to řecko upřímně závidím.taky bych jela. ty oslavy jste měli ve velkém. já to zítra slavím s mojí sestrou. v pátek s babičkama a dědečkama. v neděli s jedním kamarádem a jeho rodiči, s něma se stýkáme i mimo narozeniny mého toma. tomík je trochu přejetý, dneska byl přetažený protože nespal přes poledne tak byl trochu protivný a říkal ,že mu je líto ,že už není zítra večer - aby jako už ta teta došla....a že mu je líto ,že je nemocný / má kašel a rýmu / , no vypadal ,že se snad ani na ty narozeniny netěší....tak nevím, že by ho ta rýma tak zmohla???? zítra jde do školky jen dopoledne - rozdat bonbóny a jde domů po obědě. jinak mám takové divné depresivní období. v práci to je trochu podivné - myslím tím vztahy mezi kolegy, potom mi na slovensku umírá babička 91, umírá v bolestech a vypadá velmi špatně. nevím proč ji nechtějí dát utišující léky...je mi z toho smutno. pak taky z toho mého věčného hubnutí mi je taky na nic. přes tu prokletou 90 se nemohu dostat. fakt jsme z toho na máry. budeme mít významnou akci v práci - slavnostní otevření naší banky v ostravě - odehraje se to v Imperiálu a bude tam asi 250lidí, samí významní obchodníci, primátor, hejtman a možná přijde i kouzelník. holky tj. kolegyně si vypůjčily nádherné společenské šaty z francie ....ale fakt bomby a já se " kurva " promiň ten výraz - ale jiný se nehodí- nevlezu do žádných, no do jedněch ano, ale byly bordó a vypadala jsem v nich jako bordel dáma cca 50letá. takže já jdu zase klasicky v haleně, černých kalhotech a nějakých spol. botech. uletím aspoň na těch botech , normálně si koupím nějaké bomby za velké prachy, objednala jsem se i k holičce jsem zvědavá co mi udělá z vlasy, ty totiž taky za moc nestojí. další akce je sraz z gymplu 6.10. a další akce sraz ze základky a ani tyto akce mně zřejmě nedonutí shodit 5-10kg. musím však na sebe prozradit, že jsem se trochu snažila a tři dny cvičila ráno v 5,30 ano čteš dobře... ale nyní - ani vidu ani slechu po cvičení. teď tady popíjím čaj se slivovicí - což jsou další kalórie. dneska jsem měla dovolenou a můj tomáš také, byli jsme na houbách , pršelo až chcalo, no ale my jsme se brouzdali lesem, našli jsme košík takže spokojenost byla. budu už končit. měj se moc hezky a zase napiš. ještě jednou dík za přání pro tomšulu. pozdrav filípka až se vrátí z daleké cesty a měj se moc hezky. PS: až se dotanu pod tu magickou 90 tak ti napíšu. Přeji krásný večer a omlouvám se za hrubky. ignorovala jsem velká písmena. ahoj.Alice-palice. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
10.9.2007 22:44:50
Jen nakukuju a musím "nahlásit", že Filip s babičkou a dědou doletěli v pořádku, okolo 14. hodiny byli na místě..... :-))))
Teplota 30°C, let byl bezvadný, Filip nadšený, hotel je prý prvotřídní, pláž čisťoučká, bazény a tobogány vyzkoušeny, mají 2 pokoje, jakýsi apartmán s velikou terasou a výhledem na moře, ultra incluzive a jídla jsou tam prý všude "hromady"......ŽE BY RÁJ ???? Já bych tak někam jela, až bych brečela . tady bylo dnes tedy pěkně hnusně..... :-((((( |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
10.9.2007 0:24:52
Ještě mě napadlo : CO HUBNUTÍ ????
U mě nic - jsem stále na svém....ale jasný je, že si za to můžu sama....necvičím! Ale po dvouch zaměstnáních a práci doma už fakt nemůžu - nezbývají mi síly....:-((((( Tys, Alice, už jistě pokořila nějaký osobní rekord, co ???? Povídej, přeháněj.............. :-))))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
10.9.2007 0:13:38
JO, málem bych zapomněla - auto vybíral Filip..... :-)))))
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
10.9.2007 0:12:55
Dobrý pozdní večer z Plzně.
Tak my už máme oslavu za sebou, Filip je 1. září....... :-))))) Tentokrát jsme slavili na několik etap a myslím, že si to všichni nááááramně užili. Napřed jsme byli s našima na fíkovo výslovné přání na výletě v Německu, ve Weidenu, tam si v místním obr hračkářství vybral dáreček (autíčko na dálkové ovládání)- to bylo překvápko od našich. Potom jsme zašli k místnímu Turkovi na nejsvětovější kebab na světě a večer, už zpátky v Čechách jsme slavili ve vinárně U slunce, protože můj táta slavil 7. září 60.narozky, tak to vzali s Filipem z jedné vody na čisto..... :-)))) Další den, v neděli byla oslava s dortem u nás, přišel i Tomáš (brácha) a petrova mami. V pondělí, 1. školní den nesl náš oslavenec další dort dětem do školky, takže tam bylo další kolo oslav a zatím poslední se odehrálo minulý týden ve čtvrtek, na kdy si Filda pozval kamarády k nám domů. Byli to kamarádi a kamarádky z naší bandy, takže jsme se sešli i my, maminy, a v našem pidi-bytě bylo 6 maminek a 8 dětí....nakonec to nebylo tak hrozné, zpočátku to vypadalo na 8 maminek a 13 dětí....a to by byl tady už docela Saigon....HIHIHHIHIHIHI ..... :-D Ještě jsme neslavili s dědou Vaškem a jeho rodinou, to je petrův táta, ale je teď trochu nemocný, tak jsme oslavku odsunuli... A proč tu teď straším ??? Opět balím...a opět to bude nejspíš celonoční záležitost.....:-OOOO Zítra ráno odlétá synek s našima do Řecka, na ostrov Kos. Vypráno už mám, ale ještě mě čeká žehlení a sbalení veškerých věcí, hraček a podobných DĚSNĚ důležitých a nepostradatelných věcí..... :-))))) Teď jsem si vzpomněla, že batůžek(potencionální příruční zavazadlo) je ve školce....GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! No, naštěstí máme být na shromaždišti až v 7.30...tak to stihnem zastavit se pro batoh ve školce.... Jó, to bych nebyla já, kdybych nedělala vše na poslední chvíli..... Ve školce je Fík také spokojený, jako ostatně od začátku a jak píšeš o té jemné grafomotorice, tak to je u nás úúúúplně stejné. Filipa prostě psaní a kreslení nebaví a podle toho to také vypadá...a navíc je levák a fakt drží tužku jako prase kost.... :-((((( Slíbili jsme si, že po návratu z dovolené, budeme "praktikovat" výměnný obchod - napřed procvičování ruky s tužkou a potom PC nebo TV..... Souhlasil, ale po pravdě, moc nadějí tomu nedávám..... :-))))))) No, jdu balit, ať neletí jen s uzlíčkem....ani ty buchty do něj nemám.... :-OOOO Dobrou noc, krásné sny a zase brzy ahoj ! Michala |
|
|
9.9.2007 15:36:22
ahoj Míšo, jsem ráda, že jsi se ozvala. To, že nestíháš chápu. Jinak Tomáškovi narozeniny jsi nezmeškala - on je 13.9.2001. Nevím však kdy se narodil Filípek - napiš mi to , nebo už jste slavili ???
Tomík si školku zatím užívá. Když jsme byli na dovolené v Čechách tak byl moc hodný, teď už zase trochu zlobí, jestli se to tak dá říct. Včera jsme stěhovali jeho pokojíček do naší ložnice a naopak, máme ložnici hodně velikou a tak nám ho bylo líto,že má malý pokoj a v něm milion hraček, když si postaví parkoviště a zaparkuje těch x- autiček a pak mu to je líto schovávat na večer, tak jsem se rozhodli dát mu větší pokoj a tam si může na několik dnů rozložit ty své výtvory. Teď šel s tátou na procházku k babi M. a já jsem doma a mám - nekonečný veget. Jsem ráda, že jsem Tomáška ještě nedala do školy, asi by to nezvládl, v tom že by ho to tam nebavilo. Já jsem mu koupila takové ty sešity na procvičování motoriky atd. dělají se v něm různé úkoly atd. vůbec ho to nebere, nechce to s mnou dělat atd. tak nevím , nevím jak to bude v té škole. Jinak je moc šikovný, ale baví ho jenom hraní, čtení pohádek, běhání za balónem, plavání atd. ale nějaké cvičení ze sešitu - to ani náhodou. Budu končit, jdu si uvařit kafe a lebedit. jsem utahaná jako kotě. PS: děkujeme za přání a za nádherné autíčko. Tomíkovi to přečtu a ukážu. Maj sa pekně a napíš....... ahoj. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.